Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala49

Czy to cos powaznego?

Polecane posty

Witam wszystkich i z gory dziekuje za odpowiedzi :) Moj problem jest dosc dziwny. W niedziele bylam nad jeziorem i wszystko bylo ok, w poniedzialek obudzilam sie i od razu musialam isc siku, wyszam z ubikacji i znowu mi sie zachcialo, towarzyszylo temu szczypanie, a moczu wydalaly sie bardzo male ilosci. Wykapalam sie i po dwoch godzinach przeszlo. Dzisiaj w nocy(sroda) az mnie to obudzilo i znowu zaczelo sie sikanie co 5 minut, ale zauwazylam, ze razem z moczem wydalal sie jasnobrazowy plyn. Co to moze byc? Przepraszam, ze tak sie rozpisalam, ale chcialam wszystko dokladnie opisac. Pozdrawiam :)

Gość kubusiovva
zapalenie pęcherza moczowego najprawdopodobniej. Powinnaś iść do lekarza.

zapalenie dróg moczowych. idx do lekarza, da ci furagin i skierowanie na badanie moczu. jezeli będzie isę to powtarzało powiedz zeby dała ci skierowanie na usg jamy brzusznej, i do urologa

Teraz zamiast tego brazowego jest krew.. Czy to moze miec cos wspolnego z ciaza? Wiem, ze moze to glupie, ale wole sie upewnic..

Gość kubusiovva
idz szybko do lekarza! własnie przy takim zapaleniu możliwe jest wydzielanie się również krwi. A jak będziesz siedzieć przy kompie i nic z tym nie zrobisz to faktycznie będziesz mogła miec poażne problemy z zajściem w ciąże.