Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Który lezaczek?

Polecane posty

Ja akurat mam ten trzeci. Ale one wszystkie są tego samego rodzaju. Nie jest zły, tyle że po jakimś czasie materiał z oparcia się przesuwa w dół i rzep z tyłu przykleja się do watoliny spod oparcia. Przy pierwszym dziecku było OK, ale przy drugim już ta watolina jest poszarpana. I jest wywrotny: syn miał 7 miesięcy jak z niego wypadł. A teraz córka (6mcy) gdy wychyla się do przodu po zabawkę, to leżaczek zbyt leci. Po prostu dzieci bardzo ruchliwe wypadają z niego do przodu, mimo zabezpieczeń "płóz" i zapięcia.

Aha, dobry jest do karmienia, zanim dziecko usiądzie na krzesełko :) Tyle żeby wyprostować tą "nogę" i ustawić dziecko w pozycji półleżącej :) Z wibracji nigdy nie korzystaliśmy, bo nasze dzieci tego nie lubią.

Dziekuje ci za opinie. wlasnie tylko ten pierwszy sie rózni a reszta to chyba jedno i to samo... sama nie wiem na ktory mam sie zdecydowac...

Mi sie podoba ten drugi - ale nigdy lezaczka nie mialam wiec w o funkcjonalnosci sie nie wypowiem .. A co u ciebie Mamani? wpadlabys na wrzesniowki! 👄

a ja mam pytanie z innej beczki od jakiego wieku sie wklada dziecko w taki lezaczek? jak ma miesiac czy juz od pcozatku? bo ja tez chce kupic ale jeszcze sie nie wybralam do sklepu :)

julka ja takiego z fp nigdy nie mialąm to nie wiem, ale dla mani mialam zwykly i gdyby nie to ze byl naprawde do d... zrobiony bo pasy wychodzily dziecku na uszach!!!! to bym ja wkladala od urodzenia. Kolezanka swoja mała od urodzenia wkladała. mnie sie podoba 1, 2 i ostatni... ale nie wiem ktoy bardziej.

Gość kolorowy kapelusz
Ja mam ten ostatni. Mój synek używał tego leżaczka do 7miesięcy, aż nie chodził w chodziku. Dobra rada, nie sadzaj dziecka w tym bardzo często, mój leżał w tym bardzo długo, bo mu się podobało i później miał problemy z siadaniem, więc teraz z chodzikiem też uważam i chodzi w nim jak już naprawdę nie mam co z nim zrobić, a muszę np iść do toalety. Uczę go raczkować, ale to nie takie proste, raczej pełza niż raczkuje:D i nie bardzo mu się to podoba.

MaMani mi sie ten 4 podoba :) w sumie meza wysle zeby kupil bo ja juz dzis ide do szpitala hehe :D co kupi to bedzie. pokarze mu zeby znalazl cos podobnego jak ten co mi sie tu podoba... on lubi zakupy dla dziecko, ostatnio mi ponad 180 pampersow przyniosl :D

Gość fajnie......
nasza mala ma ten PIERWSZY:)) doslata na chrzciny miala trzy miesiace i jak ją pierwszy raz tam posadzilismy to usmiech jaki miala na buzce byl niezapomniany, teraz ma juz 6 miesiecy a mała nadal uwielbia w nim siedziec, ma fajne zabawki, ruchomą mozliwosc nachylenia, wibracje, jest dobry na popoludniowe drzemki no i teraz na pierwsze karmienie marchewka:) heh naprwde udany zakup polecam

kurcze, zaluje ze sie wczesniej nie zabralam za te lazaczki. Jestem typ czlowieka ktory nim kupi musi dotknac ... wysle chlopa, jak kupi zly to odniesie i kupi inny bo ja juz nie dam rady isc do sklepu, niestety :o a ten 4 tez na lezaco jakos sie tak uklada :)

Julka, ja ten 3 widziałam w sklepie, gadałam nawet z dziewczyną, która go ma i mówiła, ze jest zachwycona. Pooglądałam, podotykałam, fakt jest fajny. Ten z krówką to to samo, tylko wzór inny.

uklada sie tylko ze w nim zeby zablokowac to sie wyciąga to metalowe a w 1 sie rozkląda 4 takie nóżki... Kurcze gdyby ten pierwszy nie byl taki bardzo plastikowy to wogóle bym nie miala dylematuu. Boje sie tylko ze to bedzie skrzypialo przy chustaniu. Ktos pisal ze go ma i poleca. nie skrzypi przy bujaniu?