Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krucha strasznie

Jest mi zle ktos poklika?

Polecane posty

A jesli wrocisz do Polski,a mąż tam zostanie,to czy nie bedzie Ci znów żal? Przeciez on tez jest Ci bliski.Jestes pewna,ze jesli wrocisz tom nie bedziesz czula tego co teraz?

Gość dziwnaaaaaaaaaaaaaaaaa
izabellinkaa bo ona męża nie kocha i nie kochała. Poleciała na kasę i wygodne życie. jakby kochała nie tęskniłaby bo miała męża tuz obok:) Po porstu kobita wymysla i obraca terac kota ogonem Mąż jets bogaty stac ich było na czeste przeloty do rodzinki. Nie wierzę, że nie latała:) Mogła gadac godiznami z nimi-rachunek on opłacał. baba sie niczym nie martwiła. Zyła na czyjs koszt. Ale go nie kochała..

Gość lato lato wrocilo
a ja cie nie rozumiem. keidys kochalam kogos bardzo i wiem jak to jest. i jestem pewna, ze bym z nim zostala w tych Niemczech chocby nie wiem co. widocznie ty jednak nie kochalas meza az tak bardzo, bardzoej kochasz siebie. sorry ale ja tak uwazam.

dziwna po co ty sie tak kurwa produkujesz, jak ktoś potrzebuje, żeby jacyś obcy ludzie mówili mu co jest dobre, a co złe to idzie do kościoła i staje się baranem, a w celu poprawienia sobie samopoczucia nie idzie sie do kosciola, to po co kosciol z forum robisz? o jacie jacie^^

Gość lato lato wrocilo
no wlasnie zgadzam sie z powyzszym postem, mysle tak samo. to nie byla milosc z jej strony. jak kobieta kocha to zrobi wszystko zeby byc z ukochanym.

produkuje się po to, aby ludzie otowrzyli oczy. Szczegolnie takie durne barany jak ty:D Aby widzieli jak baba nimi manipuluje. Mąz miał kasiore.. mogła latac do polski codziennie- samolotem to tylko 2 godzniki:D gadac ile wlezie. A ona o teksnocie priniczy? POleciała na kasiore i tyle:)

Gość czysta wyborowa
Meza to ona kocha, ale mysle, ze po prostu nie przemyslala tego kroku jakim jest zamazpojscie. Poszla na zasadzie "jakos to bedzie" i sie na tym przejechala.

lato👄 nareszcie ktos widzi to, co ja:) Jak sie kocha to chocby na sybirze, ale z ukochanym. I mimo niewygod zycie jest pieke:) Rozumiem jakby wyjechala za chlebem zagranice.. Nie mogła dzownic do rodzniny widziec ich- bo koszta. Rozumiałabym te tesknote. Ale tak? jak on kasioasty był? A ona robiła z kasa co chciała? Nie kochała go- pasozyt i tyle!

dziwna -> kurwa ja pierdole jakby to powiedział konrad w dniu świra;p manipuluje bo chce pocieszenia i po to tu przyszła - po poprawe sobie samopoczucia o jacie jacie^^

Jak sie kocha to sie kocha.

generalnie rzecz ujmując po prostu nie mogę pojąć dlaczego się łudzicie, że autorkę obchodzi wasze zdanie o tym czy kocha czy nie kocha;]

pocieszenia? niech spierdala duoy dawac bedzie miec pocieszenie:D dobrze tak suce:P bedzie do konca zycia sama:D hahahahaha pasozyty i zli ludzie, beda ukarani:D dobrze jej tak.. Zniszczyła zycie temu facetowi..On tego nie przezywał? ze im ni wyszło? ze kochała bardziej jego kase niz jego? szkoda ze jego tu nie ma:)!

generalnie rzecz ujmując po prostu nie mogę pojąć dlaczego się łudzicie, że autorkę obchodzi wasze zdanie o tym czy kocha czy nie kocha;] ---- to oczywiste, że takie suki co na kase lecą to nie obchodzi. Dla niej liczy się to, czy myslisz o niej tak jak oan ci to WMOWIŁA:p obracając kota ogonem fakty, emocje itp.

Moze i macie racje.Ciekawe ile autorka ma lat.Moze małżeństwo potraktowała jak zabawe z koleżanką w piaskownicy,znudziła się zabawa to zbiera foremki i do domciu.

no ok rozumiem, że nie pogadamy, bo chcęć zemsty się z ciebie wylewa, może to i dobrze, bo powinnam iść medytować a nie na forum siedziec

Gość A wiec
Ja Cie rozumiem, bo tez mieszkam za granica i tez nigdy nie chcialam wyjechac z Polski, jednak wyszlo inaczej... Mam tu meza i malutkie dzieci, ktorymi sie obecnie zajmuje. Nie ma dnia abym nie myslala o powrocie do kraju. W Polsce mialam swoje zycie, przyjaciol, prace i znajomych... a tu... Moj maz tez chcialby wrocic, jednak nasze jedno dzieciato jest ciezko chore i poki co lepsza opieke med. ma tutaj. Krucha jestem z Toba :)

izabellinka dokładnie to:) ponadto zagranicą sa wyoskie progi..wiec nie robi nic. I to dlatego ucieka do kraju. On sie realizuje, łeb ma zakuty praca..jak tego pasozyta utryzmac. Robi interesy. Wraca do domu. A pasozyt po całym dniu nic nie robienia naburmuszony.. Moze wkurwiony:D? ze niby taka bosskaaa a nikt jej nie chce:P jakby chciała mogłaby w butiku robic. Bizuterię dziergac. Szyc buty. Ale to leń. Z tego lenistwa w głowie jej sie pierydkło. oto skutki:) Biedny facet- mąż:( Pewnie ma juz swoje lata i mysli, ze znowu mu nie wyszło..

ja mam uczelenie na fałszywych ludzi. Cos jak Ojciec Pio, który umiał czytać w sercach ludzi. I krucha jest fałszywa. Poleciała na kasę. Plan sie nie udał. I wraca z podkulonym ogonoem do Polski i obwinia męża. Wkurwiona, bo kasa jej się ukróciła:P Mąż pozna inną;0 I będzie musiała do roboty iść. A tak się fajnie spało, leżało do 12:00:) a mąż harował. I dostawał do łba od tych interesów. A madosia wydawała jego kase. To na tance, to stusia, to ciuchy, to joga. Już sama nie wiedziała na co...

Gość rexx
dziwnaaaaa jesteś dziwna czy dziwka ?? jakie masz prawo kogoś oceniać i wyzywać od suk. Zniże się do Twojego poziomu. Weź koło i jebnij się w czoło.

a teraz pieprzy coś o tęsknocie za krajem.. ze jezyka nie umiała.. to jak kursy robiła/ dupą:D? tak to w jej stylu:) faktycznie. Miała kasę i mogła latac samolotem do rodizny. Opłacac bilety rodiznie by przjechali do niej. napewno to robiła. A teraz pierdoli faramazony

jesli widzę czu\yjeś zakłamanie. Mam prawo rzec, co myślę. A ty rex.. z poziomu zera nie wiem gdzie sie chcesz znizac? do poziomu minus1? prosze bardzo:D

dziwna czyli ktoś cię oszukał, doskonale znam ten rodzaj bólu, ale nie musisz się go bać, możesz się do niego przyznać, wtedy doznasz ukojenia.

Gość rexx
@ krucha strasznie Może jeszcze nie wszystko stracone, jeżeli się kochacie. Ale nigdy nie wiesz co Twój mąż kocha bardziej - Ciebie czy karierę. Miałem okazję wyjechać do Irlandii na kontrakt 2 lata i zarabiać kilkanaście razy więcej jako informatyk. Widziałem smutek w oczach mojej żony. Zostałem. Żyjemy skromniej ale za to razem

krucha dzięki męzowi miała tyleee kasy, że spokojnie mogła 5 dni być zagranica i na łikend do polski jechac. Na balety, na anal na obciąg:) Mieć butik w polsce. odwiedzac znajomych przyjaciol. Nie pracowała. Nie musiała byc o 8 rano w pon w pracy. Nie musiała zatem jechać wieczorem w niedziele, tylko na baletach w wawie siedziec:) A leciec o 13 w poludnie w pon jak raczyła wstac z łozka:) Dla niej nia ma usprawiedliwienia i tyle:)!!

to że świat usprawiedliwi czyjeś winy bardzo cię rani? to zrozumiałe i normalne.

Gość rexx
@dziwnaaaaaaaaaaaaaaaaa "krucha dzięki męzowi miała tyleee kasy" Czy Twoim zdaniem w życiu chodzi o pieniądze ??

powinien jej ktos dosrać. A nie łykać wszystko co ona wymysli:) A potem się w duchu smieje ale głupek.pki ja zmyslam, obracam kota ogonem a oni w to wierzą:D od razu widać, że kręci;0 Nie przemyślała dobrze tego obracania kota ogonem:D skoro tyle luk jest!

w przpadku kruchej tak:) Mąz= filar oapracie jak krzesło=kasa. Brak męża = tragedia bo nie ma kasy, flaru, który był jej oparciem w zyciu. Stad to jej zagubienie. Zobaczyła co straciła. na amen:D

Gość rexx
Wiesz dziwna, może jednak ktoś Cię pokocha !?