Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość newDesign

seks z prezerwatywa

Polecane posty

Gość newDesign

jestem z chlopakiem juz sporo czasu i zabezpieczamy sie wylacznie prezerwatywa...ale ja boje sie ze to zas malo...nie mam teraz ochoty na dzidziusia ale ciezko jest zrezygnowac calkowicie z seksu. chce wiedziec czy jesli prezerwatywa NIE peka i NIE zsuwa sie i w ogole wszystko jak najbardziej OK to jest jakiekolwiek ryzyko?

Gość nie ma ryzyka
ryzyko jest własnie w momencie pęknięcia i zsunięcia się. Gdyby było inaczej, byłaby plaga ciąż

Gość Kitty Kat
zabezpiecz się dodatkowo globulką Patentex Oval,można ją używać połączeniu z prezerwatywą i jest bez recepty:)

Gość ania098756
a ile kosztuje owa tabletka jak się ją stosuje i ile ich jest w opakowaniu??

Gość qwefs
A ja znam przypadek gdzie dziewczyna zaszła w ciążę z narzeczonym, używali prezerwatywy i im napewno nie pękła, dziewczyna również okropnie bała się, że coś się stanie dlatego po każdym stosunku sprawdzali dokładnie czy wszystko z nią jest ok, a tu nagle ciążą...

Gość z kazdym zabezpieczeniem jest
ryzyko...nigdy nie ma sie 100 % pewności , niestety.. np. ostatnio kochalam sie z mym dziubasem w gumce, no i stalo sie nie mogl sie pochamowac i wystrzelil ( I raz mu sie to zdarzylo, jakos do tej pory kontrolowal to bez problemu ) , ja nie wiedzialam ze on juz doszedł , bo akurat mialam big orgazm no i dalej sie poruszalam...czyli sperma byla juz w prezerwatywie, a podczas moich ruchów mogla !! przemiescic sie w góre, czyli ku wyjściu :O... dostalam okres , choć z opoznieniem ---- bo akurat odstawilam tabsy, no sie rozregulował :O robilam testy , nie jestem w ciązy...ale nastepnym razem moze sie nie udac :O w ogole seks w gumce jest dla mnie malo przyjemny, to zrozumiale...nie ma to jak bez :P

Gość ania098756
kochane ja od ponad 2 lat kocham się bez niczego- PRZERYWANY i jeszcze nia zaszłam w ciążę

Gość Kitty Kat
To zależy, Patentex Oval 12 globulek w opakowaniu kosztuje około 17-18 zł, natomiat 6 globulek w opakowaniu koło 10-11 zł:) wkłada się ją do pochwy na głebokość palca 10 minut przed stosunkiem,trzeba poczekać aż się rozpuści:)