Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarófffka

CZy ta sukienka nadaje się dla ciężarnej? Co o niej sadzicie?

Polecane posty

Gość ciężarófffka

Witam Was :) Za prawie 3 miesiące biorę ślub. Będę wtedy w 4 miesiącu ciąży. Nie chcę ukrywać mojego brzuszka, chcę aby moja suknia ładnie go wyeksponowała. Przecież stało się i nie ma z czym już się kryć. Nie mam zamiaru też na zdjęciach zakrywać sobie brzucha wielkim bukietem bo to dla nie jest koszmarne Właśnie intensywnie poszukują sukni dla siebie. Co powiecie na takie? http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=66.danubio http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=denver http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=92.nares I do nich bukiet z kalii A może, któraś z Was była w podobnej sytuacji i może mi zaproponować jakąś inną? Z góry dzięki :)

Gość house OFF haeven
pierwsza jest wypas:))

Gość Lalli24
Tak, pierwsza jest piekna

Gość ciężarófffka
moja teściowa (przyszła) jak się dowiedziała, że ślub będe brała w ciąży (dodam, że jak zaczelismy wszystko planować ślub to w niej nie byłam, miałam już nawet od dawna suknię wybraną) to stwierdziłą, że koniecznie muszę mieć taką sukienkę aby brzuszka nie było widać. A ja powiedziała NIE! Skoro już jest to nie mam zamiaru udawać i ukrywać.

Mi się tam wszystkie podobają.Są takie lekkie,zwiewne,nawet muszę to napisać że i ....niewinne :P:D

Gość marlut
pierwzsa pierwsza zajebista po prostu.

Gość ciężarófffka
dziękuję za opinię :) Suknie MANUELA MOTA odpadają jednak. Są "trochę" za drogie :( Podobno coś ok 15tys zł :( Wybór mi się zawęża :)

to jeszcze zalezy czy urósł ci tylko brzuszek czy przytyłas gdzies jeszcze? pierwsza danubio jest piękna ale będzie znać każdy fałdek skóry, denver wydaje mi sie odpowiednia o ile nie ma tam zaszewek opinających brzuch a coś takiego mi sie wydaje tam jest, nares jest taka za bardzo 'ciążowa'. bardzo podoba mi sie tez tego manuela mota clara pierwsza, ale skoro mowisz, ze droga no to odpada.

przeciez w 4 miesiacu nie bedziesz miec az ta duzego brzucha

Gość ciężarófffka
Tą suknię miałam mieć, dopóki nie okazało się, że jestem w ciąży - sunia moje marzenie :) http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=46.odeon Na upartego mogła by być w 4 mies. ale ja bym w niej była prawie całą dobę, całą dobę mogłaby uciskać brzuszek a tego bym sobie nie darowała :(

Gość hejkakoheja
ta Carla kosztuje 6 tys, pisze bo napisalas ze ok 15 wiec tak naprostuej moze jednak sie zdecydujesz:)bo jest piekna:D

Gość hejkakoheja
przepraszam Clara

Przede wszystkim pomyśl o tym że w 4 miesiącu u większości kobiet nie widac jeszcze brzuszka, zwłaszcza przy pierwszym dziecku :) Może więc nie ma co rezygnować z tej wymarzonej na ramiączkach bo jest śłiczna i tez może ładnie się skomponiwac z brzuszkiem, o ile w ogóle będzie już ;) Ja tam jestem zdecydowana na "rybkę" tak dopasowaną że musiałabym zmienić w razie czego. Ale ta Twoja naprawdę może być :)

Gość kameleonica
kolekcje/ kolekcja 1

Gość Są piękne ale jesli
chcesz zatuszowac brzuszek to nie w tych.

Gość wszystkie suknie ktore pokazal
as sa naprawde piekne sama nad nimi pomysle, ta ktora chcialas zalozyc 'przed ciaza' srednio mi sie podba, ale te inne po prostu cudowne, skormne...super

Gość Już po ślubie
Pierwsza i druga, które pokazałaś są dla mnie najładniejsze. A z brzuszkiem to prawda - w czwartym miesiącu zwykle go nie widać jeszcze. Ja sama też brała ślub będą w 4 miesiącu i byłam szczuplejsza (płaski brzuszek) niż kiedykolwiek - tak mnie mdłości wymęczyły

Gość Alexxxxa
W czwartym miesiącu niekoniecznie możesz mieć "ciążowy brzuszek." Będąc na tym etapie ciąży kompletnie straciam talię i wyglądałam po prostu grubo. Pierwsza sukienka jest najładniejsza, ale jak na mój gust za bardzo podkreśla figurę

może uda ci się pogodzić i dopasować by nie uciskała - tą suknię ktora miala być jak jeszcze nie wiedziałaś że jesteś w ciązy, jest przepiękna. pokarzesz że jesteś w ciąży i spełnisz swoje marzenie :D

Gość no przecież
ona pisze, ze wcale nie chce tuszować brzucha tylko wręcz odwrotnie - i ma racje bo dla nie ukrywanie, że jest się w ciąży to głupota przecież jak się urodzi dziecko to nie będzie zgruwała e to jest 5 mies wcześniak :P