Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśny ludzik

Moja dziewczyna się roztyła i nie mozna jej nic na to powiedziec bo jest foch

Polecane posty

Gość Mones_
Najlepszym wskaznikiem jest zrobienie badan na zawartosc tkanki tluszczowej,a nie BMI.

Gość wnuk smirnofa
nie rozumiem ludzi ktorzy nie chca byc idealni jesli ktos wyglada idealnie to jest prozny a jesli uwaza ze nie musi to juz jest to pycha ja lubie ludzi proznych :D

Gość Cambridge666
Olej suuke , ja bym ja zostawil bo ona jest niereformowalna . Szkoda zycia na wieloryba myslacego tylko o sobie .

Gość wnuk smirnofa
Szkoda zycia na wieloryba myslacego tylko o sobie . a mi sie wydaje ze wcale nie mysli o sobie

Gość wnuk smirnofa
ta eliza. dostal i juz odpisal :)

"ta eliza. dostal i juz odpisal " :D:D:D:D:D:D jw a co do wielorybów... podobno ceny tranu idą w góre... jeszcze mozesz biznes na tej lasce zrobić :P

odchudzanie nie zawsze prowadzi do anoreksji. Ale jak jej facet gadal jej w kolko: dalej jestes gruba, zrob cos z soba, zobacz: jaka ta modelka piekna... Dziewczyna nawet jak juz byla wychudzona byla przekonana, ze nie jest wystarczajaco chuda wedlug standardow swojego faceta :(

Gość jak zwykle to samo
jak zwykle to samo pierdolenie, a komiczne pierwszy gdzie gadka o wielorybach. a ty koles jak ci nie odpowiada kobieta o normalnej wadze to rzuć ją i zrób jej przysługę

"a komiczne pierwszy gdzie gadka o wielorybach" fauna mórz i ocenaów to moje hobby

Gość wnuk smirnofa
zobacz: jaka ta modelka piekna... czy to nie byl przypadkiem ten co tak czesto sie myl?

Gość jak zwykle to samo
"fauna mórz i ocenaów to moje hobby" nie podejrzewam cię o jakiekolwiek hobby, poza ślęczeniem na kafe i pisaniem wciaż tego samego do znuuudzeeeeeniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

Gość Znam jedną. która ....
sie tak odchudzała dla męża, przy 165 cm ważyła 68 kg, teraz waży niecałe 50, ale co z tego w wyniku odchudzania pojawiły się zmiany na mózgu i stwardnienie rozsiane, nieuleczalana choroba....... Współczuje kobietom, które kochane sa tylko za wygląd ehhhhh Sama jestem szczupła, ale nie byłabym z facetem, który kochałby mnie za wygląd.... To mnie bulwersuje ehhh Może kobieta autora ma jakieś problemy zdrowotne np tarczycę źle funkcjonujaca, wnikałeś w ogóle w to , dlaczego tak jest???

Gość Mones_
Wybacz,ale stwardnienie nie bierze sie z odchudzania :-)

Gość nadinka...
zerwij z nią - zrobisz jej przysługę bo nie będzie z takim palantem jak Ty....