Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krucha strasznie

Jest mi zle ktos poklika?

Polecane posty

Gość krucha strasznie

Dzisiaj rozstalam sie z mezem, nie umiem znalezc sobie miejsca mimo tego iz decyzja byla powzieta nie teraz, nie wczoraj..niedawno..jest moze jeszcze ktos taki tutaj..

Gość AdamAdamAdam30
Witaj. Ile Lat Byliście razem ?... I Jaki był decydujący powód rozstania ?

Gość krucha strasznie
adam adam dosc blahy pewnie i dziwny nie umielismy sie oboje zdecydowac na kraj w ktorym bedziemy zyc, maz mieszkal kupe lat za granica zanim mnie poznal..ja mialam prace tutaj w Polsce, nie umialam sie za granica zaklimatyzowac bez pracy, znajomych rodziny zdana na pieniadze meza...

Gość AdamAdamAdam30
smutne ;( pewnie bardzo go kochasz...

Gość krucha strasznie
promessa dzieki ze napisalas nawet tyle:) usmiechnelam sie:)

Gość krucha strasznie
tak , ale nie umialam sie znalezc w tym kraju..a On nie chce wracac do Polski..probowalam rok po slubie zyc z Nim tam..nie udalo sie..tesknilam , czulam sie zle, nie czulam sie szczesliwa i9 czulam sie bezuzyteczna nie pracujac tak jakbym sie uwsteczniala...a zawsze bylam samodzielna..

Gość AdamAdamAdam30
Hmm... można wiele pisać.. w różny sposób Cię pocieszać... ale bez wsparcia kogoś.. płci przeciwnej... trudno jest żyć... więc... musisz sobie znaleźć... kogoś bliskiego... i to jak najszybciej...

Gość czysta wyborowa
a za granica nie moglas szukac sobie pracy?

Gość AdamAdamAdam30
obecnie jest wiele możliwości... nie myśl o tym co minęło, co mogło by być... wiem po sobie, że to be z sensu... najlepiej jak najszybciej znaleźć sobie bratnią duszę...

Gość krucha strasznie
nie adam adam, kocham niestety, albo stety nadal meza i nie umialabym tak po prostu zdecydowac sie na zycie z kims innym..wiem ze tutaj nie znajde porady..chcialam tylko poklikac i dzieki ze ktos sie odezwal..pewnie niejedna kobieta bylaby szczesliwa siedzac i nic nie robiac i tylko ja jestem taka"psychiczna"

Gość krucha strasznie
czysta wyborowa uczylam sie wszystkich prawie jezykow w liceum i na studiach angielskiego, francuskiego, laciny ..nie niemieckiego..nie znalam niemieckiego kraj do ktorego zabral mnie moj maz to Niemcy..a mam juz swoje 3o lat..

Gość krucha strasznie
promessa jeszcze raz dzieki:)

Gość czysta wyborowa
ojej 30 lat to tak strasznie duzo by nauczyc sie nowego jezyka? nie przesadzaj. Idz na jakis kurs jezykowy, bedziesz miec zajecie i przy okazji poznasz nowe osoby Z drugiej strony jak go poznalas wiedzialas gdzie zyje i pracuje. Skoro nie jestes stworzona do zycia za granica trzeba bylo nie wchodzic w zwiazek.

Gość krucha strasznie
gdy wychodzilam za maz ktos moglby powiedziec przeciez wiedzialas na co sie decydujesz ..ze On mieszka za granica, i pewnie nie wroci..i ze to Niemcy..ale naiwnie myslalam ze sobie jednak tam poradze nie poradzilam sobie...myslalam ze skoro ja powiem egoistycznie dalam swoj czas tam w Niemczech..to On jak tam sie zle czuje o czym mu wspominalam nie raz nie dwa i nie trzy da mi czas tutaj w Polsce Nam da czas..jednak nie

Wcale nie jestes psychiczna jesli chcesz sie realizowac.Takie siedzenie i nic nierobienie jest dobre na chwile,na dluzej to jałowa wegetacja.

Gość krucha strasznie
wyborowa bylam na kursie jezykowym pol roku..jednak nie dal mi tyle bym mogla poszukac pracy..moze tepa jestem... widzialabym Nas jednak w Polsce tutaj przy rodzinie i starych znanych katach..

Gość czysta wyborowa
Wiesz jesli ktos w danym kraju od dawna pracuje, ma juz wyrobiona pozycje zawodowa to ciezko by z tego nagle rezygnowal. Niestety ale to, ze rozpadaja sie rozne zwiazki w czesci niestety sami malnokowie sa winni sami sobie bo niektore rzeczy trzeba dokladnie przemyslec zanim powie sie slowo "tak".

Gość krucha strasznie
izabellinka dzieki tez za dobre slowo..ja czasami mysle moze to ja jestem jakas nienormalna..ze wlasnie nie umiem sie nauczyc zyc w innym kraju, nauczyc sie jezyka i tam funkcjonowac...

Gość krucha strasznie
czysta wyborowa wiem masz racje, ale jak sie jest zakochanym i nie mieszkalo sie w danym kraju toswoje mozliwosci ocenia sie herkulesowo, pewnie masz racje nie pomyslalam ale czy serce mysli?

Gość dziwnaaaaaaaaaaaaaaaaa
ze wlasnie nie umiem sie nauczyc zyc w innym kraju, nauczyc sie jezyka i tam funkcjonowac... - jeśli ma się ukochaną osobę przy sobie, która jest całym siwatem:) faktycznie dziwna jesteś.

ponadto bedąc w kraju..dzień w dzień.. łatwiej nauczyć się języka. Ty byłaś jeszcze na kursie.. i mie umiesz? Faktycznie ałointeligentna jesteś... albo leniwa.. ze słuchu można się wiele nauczyć, nie zaglądając do książek. Ponadto czysta wyborowa ma rację. Wiedziałaś, kto on, co on. Co robi, jak mieszka. I jak ma pozycję nie straci jej- nie zrobi niczego, co by do tego doprowadziło.

Cóż jedni przyzwyczjają się z łatwoscia do nowego życia inni długo,albo wcale,ale czy powinnas sie tak poddawac.Czy spróbowalas skupic sie na jakichs zaletach wynikajacych z pobytu za granica,czy czasem nie skupialas sie tylko na tym,ze wyjechalas i zostawilas tutaj bliskich itp?

Gość czysta wyborowa
krucha ---zrob moze jakios dodatkowy kurs np z ksiegowosci czy komputera, cos co podwyzzszy twoje kompetencje. poszukaj molze jakiegos stazu. nie poddawaj sie tak latwo. nigdzie nie jest teraz latwo o prace, ale jesli bedziesz tylko siedziec i narzekac to rzeczywiscie bedzie ci ciezko o cokolwiek.

dziwna - poprawiłaś sobie samoocenę to teraz spierdalasz mam nadzieję.

Czy spróbowalas skupic sie na jakichs zaletach wynikajacych z pobytu za granica,czy czasem nie skupialas sie tylko na tym,ze wyjechalas i zostawilas tutaj bliskich itp? ----- Jak oan nic tam nie robi.. Ma dużo czasu i tylko wisi na telefonie do rodizny. To faktycznie nie widzi plusów, tylko to, że ona tu, oni tam.

Nie. Mam nadzieję, że to wy zobaczyliście manipulację kruchej:O Wiedziała baba na co idzie. A teraz zgywa idotke. Że ona nie wiedziała, ona ech och.. umierająca.. Ale jak chce to potrafi rzec słuchajjj głosem burdelowej:D

dzołhcha idz do butiku. Albo sama taki załóz:) bedziesz miec mniej myslenia:) Wypedz lenia:) Dobrze się zyje, jak mąż płaci za studia, kursy, wszystko. Ale zarób w koncu na cos sama:) na kurs.. stojac za ladą. Od razu poczujesz, że zyjesz:D wygodnicka i tyle

za granicą jest wysoki poziom i dlatego jej nie chcieli:D nawet tych płyt ngranych:d mąz rzekł ze nie ujrzą swiatła bo są do dupy jak i ona:) w polsce jest poziom nizziutki wiec wracaj, gdzies cie wcisną:D