Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśny ludzik

Moja dziewczyna się roztyła i nie mozna jej nic na to powiedziec bo jest foch

Polecane posty

Gość alkooo
Mones_a moze jesc wszysko w normalnym ilosciach a nie zadrczeczac sie dietami :-)

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
do rzuć spaślaka wymyśliłeś/-aś te wymiary???? kto normalny pamieta wymiary innych ludzi?? rozmiar stanika tez pamiętasz, a buta???

Gość Mones_
alkoo nie trzeba zadreczac sie dietami,zeby zgrabnie wygladac :-)

Gość alkooo
Mones_oczywsicie,nie trzeba diet wprowadzac,wystarczy duzo wysiłku fizycznego :-)

Gość Mones_
Nie trzeba wcale duzo.Ale jak juz sie jest grubym i leniwym to kazdy wysilek jest duzy :-)

Gość porada ranna
czemu nie kradniesz pomyslów? alce? tylko mi? To jest bardzo złe co robisz.. W koncu po to sie cos wymysla, nazwy itp aby były czyms co jest przyciagajce dla innych I wystepuje tylko w danym opracowaniu. Wiec czemu tak robisz? bawi cie to? To jets mojs posob na zycie. Na wolny czas. dziwne ze ze nie kradniesz alki pomyslsów i ich nie upubliczniach zanim je wyda... Tak sie nie zachowuej Czlowiek.. widac ty nim nie jestes..

Gość Kwiatuszek 12121212
A ja waże 66kg przy wzroscie 166 oczywiscie przez wszem obecny kult szczupłości chciałabym byc patyczakiem i miec wystajace kosi zmiast wielkiego brzucha dla mnie jest flakowaty i ochydny ale najlepsze jest to że gdy gdzies wychodze z moimi zabiedzonymi koleżankami które objadała sie Meridią i tp. to zawsze zawsze mam wieksze powodzenie NIA CZARUJMY SIE KOCHANE PANIE MĘŻCZYŹNI UWIELNBIAJA KOBIECE KSZTAŁTY BIUSTY I PUPY!!!!Od kilku miesiecy spotykam sie z facetem który był z kobieta w moich oczach idealna mała filigramowa i wiecie co on mi powtarza w łóżku że jestem jego ideałam że zawsze marzył o takiej kobiecie, gdy wspomne cos o doietach to sie burzy i jest haja.:) TAKŻE WSZYTKIE MOJE GRUBASKI:) POWYŻEJ 60KG TO PRZECIEŻ JUŻ OTYŁOŚC OLBRZYMIA NIE PRZEJMUJCIE SIE WYPOWIEDZIAMI ZAPRYSZCZONEGO ONANISTY W GÓRE PIĘKNE BIUSTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! UDANEGO DNIA :)

Gość Tom_Wroclaw
Jesli ona przestala dbac o siebie, jesli ona tego wogole w swoim egoizmie nie zauwaza, jesli nie mozecie sie dogadac, jesli najwzywaczajniej w swiecie nie masz ochoty jej przeleciec to .... daj sobie z nia spokoj i poszukaj innej. Proste eleganckie jasne rozwiazanie. Ty sie przestaniesz meczyc z nia a ona z Toba :-) Pozdrawiam :-)

Gość Kwiatuszek 12121212
ALE NAPRAWDE CZY UWAŻASZ ŻE KOBIETA WAŻĄCA 60-PARE KILO JEST GRUBA OTYŁA!!!!!!!!!!! stop WRÓCMY DO NORMALNOSCI ZADBANE CIŁO TO PIĘKNE CIAŁO A PARE KILO NAPRAWDE NIE ZMIENI NASZEGO ŻYCIA NA LEPSZE NAJLEPSZA TERAPIA TO FACET ZAPATRZONY W TWOJE CIAŁO WIERZ MI !!!!!!!!!!!! OSTATNI BYŁAM NA IMPREZIE W PEWNYM NADMORSKIM KURORCIE I UWAGA NAGLE SŁYSZE Z GŁOSNIKÓW PIOSENKE JAKOS TAK TO SZŁO ,,DUŻE PIERSI, DUZE UDA LEPIEJ DUŻA NIŻ ZA CHUDA......" MYSLAŁAM ŻE UMRE ZE ŚMIECHU A GDY ZOBACZYŁAM TYCH ROZEMOCJONOWANYCH FACETÓW BIJĄCYCH BRAWO TO WOGÓLE BYŁO MI JUŻ DOBRZE:) AKCEPTACJA SIEBIE TRUDNE ALE WARTO UWIERZC W SWOJE PIĘKNO!!!! NIE MA BRZYDKICH KOBIET SĄ TYLKO TAKIE KTÓRE NIE WIEDZĄ ŻE SĄ PIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mones_
Kwiatuszek ... tu nie chodzi o zaden kult tylko o zdrowie. Nie chcialabys nie meczyc sie podczas podbiegania na przystanek autobusowy? :-D

Gość alkooo
Mones_a co to za kłopot ze zdrowiem jak ktos ma tylko do 10 kg nadwagi :-)

kwiatuszek poprzednik ma racje, tu chodzi o zdrowie jak nie to teraz to przyszle jak ktos tylko opiera sie na pozeraniu slodkosci i niezdrowych rzeczy to nie wroze mu dobrze a jak ktos dba o siebie a jednoczesnie waga mu sie ladnie rozklada- tak jak mowisz- na biust- to chwala mu za to ;) ja tez nie lubie wieszakow i uwazam ze mi osobsicie duzo brakuje, ale nie mozna doprowadzic sie do stanu kiedy wszystko w srodku Ci sie sypie 🖐️

Gość Kwiatuszek 12121212
ALE JA NIE MÓWIE O NADWADZE POWIEDZMY JAKIES 10 KG FAKT MOZE TO BYC PROBLEM ALE GDY KTOS JEST WGRNICACH NORMY WAZY TE + - 5-6 KG TO NIE RÓBMY Z NIEGO CZŁOWIEKA OTYŁEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gDY BYŁAM W mEKSYKU I ZOBACZYŁAM JAK TAM WYGLĄDAJĄ TE KOBIETY DOZNAŁAM SZOKU TAM JEST DOPIERO PROBLEM ! A NA NASZYCH POLKICH ULICACH ROZEJRZYJ SIE SAME LASKI !!!!!!!!!!!!

Gość alkooo
wkurzona bardzo zona>otyłosc to co innego od nadwagi,wiec majac nadwage mozna byc zdrowswzym od nie jednego osobnika szczupłego

Gość porada ranna
Napewno jets fajna laska:) I ma łądne nogi:) A tobie g.. do tego, co ona je i ile waży:D pilnuj wagi swojego brzucha i alki:D

Gość alkooo
Same laski,ale z przymusu.

Gość Mones_
Nizsza masa ciala sprzyja dluzszemu zyciu.

alkoo nie zawsze z przymusu ja jem gore zarcia ( autentycznie gore, moge zjesc wszystko jak jest dobre :D ) a chuda jestem niemilosiernie bo widac taka mam przemiane materii ;)

Gość alkooo
Mones_nie zawsze tak jest

Gość Kwiatuszek 12121212
ALKOO - POPIERAM W 100% Jak myślicie czy laski zajadające sie Adipexsami Meridiami są zdrowe urodzą zdrowe dzieci ???????? Odmawianie sobie wszystkiego też niszczy organizm zawsze potrzebna jest głowa. Kochana wkurzona żono :) a zkim ty sie chcesz porównywac z laskami z okładek z telewizji czy wiesz ile na nich retuszu ile daje oswietlenie pałny makijaż????? Nie warto z nimi sie porównywac wtedy kompleksy mórowane !!!!!!!!!!!!!!

Gość Mones_
Nie zawsze,ale jednak badania naukowe mowia swoje.

Gość ekokoo
a ja nie rozumiem tej dziewczyny, jakbym cos takiego uslyszala od swojego faceta to albo wziela bym sie za siebie albo pozegnala sie z facetem... dla dziewczyny to nic takiego ruszyc tylek i pocwiczyc albo wprowadzic zdrowsze odzywianie jezeli zalezy jej na facecie. tyle

Gość smakołyki a la galcess
A za mną się faceci oglądają wiec jest ok:P Nie będę sie zmieniac dla kogos:D Nie jets tego wart:D Uwielbiam jeśc słodycz i będe je jesc:P

Gość alkooo
wkurzona bardzo zona:-) nie masz przemiany materii niesamowitej tylko po prsotu zuzywasz wiecej energii na spalenie tych kalorii ajzeli nie,to udaj sie do lekarzas bo mzoesz miec nadczynnosc tarczycy.Moj maz tak miał ,jadł za 20 a wygladał jakby jadł mało.

Gość Mones_
Kwiatuszek... nie wszystkie zgrabne laski biora wspomagacze :D

kwiatuszek :) ja sie z nikim nie porownuje, ja siebei akceptuje ;) chodzi mi tylko o to zeby nie porownywac sie z otylymi amerykankami bo wtedy zawsze bedziemy szczuple i piekne nawet jak sie nam bedzie wylewac z brzuszka ;)