Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka0322

śluz

Polecane posty

Gość malutka0322

czesc jestem 7 dni po okresie i zauwazyłam dzisiaj w pochwie bardzo duze ilosci białego rozciagliwego śluzu nigdy tak nie miałam tak szybko po okresie. dodam ze sluz ten jest tylko w srodku a na zewnatrz przy normalnej obserwacji jest sucho. cykle mam co 33 dni . co moze oznaczac taki sluz???

jest to sluz okresu płodnego , czy wygląda jak surowe białko jaja kurzego ?

Gość malutka0322
jest taki biały dziwny nierozciagliwy przepraszam wtedy zle napisałam on jest nierozciagliwy moze takie grudki białe nie wiem jak to okresli... ale to nie mozliwe zebym miała teraz plodne...

Gość malutka0322
z tego co wiem to sluz plodny jest przejrzysy i rozciagliwy a takiego jeszcze niue miałasm po okresie a zawsze taki miałąm najpierw i po pierwsze na mjatkach mam sucho...

Gość malutka0322
nie mam nawet uczucia wilgotnosci i naoliwienia...

Śluz płodny ma choćby JEDNĄ z cech: przejrzysty, rozciągliwy, mokry, śliski, wodnisty.Jeśli jest np biały, gęsty ale lekko rozciągliwy to śluz płodny. Tak samo, jeśli jest nierozciągliwy ale przejrzysty - też sluz płodny, bo zawiera wspomnianą minimum jedną z cech plodnych.Śluz biały, nierozciągliwy jest typem sluzu mniej płodnego (nie ma takiego pojęcia jak śluz niepłodny, obecność jakiegokolwiek śluzu wskazuje, że w każdej chwili może nadejść oznaka płodności).

Gość malutka0322
to jest taki biały jak by grudkowaty wogole nie rozciagliwy taki zawsze mam po owulacji jest go naprawde sporo nie jest on przejrzysty ani sluiski wrecz taki suchy ale jest on tylko w srodku głeboko a przy nromalnej obserwacji na papierze nic nie ma...

Gość malutka0322
pomoze mi ktos jeszcze???

nglka, a jesli jak bralam tabletki, i moj sluz, a mialam go zawsze duzo, ze az majtki brudne, byl bialy i gesty i lekarz mowil ze taka moja uroda to co to znaczylo?

jesli brałaś tabletki to nijak ma się to do dni płodnych bo podczas stosowania ant. hormonalnej nie ma dni płodnychjedną z funkcji ant. hormonalnej jest zagęszczenie śluzu i zmiana jego ph, by utrudnić plemnikom poruszanie się i przeżycie dlatego normalne jest występowanie śluzu białego i gęstergo podczas brania tabletek

Gość nu
to jeszcze nie płodne

Kaisenka, jak masz spirale hormonalną to odpowiedź jest taka sama jak przy tabletkach.

Gość malutka0322
jak po okrsie miałam taki biały sluz tak jak zawsze mam pozniej 2 dni przejrzysty rozciagliwy dzisiaj juz taki biały to czyli powinnam miec owulacje tak bo to sa taki jak by białe platki, a według moich obliczen owulacje powinnam miec 2 albo 3 sierpnia czyli teraz mam podne najbardziej dni tak>????