Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _A_g_A_

stanik silikonowy

Polecane posty

Gość _A_g_A_

Czy któraś z Was używała badz używa stanika silikonowego? Trzyma sie dobrze? I czy kupowałyście go na allegro bo kosztuje do 15 zł a w sklepach trzeba dac 50 :/ Dzieki za odpowiedzi :)

Gość Lalli24
ja nie lubie silikonu. spocisz sie podczas wesela i bedzie ci sie odklejal... a przeciez stanika i tak nie widac pod sukienka ;)

Gość ellap
Ja często noszę, szczególnie pod bardzo skąpe ubrania, uważam, że 100 razy lepiej to wygląda nisz bez bielizny. Jak dotąd się nie zawiodłam. Trzymać się trzyma. Polegać na nim możesz. Ja kupuję na ebay. Jak dotąd się nie zawiodłam.

Gość ellap
Nawet jak się pocisz to nic Ci się nie odkleja. Wiem z doświadczenia.

Gość kto wie jak to sie potoczy O
to zalezy jak duzy masz biust jezeli nie wielki to ok ale jezeli wiekszy to zapomnij.

ja mam 75 B czasem C więc radzicie żeby ubrać zwykła bardotkę?

Gość Lalli24
moim zdaniem tak

Gość A w co chcesz ubrać
tę bardotkę? Nie mówi się/nie pisze "ubrać" tylko ZAŁOŻYĆ. Ubrać to możesz się sama w coś.

Gość ja mam tez taki stanik
bylam w nim na weselu kolezanki i nic mi sie nie odklejalo. Ale innym razem bylam akurat przed miesiaczka i powiekszyly mi sie piersi i juz nie moglam go dobrze dopasowac. Ja mam 80 B-C

MASKARA! mam taki stanik i jedno jest pewnie nie na mój biust.Owszem jeśli ma się A czy max B to czemu nie.Ja mam znów D i po pierwsze miseczki są cholernie zaniżone a po drugie nie trzymają się kupy.

mam taki stanik, nic mi sie nie odklejalo a jak duzo tancze to po prostu jestem \"mokra\" i nie bylo problemu :) nie kupuj takiego za 15 zl z allegro, tylko taki ze sklepu, wieksza cena=lepsza jakosc na dluzej. aha, pamietaj zeby wybrac miske o rozmiar wieksza niz nosisz, np jak masz 75C rozmiar, to musisz kupic miske D