Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość angelika marszałek

czarniejace srebro POMOCY!!!

Polecane posty

Gość angelika marszałek

witam mam powazne pytanie w zwaiazku z tym srebrem moj maz cierpi na astme przynajmniej tak nam sie wydaje od okolo roku jest mlody ma 22 lata ale wystepuje u niego takze po naglych atakach kaszlu wymioty i to duze i akurat wtedy kiedy zaraz cos zje nie jest to nonstop ale potrafi tak miec dwa razy w tygodniu robil rozne badania rentgeny testy uczuleniowe spirometrie leczyl przez 4 mieisace zapalenie płoc w ciagu roku zazywal 6 razy antybiotyk nie wiem co mu jest czy to w koncu astma czy moze to i jeszcze jest cos w ogranizmie czemu mu padlo na zoładek ze tak sie zachowuje gdy sie go słucha wod lewego płuca wydaje szmery jak by cos mu tam zalegalo nie wiem co robic i jeszcze ten łancuszek wczoraj dosłownie w ciagu godziny zrobil sie dosłownie czarny cały nie w jednym miejscu zaczeło mu sie tak robic jak wczoraj złapał go atak kaszlu nie wiem juz co mam zrobic jak mu pomodz do kogo sie zgłosic na jakie badania czy do pulmonologa czy na usg moze nawet na gastroskopie czy kontrast zoładka jestem w kropce prosze o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować