Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubek zielony

11 min

Polecane posty

Gość bubek zielony

czy czytal ktos 11 minut paulo c. ?

Gość tak czytał ktos

Gość bubek zielony
a mzoge ja dziwczynie kupic na imieniny bo nie wiem czy temetyka ja nie urazi czy se czegos nie pomysli ?

Gość grywuskaaaa
zależy w jakim wieku jest ta osoba. jeśli młoda to śmiało możesz dać. ja mam 20 lat i wśród moich rówieśników książka jest bardzo chętnie czytana i podoba się :)

"wśród moich rówieśników książka jest bardzo chętnie czytana i podoba się" bo w Twoim wieku ludzie jeszcze lubią sie znobowac na pewnych autorów a uwielbienie dla tego autora to manifestacja wlasnej wrazliwosci i uduchowienia :D:D ludzie starsi świadomie wybieraja wartosciową literature i jesli coś jest nudne, to po prostu mówią o tym, a nie udają, że król nie jest nagi

to jest jedna z najgorszych ksiazek jakie w zyciu czytalam :O debilna jak malo ktora w ogole nie lubie coelho

ja czytalem jedna ksiazke tego autora... i wystarczy mi :D a przeczytalem do konca dlatego, bo mam zasade, ze jak juz zaczne to koncze

komiczne - ja z tego powodu przeczytalam 11 minut ;) przyznaje, ze jak przeczytal;am alchemika to mi sie spodobal - to byla nowosc, do tej pory nikt tak nie pisal. ale literacko nie bylo to zbyt ambitne niestety. ale czytalo sie swietnie i fajnie to napisal (ale z tego co pamietam juz tedy przesadzal z tymi soimi pseudo-madrosciami). potem przeczytalam 5 gore i 11 minut, z 5 gory nie pamietam zupelnie o czym byla, tylko tyle, ze mi sie mylila z fabula alchemika juz po tygodniu po przeczytaniu jej :) 11 minut - az mnie oburzylo, jak mozna bylo wydac tak idiotyczna ksiazke! :O Steinbeck rulez :classic_cool:

ja przeczytalam wszystkie jego ksiażki i wszystkie mi sie bardzo podobaja..jak najbardziej polecam..

ja tez polecam, mojej 13 letniej siostrze. lepsze to niz brawo :)

podobała mi się ta książka, może dlatego, że była pierwszą , którą chwyciłam w ręcę akurat tego autora. z każdą następną czuć grafomaństwem, ale o gustach się nie dyskutuje. chwilami za dużo patosu, ale bądź co bądź- przyjemne do czytania.

Jedyna książka tego autora która mi się podobała to \"Weronika postanawia umrzeć\" Na mądrościach \"Alchemika\" usnęłam,\" Piątej Góry\" nie zmęczyłam nawet do połowy, \"Zahir\" - przebrnęłam ale chwilami wiało nudą, coś tam jeszcze probowałam czytać ale stwierdziłam: dość.

Gość hdgdfsdshshsjsdjfhfvf
lepiej kup jej carlosa castanede

Gość marlut
a mnie się podobało,zwłaszcza fragment o sado-maso.

Gość mifi24
mi sie podobała:)i faktycznie tematyka idealna dla mnie;P szczegolnie sado -maso:P

wspanialomyslnie przyznaje jej 2 miejsce na liscie najkoszmarniejszych ksiazek jakie przeczytalam w zyciu :classic_cool:

a ja lubię książki Wiśniewskiego :) S@motność, Intymna Teoria Względności, czy Molekuły Emocji :) W sumie dość znany autor, jakie są Wasze opinie? :) Jeśli chodzi o Coelho nigdy nie czytałam nic jego autorstwa. Za to moja koleżanka, jedna z takich co maja swój świat i wszystko przeżywają "za bardzo" uwielbiała czytać jego książki :D chyba dlatego jakoś mnie nie ciągnęło za bardzo... :)

samotnosc w sieci przeczytalam i jeszcze jakas druga ksiazke ale zupelnie bez wyrazu. Z ksiazek podoba mi sie zaklinacz koni, cedry pod sniegiem, przed sklepem jubilera (ale to bardziej poemat), i wszelkie horrory typu King, Kuntz itp itd ;) ;)