Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa654632

sex z facetem poznanym przez neta

Polecane posty

Za niedługo na pewno zniknę bo atmosfera tutaj jest schizoidalna, chociaż poznałem tutaj kilka bardzo ciekawych kobiet (w końcu to kobiecie forum) - i bardzo miło mi się z nimi korespondowało (-uje), dlatego też tutaj w pierwszej kolejności zajrzałem - dla Was panie. :)

Gość Stukanko
Zna ktoś strony na których można się prywatnie z kobietami spotkać na sex w różnych miejscach albo w mieszkanku podkreślam prywatnie nie prostytutki a np panie które chcą czegoś nowego spróbować itp Będę wdzięczny za przesłanie mi wiadomości Pozdrawiam

Gość ZBULWERSOWANAAAAA
WSZYSCY JESTEŚCIE BANDĄ ZBOCZEŃCÓW!!! DZIEWCZYNY CO NIE CZEKAJĄ NA TEGO JEDYNEGO TO DZI**I I K**WY!!! ZAMIAST DO ŚLUBU CZEKAĆ TO NA PRAWO I LEWO SIĘ PUSZCZAJĄ!!! A POTEM ZDZIWIONE ŻE MAJĄ PROBLEMY!!! DO KOŚCIOŁA BYŚCIE POSZŁY WY LADACZNICE A NIE JAKIEŚ OKROPIEŃSTWA WYPISUJECIE!!! I JESZCZE JAKIEŚ PERWERSYJNE FILMY I URZĄDZENIA WAM W GŁOWACH!!! JEDYNIE SIEJECIE ZGORSZENIE!!! A FACECI ZAMIAST MARNOWAĆ NASIENIE I SIĘ ONANIZOWAĆ TO BYŚCIE POSZUKALI PORZĄDNEJ KANDYDATKI NA ŻONE A NIE BANDY PROSTYTUTEK WAM IMPONUJĄ!!! HOMOSEKSUALIŚCI I WYPACZENIA!!! DZIEŁO SZATANA!!! PÓJDZIECIE ZA TO DO PIEKŁA!!! BÓG WAS UKARZE!!! MÓDLCIE SIĘ O ŁASKE PANA I PRZEBACZENIE!!!

Do Kafetarianek mam za darmo Ja nie uwazam sie za ROMEO ale pasztetem nie jestem,normalny zdrowy fajny wesoly koles,na braki powodzenia nie nazekam ale mimo to chetnie bym sie umowil na taki sexik wiec nie gadaj ze w sieci niema normalnych:P gliwice :)

ZBULWERSOWANAAAAA ty popaprana zakonnico idz do pokoju "siostry boromeuszki" idz mieszac bigos lokciem a nie sie wcinasz w temat:D zaczekac do slobu? a co bedzie jak po slobie sie okarze ze facet ma 6cm albo kobieta ma wiadro? idz sie leczyc z takimi textami,pomoglas w tym topiku ze niema bata:P

Gość anastazja18
ja już 2 razy się umówiłam z mężczyznami z neta i z obydwoma było bosko!!! polecam ale radze zrobić ostra selekcje:P

Gość bianku
Ja się parę razy spotykałe z kobietami poznznymi z neta. Było super , chcę jeszcze. Jeśli są chętne Panie z Wrocławia , bardzo chętnie się umówię.

Zdarzyło mi się i przyznać muszę, że było świetnie. Nie umawiałem się na sex wyłącznie. Jakoś tak toczyły się sprawy, że oboje tego chcieliśmy. Ciekawość? Brak? Tęsknota?

Gość l3war
do ZBULWERSOWANAAAAA : Kobieto, puchu marny nie wciągniesz nas tym marnym do nieczego prowadzącym slepkiem słów w bełot jakich mało przy czytaniu którego spać mi sie zachciało. A tak na poważnie to myślę, że brakuje Ci pożądnego j3bania.

Gość X-ik
Ja zawsze miałem ochotę na taką przygodę. Nie uważam się za jakiegoś Romea czy innego Żigolaka ;) na codzień jestem normalnym facetem, ale coś mnie kusi żeby spróbować z dziewczyną tak się niezobowiązująco spotkać na sex. Myślę, że w dzisiejszych czasach sex nie jest już świętością, a jedynie uprzyjemnianiem sobie życia, oczywiście mam tu na myśli sex z głową (zabezpieczenie itp). Jeśli jakaś Pani z okolic kujawsko-pomorskiego ma ochotę na to co i ja to zapraszam, oczywiście możemy się wcześniej spotkać, pogadać, wypić kawę, a później przejść do konkretów lub iść po prostu do domów, jeśli coś nie będzie grało. Wyznaję czyste zasady.

ja nie potepiam. ale chyba nie moglabym tak sobie szukac seksu przez neta. dla mnie najgorsze jest jak wychodze ze znajomymi do klubu i sa takie miejsca gdzie w piatki wieczor 30+ latki, otyłe poubierane w sukienki ktore je opinaja i czynia naprawde nieatrakcyjnymi stoja na parkiecie blisko baru i rozgladaja sie non stop. Czy jest jakis potencjalny kandydat czy nie... straszny to jest widok. nie mowie, tez tak mam ze jak jestem w klubie to mysle sobie z kim potencjalnie bym sie przespala czy cos. ale do domu wracam sama bo takie jest przewaznie moje załozenie. chociaz dwa razy wyrwałam faceta na seks z klubu. raz skonczyło sie dobrze.

Gość robert66
WITAM! szukam takich pań bo ciekaw jestem czy przynajmniej w WAWIE takie są gg 13637415 pozdro

Gość silla
wiem że nie o to chodzi chyba w Twoim poście, bo mówisz o seksie akurat tylko, ale powiem Ci że moja siostra znalazła tak meża, podobnie brat mojego ęża tak znalazł żonę, oba te małżeństwa są szczesliwe i tak jak ktos napisal, w necie sa debile ale tez zajebisci ludzie którzy moze nie mają czasu łazić po pubach czy mieście i szukać, zreszta wiadomo jaki czasem element mozna tam spotkać. A jak maja szukać??? to nie te czasy ze sie poszło na dancing i znajdowało miłosć życia:) ludzie są zapracowani i to jest wg mnie dobry sposob. a na sam seks tez znajdziesz i nie koniecznie popapranca.

Gość silla
ja poznałam kiedyś super ościa - gadaliśmy chyba z pół roku na gg potem spotkanie, i zareczam ze nie był debilem ani psychopatą:) było MIŁO:) net to nie tylko narzędzie dla zboków.

Jak to trzeba uważać z tym seksem bez zobowiązań! Bo widzę, że u niektórych skończyło się to ślubem, he he. ;)

Gość robert66
no właśnie pomyślałem że przez net też można znależć wartościową kobietę nawet jeżeli to by było nawet jednorazowe sex-spotkanie,bo wiadomo jak jest praca,praca a żeby gdzieś na dyskotekę(choć 43latka tylko mam,a witalność 20)czy dancing iść to komu by się chciało w dobie internetu.Więc mam nadzieję takową spotkać.

Gość silla
poza tym na dyskotekach i w pubach cieżko kogoś znalezc jesli myslisz o czyms wiecej niz sex, bo srednia wieku 16 i siano w głowach. Ja mam 25 lat i nie ma w sumie za wiele miejsc gdzie ludzie w moim wieku moga sie pobawic bez widoku pryszczatych gimnazjalistek z doopa na wierzchu... No ale kilka miejsc się ostało gdzie inne towarzystwo przychodzi, starsze nieco, czesto z partnerami.

Gość robert66
NO WŁAŚNIE WIĘC BĘDĘ CZEKAŁ NA TYM FORUM,MOŻE JAKAŚ ZECHCE.GG-13637415

Gość RO 24
ZBULWERSOWANAAAAA Chora na glowe koscielna fanatyczka . To nie te czasy ze sex dopiero po slubie , stuknij sie w swoj pusty zacofany w czasie baniak .

Gość gość
Dla mnie żenada żeby cośw. Takiego zrobić tutaj jest opisane kilka przypadków takich właśnie spotkań i nie wygląda to za rewelacyjnie http://adf.ly/SJFGt

Gość gość
Wiem, że istnieją takie dziewczyny, co się z niczym nie spieszą, są zajęte nauką, albo poszukują ideałów. I wszystko ok, fajnie. Ja szanuję takich ludzi i cieszy mnie, że potrafią działać zgodnie z tym co czują, nie dając się wciągnąć w żadną seksualną nagonkę dla samego faktu utraty dziewictwa (skoro często jawi się to jako "wstyd"). Ale czy znajdzie się może jakaś bardziej mi podobna dziewczyna? Dziewica, albo niedoświadczona? Co może była zajęta, może nie miała wielu okazji, może nie była w żadnych związkach? I otwarta na to, aby to zmienić? Być może wejść w jakąś stałą relację, nabrać trochę wprawy? Bez związku i bez żadnej spiny? I zdecydowana, konkretna, nie bawiąca się w niepotrzebne gierki? (mam na myśli sytuację, kiedy to dziewczyna sama nie wie czego chce i waha się... a niestety tylko na to się wiecznie natykam) Ja 20-latek, prawiczek. I nie mówię, że mam wielkie wymagania, bo wcale nie. Z wyglądu musi jedynie "zaiskrzyć", tylko tyle. Zależy mi po prostu na osobie, która myśli podobnie i woli coś stałego - lecz nie czasochłonny związek. Mogą być rozmowy, jak najbardziej, ale spotkania głównie na ten seks, odrobinę upustu i relaksu. Tylko... póki co z Poznania akurat ani jednej takiej osoby nie wyłapałem... Takie ubogie to miejsce, hmm? xD I bez żadnych głupawych postów typu "żałosny jesteś, lepiej znajdź sobie dziewczynę". Właśnie w tym cały sęk - nie chodzi mi o żaden związek. Zresztą - dla zainteresowanych zostawiam maila/gg i NIE ODPOWIADAM tutaj. within113@o2.pl numer gg 50907356

Gość Normalnyszalony
Nie chce sie tutaj wzpowiadac bo widze chora atmosfere, wiec moze znajdzie sie ciekawa i chetna na gg lub mail ..

Gość gość
młodzi onaniści znudzili się marszczeniem freda i szukają ofiar...żal

Gość Normalnyszalony
Jakich ofiar.. czlowieku otrzasnij sie... po co sie wgl wypowiadasz jak nic nie wnosisz do tematu..

Gość gość
2 razy spotkałam się z facetami z neta.Jestem rozwiedziona,Seks był tylko z męzem i to nudny.Chciałam spróbować i podobało mi się.Faceci na poziomie i OK.

Gość 23latekkkk
chetnie poznam fajna na seks ? jestes jakas chetna na blizsze poznanie ?