Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleśnikk

czy ona miala racje??

Polecane posty

Gość naleśnikk

ostatnio byla u mnie kolezanka, umawialysmy sie na wieczor.. ona przez caly dzien nie dala znac czy przyjdzie czy nie wiec ja szykowalam sie do spania juz, kiedy zadzwonila po 22 i powiedziala ze juz jest..posiedzialysm,y troche pogadalysmy.. kiedy dochodzila 24 powiedziala ze musi isc.. i najlepsze jak wychodzila to powiedziala do mnie" dziekuje za winko i kanapeczki", ja jej nic do jedzenia i picia nie dalam bo uwazam ze bylo juz za pozno zeby budzic wszystkich w domu.. po to zeby ona mogla sie najesc.. :O troche dziwnie powiedziala..

Gość 41741174
Jest chora!!!!

moze zartowala ja bym na twoim miejscu jej powiedziala "ej stara soryy ze ci zarcia nie dam, ale wszyscy sie obudza jak otworze lodowke" buahaha :D

no ja nie chcialam latac po domu po rodzinka wyjezdzala na wakacje o 4 rano wiec nie chcialam ich budzic a kuchnia jest obok sypilani rodzicow.. teraz ona sie nie odzywa.. bo pewnie uwaza ze jestem nie goscinna.. :O

Gość tak to jest nie umowic sie
na godzine... Ale umowione bylyscie. Wiec moim zdaniem powinnas ja czyms ugoscic. To nawet zadnego soczku nie mialas w pokoju? :O

Gość tak to jest nie umowic sie
wina tez raczej w kuchni bys nie trzymala ;) Moglo stac w pokoju ;) A na przyszlosc umawiajcie sie jak ludzie :P Wieczor jest dlugi :D

Gość czostnek
Pewnie to powiedziała sarkastycznie. Ale nie dziwię Ci się, przecież nie dawała znaku cały dzień, a powinna.

Gość portfolio po co piszesz
na pomaranczowo????????