Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśny ludzik

Moja dziewczyna się roztyła i nie mozna jej nic na to powiedziec bo jest foch

Polecane posty

Gość faktycznie przy 160 wzrostu
63 kg wagi to wieloryb. Z lekka przesadziła. To taki sześcianik się zrobił. Góra 50 powinna ważyć z lekkimi wahnięciami. Ile ma lat?

"Niedawno próbowałem żonę namówić na ćwiczenia, a ona stwierdziła tylko, że z siebie pajaca nie będzie robić. Nie wiem już co robić" to dziewczyna czy żona?? no tak to wszystko jasne - może ci sie po ciąży frajerze ŻONA rozstyła? lub żalu że ma takie przesrane życie :/ może autor jest żonaty lat 20...? nie pomyśleliście o tym? ja rady dawałam chłopakowi i dziewczynie a nie małżństwu z niewiadomo jakim stażem . pozatym wiecie że kobiecie po 40 menatolizm zwalnia...? a i kłopoty z erekcją ma Pan a to w młodym wieku raczej się nie zdarza (nawet jak rżniesz kaszalota)

Gość SZKODA SŁÓW MOICH
szkoda mi czasu na takich gówniarzy. Roztyła sie to ja zostawię. Będę z inną i przy mnie się tez roztyję. Fajna ideologia. To z toba jest cos nie tak. Jestes tak nudny, że musi się objadac. To jest ciekawsze od ciebie. powodzenia

Gość Przy takim
a pudło drugi mośku Camp Nou !!! mam 50 kg przy wzroście 166 i mogę jeść wszystko, nie tyję , to rodzinne wiem przy jakich mośkach kobiety się zapuszczają, popuść mośku paska bo ci mięsień piwny zwisa...o!! klejnoty zasłonił

""wiem przy jakich mośkach kobiety się zapuszczają, popuść mośku paska bo ci mięsień piwny zwisa...o!! klejnoty zasłonił" Też pudło, mam idealny brzuszek bez grama tłuszczu :)

jak dla mnie to prowokacja, podobny temat był wczoraj i styl założyciela topicu praktycznie taki sam jak tutaj... komuś się po prostu nudzi

Dlaczego prowokacja? Takie rzeczy się zdarzają i trzeba je głośno piętnować :o

Gość smarkateria ma wakacje
to sie nudzi i wymysla durne topiki.😴

Gość kasia23kasieńka
zostaw ją ,jeśli nie podnieca cię teaz to co to będzie za rok.pomyśl jak urodzi dziecko.mała i gruba ,ohyda.nie ma co się męczyć,teraz o siebie nie dba a co będzie pózniej?będziesz się wstydził z nia na miasto wyjśc.nie słuchaj tych co piszą ,że zle robisz ,pewnie same są grube i uważają ,że nie ma problemu.

Gość marcin sadow night
ja pierdzile bez przesady nie wiem po co takie bzedty piszecie nie kumam moja laska ma 164 cm wzrostu i 64 kg nie wiem lae dla mnie nie jest wielorybem ma troszke wystajacy brzuszek i lekko jest wszedzie zaokraglona lae pbez przesady nie kumam tego ;/

Gość nie kumasz bo na kafe
obowiązuje norma, że osoba o wzroscie 160 cm powinna wazyć nie wiecej niż 40kg, powyżej to już kaszalot. :classic_cool:

Gość też kobieta
kobieta tyje jak jest nieszczęśliwa z facetem!!!!!!!!!

Gość marcin sadow night
ja piedole jasne moze jeszcze 20kg, mojal laska nie jest chuda ma tu i tam ale nie jest wielorybem do cholery ludzie jestesci jacys chorzy??

Gość ja dorobie teorie spiskową
to faceci umyślnie tuczą swoje kobiety, gdyż dzieki temu zmniejsza sie ryzyko, ze znajdą one innego faceta.:classic_cool:

Gość marcin sadow night
moze sie nie znam bo jestem kolesiem ale kurde przesadzacie ja nigdy mojej dziwczynie nie mowielm schudnij czy cos bo wem ze jak jej to bedzie przszkadzlao to sma schudnie lubi sobie pojesc ale trzyma wage i tyle

Gość marcin chyba jestes nowy
na kafe wiec ci dam dobrą radę: zawsze miej dystans do tego co tu piszą bo to specyficzne środowisko.:classic_cool:

Gość marcin sadow night
to bez sesnu odzew na byle gowno sepkulacje w sensie zostaw ja ja pierdole durnota

>> kobieta tyje jak jest nieszczęśliwa z facetem!!!!!!!!! Kobieta tyje wtedy, kiedy myśli, ze jest z facetem wystarczająco długo,że moze przestać dbać o siebie, bo on i tak nie odejdzie.

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
ojojoj środowisko to jest bardziej niż specyficzne. Gdybym się tym przejmowała to już bym miała depresję, anoreksję i rozpowiadałabym o moim biuście wlosach ni , że mnie facet nie rozumie. mam fajną rozrywkę na taki dzięń jak dziś.

Marcin :) Skoro Tobie nie przeszkadza wygląd Twojej dziewczyny, to jest OK :D Czym się przejmujesz? Zacznijmy od tego, że nie każda kobieta przy identycznej wadze musi zaraz identycznie wyglądać. ;)

Gość marcin sadow night
w sumie racja i tak dobrze ze nie odezwaly sie glosy 164 i 64 to swinia itp ;/ ok zmykam milego dnia wszytkim

Camp Nou - też racja, zetknęłam się z takim również myśleniem u kobiet :) Ale też racja, że jeśli kobieta nie czuje się dowartościowana, to często problemy "zagryza" ciasteczkami, batonikami, frytkami itp. To wtedy wasza (męska) głowa w tym, żeby nas raczyć odpowiednimi porcjami komplementów i miłości :D

Gość Mones_
Kolezanka ma 162 cm i ze swoim 63 kg wyglada fatalnieWreszcie sama to dostrzegla i powoli zaczyna sie mobilizowac zeby cos z tym zrobic. Ja sama kiedys tez tyle wazylam,choc jestem wyzsza i wygladalam jak paczek.Blech! Lepiej jest dbac o siebie zeby potem nie miec problemow zdrowotnych i z wlasna psycha.

Gość ale mizerna prowokacja
hmm jakby jej bmi policzyc to otylosci ona ni ema, zalezy tez od budowy ale sama maz 165 i 60kg i nie uwazam sie za gruba!!! moja kolezanka ma158 i 60 kg i nic poza brzuszkiem lekkiem nie ma, wiec chyba ktos sie nudzi, albo jakas dziwna budowe ma ta twoja dziewczyna

Gość Przy takim
Camp Nou co Ty bredzisz, popatrz kto chodzi po chodnikach Twojego miasta, popatrz na ciałka na plaży. Tłumy fajnych kobietek z obleśnymi facetami. I!!! to tych zapuszcznych męskich spaślaków jest więcej. Niby taki super facet a brzuszysko zwisające już przed trzydziestką, ohyda!

Nie odniosę się do twojej wypowiedzi, bo nie oceniam urody mężczyzn :o

Gość ljkhjhjg
Po prostu dziewczyna lubi jesc i tyle.Przyznajcie sie kobiety bez bicia ile z Was szczuplutkich sa szczupłe tylko dlatego,ze boicie sie aby o Was nikt nie powiedział,ze wazycie zaduzo.Ile razy odmawiacie sobie tego i tamtego w jedzeniu,a jak nawet jecie wszystko to ile wysiłku wkładacie w to aby zgubic te kalorie które wchłonełyscie.Juz o takich drastycznych sposobach jak wymioty lub głodowki nie wspomnę. Teraźniejsze kanony mody sa takie jakie sa,chociaz juz powoli zaczynaja sie zmieniac. Zyje na tym swiecie juz dosc długo i przygladam sie zmianom modnych sylwetek. Kiedys bylky dziewczyny szczupłe ale były to przede wszyskim dzieczyny co po prostu mało jadły,były "niejadkami"od dzicinstwa. Przewazały kobiety normalnej budowy. Rozumiem jak kobieta ma duza nadwage to nei wyglada to ani estetycznie,ani nie jest zdrowe,ale lekka nadwaga jak przedstawiona przez autora to zadna nadwaga i na miejscu jego dziewczyny znalazłabym jakies wady w autorze i wypominałabym mu,ciekawe jakby sie poczuł.

Gość Mones_
Jak widac kazdy ma inne pojecie "szczuplosci". Niejedna babka bedzie bronic okraglej kolezanki mowiac,ze jest szczupla,a taka wcale nie musi byc. Duzo tez zalezy od proporcji.

Gość ljkhjhjg
A tak naprawde to juz nie raz słyszałam,ze szczupłymi kobietami fajnie sie pokazywac a z lekka nadwaga fajnie sie kochac :-)