Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihhhii

Kto dzisiaj siedzi na kafe cala noc?

Polecane posty

tez tak myslalam ze niby lepiej nie miec, bo masz spokuój i zadnych problemow z chlopem, ale czasami sa takie chwile ze jest smutno , zwszyscy maja pary a ja sama

mam kolege geja, jest bardzo fajny, ale on nawet nie szuka dziewczyny, ma mnóstwo kolezanek i tyle

po 10 miesiącach sama do tego doszłam a i on do tego się przyznał(prawie)

Gość biale skarpetki
nie mialam chlopa nie mialam problemow.. tez myslalam ze wszyscy maja zazdroscilam.. ale teraz wiem ze nie wszystko jest takie kolorowe ze te wszystkie zakochane pary co sie przytulaja i caluja przy ludziach tez maja problemy

on stara się z tym bardzo walcyć ,nie akceptuje tego ,boi się...

jak juz mam byc szczera to ja też mialam anoreksje, a przynajmniej jej poczatki, ale jakos z tego wyszłam

Gość biale skarpetki
murawio jestes z nim nadal?

czekam aż on zacznie ten temat...ja juz próbowałam i wiem,że on wie,że jest...nie potrafię tego określić...

zerwałam zaręczyny....on boi sie poruszyć ten temat i nawet nie pyta dlaczego tak zrobiłam...

Gość
co za zbieg okoliczności - cztery osoby z problemami w tym trzy z zaburzeniami odżywiania (choć siebie nie powinnam tutaj liczyć bo choroba już raczej nie wróci) gdy jestem w pracy mój mąż romansuje z dziewczynami poznanymi na necie - na razie to "tylko" maile, sms-y i telefony... zobaczymy co będzie dalej - niedługo będzie nasza 3 rocznica ślubu Murawio - ale masz jakieś dowody jego na gejostwo czy tylko przypuszczasz?

wiem,że on mnie kocha ale jak przyjaciółkę,i z wzajemnością...nie wiem jak to powiedzieć jego rodzicom...on nic nie chce mówić o zerwanych zaręczynach...

Gość biale skarpetki
jejku zycie to jest do dupy

svinkowa jeżeli m az doła i chcesz wiedzieć o co chodzi wejdż na forum "pozytywne myślenie"-poczytaj Jolkę Cz. to jest moja nauczycielka,poczytajcie sami zrozumiecie...kocham Jolkę!!!!!!!!!!!!!!!sprawdzcie WARTO!!!

Gość
co jest z tymi facetami!? mój sam się chciał żenić a teraz ciągle humory, widzimisię... :o tylko mnie wpędza w kompleksy

ja nie mam meza i mam kompleksy , co to bedzie pozniej:)a z facetami to same problemy, ale samej tez zle

Do Murawio pozytywne myslenie pomaga?zawsze próbuje myslec pozytywnie ale na dluzsza mete o tym zapominam

Angie poczytaj Jolkę na "pozytywnym Myśleniu" Jola jet moją osobistą przyjaciółką,jest dla mnie jak matka.uzdrowiła moje życie...:-)

cześć dziewczyny,neurosa napewno odsypia po nocce a jak tam reszta?jesteście w lepszym nastroju? pozdrawiam wszystkie babki