Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowe Anielisko

W sprawie solarium .kto sie orientuje i chodzi..kilka pytan..

Polecane posty

Jutro pierwszy raz chce isc do solarium . Jakiego kremu uzyc przed i po solarium ?? ile mniej wiecej to kosztuje ?? na ile czasu moge sobie pozwolic byc tam skoro ide pierwszy raz ?? i po ilu odwiedzinach w solarium bede brązowa ??bardzo prosze o odpowiedź:*

Gość Sialalinkaaaaaaa
kurde upały nadchodzą a ty na solar chcesz isc? :o

na poczatek idz 2 razy po 5 minut,potem raz na 10 potem na 5 i znow na 10 bedziesz brazowa:) potem odczekaj tydzien i idz na 5 min i nasttepnego dnia na 15 min. Krem jest zawsze na stoliku, posmaruj sie jak wyjdzies zz solarium. A jakeg kremu ogolnie uzywac? zwyklego obojetnie jakiego balsamu do ciala:)

na pewno nie bedziesz.. moim zdaniem słonce cie szybciej opli niz to solarium..

moze i opali, ale sa ludzie ktorzy opalają sie na czerwono i na bbrazowo na sloncu, ja na czerwono to moze lezec 2 i pol godziny bedzie 2 dni czerwona i jej to zejdzie a brazu z tego zostanie jej niewiele..wiec solarium jest dla niej korzystniejsze

Gość o maj goddd
a przepraszam w których to solariach są kremy za free??? bo ja tyle lat chodzę i niczego poza mleczkiem do demakijażu tam nie uświadczyłam!!!! Anielisko - nie chodź codziennie tylko co dwa dni. Rady powyżej to jakaś kpina! 5min/10/5/10/15 - masakra! Przede wszystkim doowiedz się jak silne są lampy (600,900,1200) i kiedy ostatnio były wymieniane! Nie idź na tanie łóżko (one zazwyczaj opalają na pomarańczowo a nie brązowo) tylko z bryzą, klimatyzacją itd. Koszt za minutę to 1,50 - 2 zł w zależności od miasta. Kup sobie krem do opalania w solarium - saszetka ok 5 zł albo jednorazowo do maleńkiego pudełeczka - ok 10 zł. Idź spokojnie za pierwszym razem na 8 - 10 minut w zależności od Twojej karnacji tylko po połowie czasu wyłącz wzmocnienie na twarz!!! żeby być brązową trochę będziesz musiała na początku zainwestować a jak już uzyskasz wymarzoną karnację wystarczy raz w tygodniu 10 minutek. a i po opalaniu nie kąp się ok 3 - 4 godz. - bo tyle rozkłada się pigment. powodzenia

Gość bardzoo cieekawa
ooo ja też jestem ciekawa w ktorej to miejscowosci za darmo sa takie rarytasy? no chyba ze nieswiadomie opalalas sie na mleczko kosmetyczne?? buhhahahah daj no nazwe tej miejscowosci prosze bo niby taka obcykana w radach o solarium jestes a bredzisz ze opalenizna trzyma sie 2 miesiace

Gość o maj godd
a ile Ty masz lat koleżanko? jeśli już to na lampach jest napisana moc! a tak w ogóle to konkurencja jest w solariach ogromna i nikt tu kłamał nie będzie bo po mieście się rozniesie :/ mówię o tych droższych łóżkach! a opalenizna trzyma się też w zależności...... idź trzy razy na basen, pomocz się trochę, zobaczymy ile Ci zostanie.

Gość o maj godd
zależy o jakim brązie mówisz :) na pewno cera się poprawi i będzie wyglądała na zdrowszą ale czekoladką po 3 razach niestety nie będziesz... chyba, że teraz masz śniadą cerę. W solarium kup sobie saszetkę brązującą (są też chłodzące i rozgrzewające) wbrew sugestią nie brudzą a dają fajny odcień. :D

Gość o maj godd
pytanie o wiek było do Kobiety na ściągaczu. Powodzonka Anielisko i nie spal się :*

Gość tulipankapanektuli
pytanie- jakie jest prawdipodobienstwo popazen w solarium lub zwarcia ??

Gość pracuje w solarium
dziewczyny to naprawde zalezy indywidualnie od kazdej kobietki. Nie ma reguly co do minut. Trzeba dopasowac karnacje i moc lozka. I nikt tu nie pisal o kosmetykach do slonecznego opalania tylko o preparatach do solarium z tego co doczytalam :)

A skąd wziąć takie okulary do opalania się w solarium? Ja ostatnio była i tam nie było takich i miałam cały czas oczy zasłonięte ręką bo nie mogłam tego znieść :/ Powinny być czy trzeba sie samemu zaopatrzyć? Kiedyś byłam i były :/