Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla..panna..mloda..

wrzesien 2009

Polecane posty

Czesc :) chcialam sie zapytac z ciekawosci ile placicie za osobe na weselicho? ceny sa takie rozne...i podbno wszystko idzie jeszcze w gore..Pozdrawiam :)

Gość też przyszła panna młoda
Ja mam wesele w październiku 2009 i za osobę w naszym lokalu jest 165 zł bez alkoholu, ciast i napoi. Wesele jest w Warszawie. Pozdrawiam

Gość krycha0000
ja tez mam na pazdziernik i tez nie wiem jeszcze po ile sie teraz płaci ale chetnie sie dowiem ja z kielc

my na dzien dzisiejszy 135 zl ale bez ciast, owocow. Ale cena przez rok moze sie zmienic, mam nadzieje ze duzo w gore nie pojdzie, najlepiej wcale hihi ;)

Gość majeczkamala
a my bierzemy slub w w pazdzierniku 2009 i placimy 90zł (bez alkoholu i takich tam), lokal swietny, ale na zadupiu w wlkp :)

Gość do majeczkamala
a gdzie konkretnie to zadupie w wielkopolsce po ja też z takwego pochodzę! Ja ślubuje 5 września 2009 :)

:) to ja się przyłącze :P Też wychodzę za mąż 5 września 2009 :) Mamy zarezerwowaną salę, w cenie nie ma tylko ciast, napoi i alkoholi, ale na załatwienie tego mamy jeszcze czas. Kamerzysty nie chcemy, fotografem będzie teściu :) a dj to najlepszy kumpel mojego faceta więc pozostaje kupiś kieckę :P