Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMmo_POMOCY__

dziewczyna.... wychodzenie

Polecane posty

Gość MMmo_POMOCY__

wiec jestem 4 miesiace z dziewczyna. Strasznie jestem zakochany i mare o przyszlosci wlasnie z nia. ja co chwile wyciagaja kumpele z domu na miasto, a ja w sumie tak nie latam bo boje sie ze jak zaczne wychodzic z kumplami to ona tez bedzie co chwile latac. wiec siedze w chacie, wychodze tylko jak ona idzie z kolezankami. Tak ma byc? czy tez czasami sam z siebie powiedziec mam ze wychodze z kumplami?? nie wiem boje sie ze ja strace jak zaczniemy wychodzic osobno. No moze nei odrazu strace ale bedziemy coraz to bardziej obojetni sobie, szczegolnie ze jest 2 kolesi co caly czas jej suszy glowe (tzn. sa w niej zakochani)

ile masz lat?? pewnie ze wychodx z domu!!! a gdzie jest enapisane ze masz isedziec w domu?? tylko zanim wyjdziesz to napisz jej sms ze idziesz z kumplami, zeby sie nie poczuła olana...

Gość Przestan myslec takimi
kategoriami: "boje sie ze jak zaczne wychodzic z kumplami to ona tez bedzie co chwile latac" "boje sie ze ja strace jak zaczniemy wychodzic osobno" Twoje obawy sa zbedne... Ja jestem akurat po drugiej stronie. Tez wychodze czasami z kolezankami i kolegami na piwo. I bez wzgledu na to czy moj partner wychodzi czy nie to tego nie zmienie. Twoja dziewczyna jest z Toba, wiec nie mysl o jakich adoratorach, co niby cos by od niej chcieli. Bo jesli by im sie udalo ja zbalamucic - to po co Ci taka dziewczyna. Zaufanie to podstawa ;) Popieram - przed wyjsciem sms gdzie sie wybierasz i smigaj smialo ;)

ja to z domu wychodze kiedy chce i kiedy chce to przychodze.....:P:P:P:P...wychodze jak mi fajek przybraknie....przychodze do domu jak jestem zmeczony:P:P:P

chyba jeszcze młodziutki jesteś....a jak nie, to masz problem ze sobą....nie chciałabym mieć takiego zaborczego chłopaka...:o

Gość MMmo_POMOCY__
no wlasnie to problem ze soba... a nie chce zepsuc tego co mam i tego jak ona jest dla mnie wazna... moze dlatego tak sie przejmuje bo mam kolege ktory co chwile osobno chodzil z kolegami, jego laska z kolezankami i tez po pewnym czasie sie okazalo ze ona spotyka sie z jakims frajerem. Gdyby chodzili razem by tak nie bylo, bo sami przyznacie ze na dyskotekach to jest jak jest... a jesli ja ide z kumplami a ona z kolezankami to tez mi glupio by bylo gdyby jyuz przyszla do domu (mieszkamy razem) ja bym balowal do wczesnego rana...

Gość MMmo_POMOCY__
up

siedź w domu!!! to logiczne, ze jesli zaczniesz chodzic gdzies kumplami, ona pomysli, że juz Ci nie zależy... bedzie chciala sie z Toba spotkac, albo zadzwonic, a Ciebie akurat nie bedzie - zezłości sie i też zacznie spotykac sie z facetami, ktorzy nie będa jej tak traktowac i beda poswiecali czas tylko jej...

promesa - oczywiscie, że nie... chłopak powinien sie nauczyć, że związek z kobieta to krew, pot i łzy... i siedzenie murem w domu :P

Gość MMmo_POMOCY__
naprawde? czy sobie robisz jaja? ja naprawde nie wiem, nie robcie ze mnie idioty ja tylko chce dobrze

jelsi chcesz dobrze, to musisz wybrać - albo ukochana, albo kumple... wiążąc sie z kobieta rezygnujesz z zycia towarzyskiego - to chyba logiczne - nie wiedziales tego?