Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako żona

Życie z egoistą

Polecane posty

Gość jako żona

Jestem po slubie 14 lat> mam niezwykle atrakcyjnego fizycznie męza, brunet niebieskie oczy ciemna karnacja piekne dłonie zniewalajacy usmiech, jest jedno ale kiedy pragnie zblizenia ze mną staje sie niezwykle czuły i delikatny spełnia kazde moje życzenie ale kiedy dostaje to czego chce przeistacza sie w nieczułego potwora. Koledzy stają na pierwszym miejscu przestaje dbać o mnie i traktuje przedmiotowo. Jestem kobietą z charakterem jego ideałem kobiecosci nigdy mnie nie zdradził. Poradzcie jak z totalnego egoisty przemienic go w czułego męza takiego który potrafi byc cudowny nawet wtedy kiedy niczego nie oczekuje. Nie chce go karac brakiem seksu choc coraz czesciej zastanawiam się tuż przed seksem czy powinnam mu w danej chwili dać sie zbliżyc.

Gość Dop******lam dziś każdemu
znaczy chcesz zmienić jego charakter z egoisty na co ...

szlaban na dupę:) skoro potrafi się starać tylko "przed" niech się stara w nieskończoność i koniecznie mu to uświadom:D

Gość jako żona
nie zmienic charakter tylko nakłonic do zmiany nastawienia do mnie.

Gość jako żona
doprawdy to atrakcyjny facet niejedna strzela na niego wzrokiem :O

Gość jako żona
przeszkadzało i rozmawiałam z nim o tym ale bez efektu :(

Gość tez zrobiona w bambuko
Nie sadze, zeby to sie dalo zrobic. Jak do tego czasu nie dorosl, to juz chyba po ptakach. Proponuje zajac sie wlasnymi sprawami i stawiac wyzej przyjaciolki, a nie liczyc, ze ktos bedzie latal za Twoimi potrzebami. To norma, ze kolezanki, rodzice, rodzenstwo rozumieja lepiej niz maz... Poza tym to bez sensu, liczyc na to, ze jedna osoba zaspokoi WSZYSTKIE Twoje potrzeby.

Gość jako żona
mam przyjaciół ale wkurza mnie jak on zaczyna stawiac kumpli ponad rodzinę...chyba jakies normy są prawda?

Gość nie ma rady
zaakceptować albo nastraszyć rozwodem (teraz taka moda, palenie aktu, topienie obrączek itp. nawet biby organizują) ;)

a na początku było lepiej a teraz jest gorzej

Gość jako żona
własnie było lepiej...od jakis 3 lat zmienił sie nie do poznania:O

jako żona- zamiast zamartwiać się tym, ze na niego strzelają oczami, postaraj się by to on był zazdrosdny o ciebie, ja piernicze brunet z niebieskimi oczami- farciara jesteś:D pewnie sama bym się dawała takiemu poniewierać:D:D:D:D:D żartuję:>

Gość jako żona
ale on jest o mnie zazdrosny tyle tylko ze pewny mnie bardziej niz ja siebie :O nawet jego koledzy mówią mu o mojej atrakcyjnosci :O

a co mogło się zmienić przez 3 lata mniej cię kocha jak to czujesz

Ty to masz cierpliwość... 14 lat wytrzymać z manipulatorem... Nieźle. On ma zkodowane schemat: chcę seksu musze być miły bo go nie dostanę. Więc jest. I to działa. To po cholerę ma to zmienić? Jak ktos powiedział: szlaban na seks:P I wtedy przekonasz sie jaki jest naprawdę, bo Ty go wcale nie znasz:P

Gość jako żona
3 lata temu zmienilismy miejsce zamieszkania mieszkalismy w bloku gdzie nikt nikogo nie znał do swoich "starych smieci" miał daleko... 3 latat temu przenieslislmy sie do domku jednorodzinnego i poznał mase kumpli z którymi spędza kazdą wolną chwilkę weekendy wypady na rybki nie zawsze mam ochote własnie tak weekendy spędzac wiec jesli mówię nie!! on jedzie z kumplami :O

Gość jako żona
jasne wkurzona.... tyle ze to juz bedzie poczatek konca :O Dzieki za wypowiedzi 🖐️

to niedobrze widać trafił na coś co mu brakowało a teraz ty nie zawsze masz ochotę z nim uczestniczyć w tych wypadach to może się pogłębiać bo on znalazł sobie rozrywkę a ty zostajesz sama.

no ale czego w zasadzie oczekujesz od nas? :) sama najlepiej znasz swojego meza, sama wiesz co Ci przeszkadza i co mozesz zmienic a co nie :) ja po prostu nie wyobarzam sobei ciaglego naginania sie do partnera, ot co ;)

ja pierniczę, mój nieślubny to taki typ faceta, ze gdybym mu ciągle siedziała na dupsku i jęczała to pogoniłby mnie w cholerę, ja z resztą mam taki sam charakter, więc: każde realizuje swoje zainteresowania osobno- ja mam różne kursy, on sporty, ja wychodze ze swoimi psiapsiółkami on ze swoimi kumplami i wcale nie znaczy to, ze nie ma zwiazku, że żyjemy obok siebie, cholera, każdy człowiek jest wolny i ma prawo realizować swoje życie tak jak mu to odpowiada:> grunt to zaufanie, gdybym się caly czas zastanawiała czy jest w pracy, czy bzyka jakąś panienkę w hotelu to oboje dostalibyśmy na łeb:D

Gość jako żona
no cóz Doprawdy a macie dzieci? bo moim zdaniem kiedy jest rodzina to nie chodzi o kazdy weekend ale przynajmniej co drugi warto spedzic z rodziną chociazby dla dzieci :O

Gość Ponieważ
teraz to już tylko możesz sobie popisać na kafe

Gość jako żona
nie jestem o niego zazdrosna i nie jęcze mu za uchem mam ambicje własnych przyjaciół i własne pasje ale nigdy nie przekładam je ponad niego

Gość jako żona
dzieki 🖐️