Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podszywem jestem

on chce żebym mu zrobiła...

Polecane posty

Gość podszywem jestem

dobrze ustami, a ja się brzydzę tej formy seksu :/

Gość to mu to powiedz jak kocha
to z Toba zostanie :classic_cool:

Gość podszywem jestem
no i co..... zaraz pewnie mnie zostawi :o

zaraz nie zostawi, ale seks nie bedzie dla niego w pelni satysfakcjonujący... gdy mu to zacznie bardziej doskwierac znajdzie taka (czyli wiekszosc kobiet) dla ktorej nie jest to zaden problem

Gość podszywem jestem
zgadza się, dla większości kobiet nie jest to żaden problem.... ale dla większości nie jest to też żadna przyjemność

Gość podszywem jestem
no ale wtedy mnie zostawi albo będzie zdradzał, jak napisał ten wyżej :o

zaraz nie zostawi, ale seks nie bedzie dla niego w pelni satysfakcjonujący... gdy mu to zacznie bardziej doskwierac znajdzie taka (czyli wiekszosc kobiet) dla ktorej nie jest to zaden problem znam osobe ktora byla z dziewczyna 5 lat, i tez brzydzila sie ta forma seksu, a przyczyna rozstania byla zupelnie inna, i jej nigdy nie zdradzil :)

Gość a ty autorko
naprawdę wierzysz we wszystko co tu piszą? :o

"ale dla większości nie jest to też żadna przyjemność" przyjemnoscia jest sprawianie przyjemnosci osobie, na ktorej nam zalezy...

"znam osobe ktora byla z dziewczyna 5 lat, i tez brzydzila sie ta forma seksu, a przyczyna rozstania byla zupelnie inna, i jej nigdy nie zdradzil" sa faceci, ktorzy beda z kobieta, pomimo totalnego braku seksu... sa tacy, ktorzy beda trzepac konia przed kompem, bo ich partnerka jest oziębła... ale czy o tym my tu mowimy? zdradzic mozna zawsze... tu problem jest inny... jak mozna brzydzic sie osoby, ktora podobno sie kocha

Gość podszywem jestem
wierzę, bo tu każdy jest anonimowy i pisze co naprawdę myśli

>> dla większości nie jest to też żadna przyjemność Bo lizanie jaj to ma byc wasz obowiazek a nie przyjemność 🖐️ A już najbardziej drażnią mnie te, które nie połykają :o

Gość podszywem jestem
nie brzydzę się jego, brzydzę się tej formy seksu z kimkolwiek. Czy Ty skoro kochasz swoją dziewczynę zgodziłbyś się na jakieś scaty czy jak to się zwie i inne kontrowersyjne formy sprawiania jej przyjemności, jeśli by to lubiła?

Gość podszywem jestem
zdecydowałam, chyba zrobię mu dobrze, co mi tam, trzeba się przełamać

Gość cytuje
"przyjemnoscia jest sprawianie przyjemnosci osobie, na ktorej nam zalezy..." a przyjemnoscia jest zmuszanie osoby, ktora sie kocha, do czegos, co ja obrzydza lub tego nie pragnie?

Gość nukaaa
taaa, ale jak ci minete robi to pewnie wijesz sie z rozkoszy :/

"Czy Ty skoro kochasz swoją dziewczynę zgodziłbyś się na jakieś scaty czy jak to się zwie i inne kontrowersyjne formy sprawiania jej przyjemności, jeśli by to lubiła?" są pewne normay zachowan, ktore uznaje sie za dewiacje.. to co opisalas to juz zboczenie...

kiedyś się uznawało seks oralny za zboczenie, wiesz? w dzisiejszych czasach nie ma zboczeń, jest perwersja... ale rozumiem, że tego byś nie zrobił. Ja też pewnych rzeczy bym nie zrobiła.