Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjjhjhnuhbuyhggbbfff

Tekst jaki uslyszalam od chlopaka.....

Polecane posty

Gość prowokacja to jest
oczywiscie! wlasnie tak!! Jakbym miala gotowac sama dla siebie... to bym jadla kanapki z musztarda :P

Gość rrrererererer
ja uwazam tak, skoro gotuje moge sobie podjesc podczas gotowania, poza tym nie zmywam pozniej :D ale i tak zazwyczaj jem razem z facetem, nikt nie je pierwszy czy 2... jemy wspolnie...

Gość prowokacja to jest
no i on wlasnie by tak chcial ;) Niestety, w przypadku plackow to trudne... Ja nie lubie jak leza, bo potem juz nie sa takie chrupiace ;) A podjadac nie lubie... Chyba, ze mi sie jakis rozwali :D

Gość rrrererererer
:) ale ty robisz to z przyjemnoscia, nie dlatego,ze facet ci powiedzial ze kobieta ma jesc na koncu:o wspolczuje autorce, pogon dziada:)

Gość prowokacja to jest
no i wlasnie dlatego nazwalam autorke durna baba... Sorry, ponioslo mnie. Chociaz dalej nie rozumiem po co z nim jestes :P

Nie wierzę że można powiedzieć coś takiego swojej kobiecie. Twoj facet to prostak , gdzieś ty go znalazła. Rada -bierz nogi za pas, bo za jakiś czas zostaniesz sprowadzona do roli służącej ,spełniającej kaprysy JASNIE PANA.

Gość kjjhjhnuhbuyhggbbfff
Tak ,niektorzy maja racje,kultura wymaga zeby najpierw dac jesc innym a potem sobie.Ale to jest moj chlopak wiec dlaczego musze sie trzymac tak sztywno tych regul,mogl tego nie komentowac.Pozatym nie mieszkamy razem,on mieszka z rodzicami,jego rodzice wyjechali na 2 tyg i teraz on czuje sie samotny wiec czasem tam pomieszkuje z nim i cos tam zrobie do jedzenia.Jednak nie uwazam zeby to byl moj obowiazek,to jest tylko moja dobra wola