Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjjhjhnuhbuyhggbbfff

Tekst jaki uslyszalam od chlopaka.....

Polecane posty

Jestesmy razem od roku.Ostatnio jak robilam nam obiad i przerwalam smazenie plackow zebym mogla sobie zjesc,dostalam opiepsz,,co z ciebie bedzie za zona,najpierw obsługujesz faceta innych a dopiero na koncu mozesz nalozyc sobie i zjesc,,Zatkalo mnie i zabolalo.Poczulam sie troche jak jakas sluzaca czy kucharka a nie partnerka.Zgrzyt pozostal,jest mi przykro.Czy ja przesadzam?

Gość CiEkawe ...
Nie przesadzasz ... cham i tyle :o

Gość nie przesadzasz
zacznij obserwować inne zachownia.Bo to nie jest normalne,chyba ze powiedział to w zartach.

Gość rrrererererer
na pewno zartowal:D

Gość basna
boże co za prostak i cham :o nie myśl, że ten człowiek w przyszłości w czymkolwiek ci pomoże.... typowy pieprzony pan i władca

Gość kopnięta Mańka
Jeśli nie żartował - uciekaj od niego jak najdalej! Co za idiota! Wiesz, jakie będziesz miała życie? KOSZMARNE! A jeśli żartował - to ma kiepskie poczucie humoru i tez uciekaj, to jakiś mizoginista, jakiś sadysta, potwór no i cham nad chamami! Żarty mają bawić, nie ranić, jeśli ranią - nie są żartami!

no wlasnie nie zartuje....NIe mowie ze on jest taki calkiem zly bo ma tez zalety no ale...Wydaje mi sie ze on takie zachowanie wyniosl z domu.Jego ojciec jest glowa rodziny a jego matka posluszna zona oddana mezowi.I tak sobie wyobraza szczesliwy schemat rodziny....Ja z natury jestem przekorna i lubie miec cos do powiedzenia wiec tu pojawia sie problem...

Gość typowy zwolennik patriarchatu
uciekaj od niego jak najdalej!:o

Gość tez zrobiona w bambuko
Obawiam sie, ze mozesz miec przekichane. Zmiana TAKICH przekonan, skutecznie utrwalonych w domciu, jest malo realna. Jesli nie jestes sklonna zaakceptowac takiego podejscia pana i wladcy, to raczej jest to jedno z tych kryteriow, ktore decyduja o braku sensu takiego zwiazku.

Gość rrrererererer
po co to piszesz... i tak od niego nie odejdziesz, prawda?

Gość no wlasnie narzeka a i tak
pewnie bedzie tkwic w tym zwiazku.:o

Gość prowokacja to jest
nie wierze :D Moj partner mimo, ze uwielbia placki to nie lubie jak je smaze, bo caly czas siedze w kuchni i wlasnie najpierw jemu zanosze, a w miedzyczasie ewentualnie cos skubie :D A on chce jesc razem :P Nie wierze, ze to prpwokacja. Latwiej mi wziac ten temat za prowokacje niz przyjac za fakt, ze istnieja tak durne baby jak autorka :D

Gość prowokacja to jest
nie wierze :D Moj partner mimo, ze uwielbia placki to nie lubi jak je smaze, bo caly czas siedze w kuchni i wlasnie najpierw jemu zanosze, a w miedzyczasie ewentualnie cos skubne :D A on chce jesc razem :P Nie wierze, ze to prpwokacja. Latwiej mi wziac ten temat za prowokacje niz przyjac za fakt, ze istnieja tak durne baby jak autorka :D

Ciezko tak przekreslic zwiazek ale wlasnie mysle nad rozstaniem.Nie mowie ze zrobie to dzis albo jutro ale mysle ze nadejdzie taki dzien ja bede na tyle silna ze stwierdze ze potrafie zyc bez niego...

Gość prowokacja to jest
sorry za dubla 🖐️ mialam nadzieje, ze sie nie wysle. Za szybko enterowalam, a potem literowki chcialam poprawic :P

Dziekuje za nazwaniem mnie durnej baby....To nie jest prowokacja,to zdarzylo sie wczoraj.

Gość rrrererererer
obserwuj jego zachowanie, jak znow zauwazyz cos dziwnego to odejdz... 1 rok w porownaniu do calego zycia to jak 5 minut:) nie warto...

Gość prowokacja to jest
jeszcze jeden blad - nie wierze ze to NIE prowokacja... Sorry ale w takim szoku jestem, ze zjadam juz cale wyrazy :P

kto mi nie wierzy ze pisze prawde trudno...Wlasnie dostalam od niego esa o tresci,,przepraszam,,ale te przepraszam tyczylo sie pewnie czegos innego o czym nie chcialabym pisac na forum.

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Gość echu echu
lepiej powiedz jak na to zareagowałaś...

Gość rrrererererer
kjjhjhnuhbuyhggbbfff - przeprasza cie jeszcze za cos innego... kobieto na co ci taki ktos?

Gość kikuiku
Cham i prostak z niego ale... ja sobie nie wyobrażam jak mogłabym robiąc obiad nie zrobić porcji najpierw dla osób które będą jadły a na końcu dla siebie.

Gość rrrererererer
ja sobie nie wyobrażam jak mogłabym robiąc obiad nie zrobić porcji najpierw dla osób które będą jadły a na końcu dla siebie. ----------------------------------------------------------------------- dobrze cie facet wychowal, nie ma co:D ja nie widze nic zlego w tym zeby zrobic sobie przerwe w gotowaniu i podjesc troszke:) niech mi tylko ktos uwage zwroci;)

Gość echu echu
ja sobie nie wyobrażam jak mogłabym robiąc obiad nie zrobić porcji najpierw dla osób które będą jadły a na końcu dla siebie. dziewczyno - zastanów się co piszesz:-) mężczyzna już nie przynosi mamuta do jaskini, skonany po trzech dniach polowania:-) robisz placki? to pewnie dwa na raz, bo tak się mieszcza na patelni - jednego dajesz jemu a jednego jesz sama nigdy inaczej... :-)

Gość prowokacja to jest
Ja akurat tez zawsze dam innym, a na koncu sama zjem ()jesli potrawa wymaga ciaglego przygotowywania w kuchni - jak placki). I nie facet mnie tak wychowal, tylko mama ;)

Gość profilowa
po co kobieta gotuje? dla rodziny, nie dla siebie.

Gość prowokacja to jest
Ja zwykle robie 4 naraz (wole mniejsze). Daje wszystkie jemu a sama stoje w kuchni i dalej smaze :) On na mnie zawsze krzyczy. Ale nie umiem inaczej :D jak jest wiecej osob w ogole nie ma problemu, bo chetni zawsze sie znajda :D Tak juz mam, ze najpierw dam jesc innym, a na koniec ewentualnie sama zjem ;)