Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.różowy-barbi

co zrobicie z dzisiejszą wygraną w totka35 banieczek

Polecane posty

Gość k.różowy-barbi

Gość kupie ogromny kawal ziemi
i dom (niekoniecznie ogromny) :) Reszta na konto i bede zyc z odsetek :)

Gość jaa...
oplace sobie studia i wyjade w podroz po swiecie,to tak na poczatek,pozniej moze jakis maly domek...

Gość połowę obiecałam dać
koledze bo on typował numery, a ja zapłaciłam;)

Mam spory kawałek gruntu w dobrym miejscu mam na niego pomysł, tylko funduszy brak :)

Gość KAFE JEST BEZCENNA
;)

Gość tak zrobie
dam na kościół

Gość kupilabys kafeterie
?:o:D to siedlisko przegranych paszteciar?! :o buhahahhhaahahaha nie rozsmieszaj mnie ale co sie dziwic jak sama jestes paskuda :D🖐️

Gość oddam czesc na ratowanie fok
na antarktydzie :P

Gość k.różowy-barbi
a ty jak bedziesz miec tyle kasy to po co ci dobry pomysl na ten spory kawaek ziemi? nawet jak urzad skarbowy wezmie 4 banie to zostanie jeszcze 31 o kafeterii natychmiast zapomnisz-wiec jej nie kupisz oplacisz studia ( jakies 12 tyś zł) a co z resztą? ludzie nie macie marzen

Gość gvxsdfghj
a ja sobie kupię taką samą laskę jak ma dr house

Gość ojciec dyrektor..
nie ma pozwolenia na odwierty wiec mu sie ta kasa nie przyda :classic_cool:

1. kupie sobie działke i wybuduje na niej wielki piekny dom otoczony lasen 2. kupie siostrze dzialke i dam kase na dom 3. mamie tez odpale kase na splate kredytu i \"male\" przyjemnosc:) 4. pojade z hlopakiem do: islandii, nowej zelandii, afryka, zwiedze poł azji 5.pojde na drugie studia. 6. wezmiemy bajeczny slub 7. reszte wplace na fundusz-- niech pracuje na mnie :))))))))))

Gość ja przez rok bede udawala
ze nikt nic nie wygral :D

k.rózowy-barbie---> to jest właśnie moje marzenie żeby zrealizować ten pomysł :O

Gość a ja sobie
kupię apartament, wynajmę służbę, kucharza- dietetyka, kierowcę, zrobię porządne zakupy aby w mojej nowej garderobie było wszysko superaśne.Pojadę do SPA tam niech zrobią ze mnie okaz zdrowia i urody, nikomu nie powiem ze wygrałam i będę chodzićv do pracy aby dowiedzieć się co tez ludzie wymyślą:-) skąd mam tyle kasy? zrobią ze mnie dziwkę czy może utrzymankę albo może powiem ze spadek dostałam albo wygrałam konkurs w TV:-)

Ja puscilem totka, ale pewnie nie wygram ... a co bym zrobil wygrana :) * wspomógłbym lokalny dom dziecka i dom starców :) i tyle dobrych uczynków dla społeczeństwa ... no może jeszcze jakieś pieniądze na jakas fundację... * budowa domu dla rodzicow :) * pomoc bratu w otwarciu jego wymarzonego biznesu :) no i najprawdopodobnie otwarcie wlasnego (przy okazji przejscie na studia zaoczne bo dzienne mnie powoli wkurwiaja) * wpomógłbym moją ciotkę, która jest najwspanialsza osobą na świecie, a która wiecznie ma jakieś problemy finansowe ;/ * wybudowabym dom w miejscu w ktorym sie wychowałem :) * kupiłbym sobie samochod ... jakis maly typu Fiat Panda :P * kupiłbym sobie wypasionego laptopa ... * przeszedłbym operacje plastyczną :P mam gineomastie, wiec wiadomo o jaka czesc ciala chodzi ... * wycieczka na Malediwy ... narazie to wszystko co przychodzi mi do glowy ... reszta pewnie poszlaby na jakies konto oszczednosciowe ... i zylbym sobie godnie do konca swych dni :P

Gość oddam ci kochanie
k.różowy-barbi

Gość a ja sobie
a to się nadaje do prasy !!! z tą mafią! dlaczego o tym nie było gołśno?

Gość niestety nic nie zrobisz bo
TO JA DZIS WYGRAM HE HE HE HE HE HE HE HE

Gość k.różowy-barbi
no dziękuję uprzejmie:-)

ja nie zagrałam- wolę moją wolność umysłowa :D robiłam kurs totka na lottomaty dawno i nieprawda he he he na szkoleinu mówili że jak jest kumulacja pow. 3 mln. to się nie opłaca grać bo wszyscy lecą do kolektur i zmniejsza się szansa na wygranę - jest mniejsza niż standardowo jak grasz o 1 mln. to zwykła ułomność "mieć nadzieję" lepiej być realista w sprawach finansowych... a nadzieję to można miec że rzeżucha wyrośnie na parapecie :D

Gość niestety nic nie zrobisz bo
DOBRZE ZE MIESZKAM W NIEMCZECH I MAM KONTO TUTAJ A W RAZIE "W" MAM JESZCZE KONTO W HOLENDERSKIM BANKU A JAK BY CO TO Z TAKA KASO TO NAWTE W SZWAICARI BEDO NA MNIE CZEKAC Z OTWARTMI REKAMI