Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość westroya

ja pierdole,co ja mam teraz zrobić ??

Polecane posty

Gość westroya

Pomóżcie mi,w was jedyna moja nadzieja. Napisałam do faceta smsa z konkretną propozycją spotkania,a on mi nie odpisał ! Nic ani słóweczka,a to było już 3 dni temu. Sprawa nie jest prosta i oczywista,bo nie znam go dobrze,nie wiem o nim za wiele,nawet nie wiem czy ma dziewczynę,gadalismy kilka razy,był bardzo miły,często się do mnie uśmiechał i patrzył na mnie. Ale wie kim jestem i jak mam na imie,jego numer załatwiłam przez znajomych. Co ja mam teraz zrobić ? Nie chcę się narzucać ale jak inaczej mam się dowiedzieć o co chodzi i dlaczego nie odpisał ? Mógłby przecież chociaz jedno zdanie napisać-"dziękuję za propozycje ale nie skorzystam". Mam znowu pisać ? A jeśli tak to co ? Czy może zadzwonić? Musze wiedzieć o co chodzi ! Nawet jeśli on ma mnie w dupie to wole sie dowiedzieć ! Pogadac z nim nie mogę,bo na co dzień się nie widujemy :(

Gość westroya
Na pewno dostał smsa,bo mam raport,numer też jest dobry ( wcześniej sprawdzany przez głuchy telefon :P ) Mi już naprawdę nie chodzi o to spotkanie,chcę tylko wiedzieć dlaczego on nic mi nie odpisał,a wydawał się naprawdę spoko facet ! Nawet jeżeli ma dziewczynę albo nie podobam mu się,to powinien coś odpisać !! Ale wydawało mi się wręcz przeciwnie,że właśnie mu się podobam,tak się zachowywał ! I to było dla mnie zielonym światłem ! A teraz cholernie żałuję,bo się pospieszyłam i spieprzyłam wszystko

powinien? a tak nakazuje konstytucja? nie chciał być nieuprzejmy....i zbył Cie milczeniem....to wymowne:o

Gość piweczko tyskie
napisz mu ze jednak przekonalas sie ze brakuje mu klasy bo jesli nie am ochoty na spotkanie to wypada odpisac a nie chowac glowe w piasek jak tchorz- jak dla mnie to zwykly prostak i frajerzyna bez obycia

Gość piweczko tyskie
promessa wez idz juz spac bo jak czytam twoje posty to mnie mdli- jestes jakas sztywna prostaczka zgrywasz ch** wie kogo a sloma ci z butow wystaje , nie zgrywaj damy bo nia nie bylas , nie ejstes i juz nie bedziesz zasciankowa babino, wyluzuj troche i opamietaj sie!

promessa ma rację... sorka, ale facet dał wyraznie do zrozumienia, że on raczej jest na nie.... Nawet brak kasy na komie nie tłumaczy jego milczenia...Olej go :d

Gość piweczko tyskie
powinien? a tak nakazuje konstytucja? nie chciał być nieuprzejmy....i zbył Cie milczeniem....to wymowne gdyby mial klase prostaczko toby jej grzecznie odpisa jak na dzentelmena przystalo l tekst w stylu" przepraszam ale jestem zajety, nie moge., gdyz mam kobiete itp" wykretow jest mnostwo widac co soba reprezentujesz dziewczyno jesli w taki sposob podchodzisz do zycia pozdrawiam :D

Gość westroya
piweczko tyskie,chyba zrobię tak jak radzisz. Ale jeszcze odczekam ze 2 tygodnie,może coś do mnie napisze :) A jak nie,to mu walnę taki tekst że się nie pozbiera ! Tylko wtedy to już raczej naprawdę będzie koniec:( A może jednak zadzwonić za jakiś czas i pogadać z nim szczerze ? Buuu ja sie naprawdę w nim zadurzyłam :(

Gość piweczko tyskie
dlatego powinna olac tego prymitywa i tyle. tylko ze ja na jej miejscu bym cos dowalila co by mu poszlo w piety w stylu"nie stac cie na odp ze nie masz ochotyn na spotkanie- siwdczy to o twej kulturze osobistej-tak myslalam widzac cie ze jestes ciapciakiem" czy np "musisz byc wyjatkowym tchorzem ze nie potrafisz powiedziec kobiecie ze nie masz ochoty sie spotkac itp"- oj dziewczyny mnostwo jest tekstow ktorymi mzona ugodzic dume faceta

Gość liHFOUE
To, że nie odpisał świadczy, że nie jest zainteresowany i już nic nie powinnaś robić - sprawa jest jasna. Panom często brakuje klasy i odwagi, może to dla nich zbyt wiele zdobyć się na szczerość. Ja zawsze w takich sytuacjach odpisuje "nie dziękuje" chociażby.

Gość westroya
kurde dziewczyny,a wy byscie nie odpisały jakby jakis koleś do was napisał z propozycja spotkania ? Bo ja bym odpisała,bez względu na mój stosunek do niego!!!!! Dziekuje bardzo za propozycje ale raczej sie nie spotkamy,nie jestem zainteresowana,pozdrawiam I wszystko !

....nie jest istotne, co my byśmy zrobiły.....on nie odpisał i koniec....jego strata:)

Hit wieczoru: ciapciak.... Dziewczyny... na facetów to nie działa.... Wjazd na ich dumę skutkuje, ale w sytuacji autorki raczej nie zadziała... Może i kiedyś na coś odpisze, ale nie z własnej woli... Autorko... daruj se ( to sa słowa mego chłopaka).Znajdz takiego, który będzie za Tobą latał :)

Gość piweczko tyskie
ja bym odpisala ze dziekuje za zaproszenie ale nie ejstem zainteresowana, to ze nic ci nie odp swiadczy o jego poziomie. mozesz sie odgryzc piszac mu ze jednak to prawda ze jest ciapciakiem i pajacykiem na gumce bez obycia i klasy :) ze chcialas tylo go sprawdzic .. wiesz zglupieje ale to musi byc napisane w inny sposob z klasa zeby nie pomyslal ze cie to zabolalo

Gość liHFOUE
Nie słuchaj podpowiedzi, że masz mu coś wyrzucać. On zachował się bez klasy to dlaczego masz się zniżać do jego poziomu, albo jeszcze gorzej i ubliżać obcej osobie? Chyba nie jest z Tobą aż tak źle? Trochę godności dziewczyno!!!

Gość piweczko tyskie
kobitka ze wschodu - masz racje najlepiej go zignorowac tak jak on ja- tylko ze ja do wszystkiego podchodze emocjonalnie to od razu bym sie mscila hehe ale ja juz taka jestem pojebana choc jak keidys facetowi dowalilam ze nigdy z nim orgazmu nie mialam i ze nie ejst takim ogierem za jakiego sie uwazal to go to bardzo ruszylo :P bo on to mial takie mniemanie o sobie ze hoho

Gość porypalo was dokumentnie
Nie odpisac na sms - bez klasy, frajerzyna, prostak, prymityw i co tam jeszcze. No po prostu psychopata. Wyludzac przez znajomych nr telefonu, sprawdzac przez gluchy telefon, czy jest prawidlowy, narzucac sie, za brak odpowiedzi walnac mu taki tekst, ze sie nie pozbiera - tooo jest KLASA. :D Zeby byla jasnosc - jestem kobieta. Tylko perspektywe mam chyba zdrowsza. :O

Gość zgadzam się...
Zgadzam się w zupełności z porypało was dokumentnie. To ty się wykazałaś brakiem kultury. Niby dlaczego ma odpisywać osobie, której nie podał swojego numeru telefonu? Numer telefonu to rzecz prywatna, nie dał Ci go więc po co go napastujesz? Ja bym sobie nie życzyła nagabywania od obcych osób, tym z z którymi chcę mieć kontakt daje numer osobiście. To on może Ci coś zarzucać. Zachowujesz się jak rozpuszczona gówniara!

Gość martynkalaska
Robi uniki. Nie jest zainteresowany a większośc mężczyzn (i kobiet tez) to tchórze. Wprost nie powiedzą nic. Nawet potrafią przeleciec dziewczyne i potem sie nie odezwać. Źle zrobiłas że zaproponowałas spotkanie a teraz juz nic nie rób. Nie jest zainteresowany

Gość dawidoff85
Nic juz nie rób! On cię olał, nie jest zainteresowany!