Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokito

lubicie podróżować pociagami??

Polecane posty

Gość kokito
kolejorz ty sie nie martw, zakładam żelazny pas cnoty na droge :D

jak nie ma w pośpiesznych? skąd takie info? I jeśli masz miejscówkę wykupioną to twoje miejsce musi być wolne od stacji na której wsiadasz.

Gość kolejorz
zuch dziewczyna z ciebie a kase wsadz do bankomatu jak dojedziesz to wyciagniesz :)

Gość kolejorz
Eliza w pospiesznych PR nie ma miejscowek !!

Gość slonnneczko
ja lubie podrozowac pociagami :) a moze ktos wie czy jak na stronie pkp pisze ze pociog zawiera wagon sypiialny to czy zwykle wagony tez sa?

Gość La lamido
te podszywki to kiedys jednak bardziej elokwentne i zabawne byly... spsiala nam mlodziez, co robic :)

Gość kolejorz
tak sa zawsze zwykłe wagony jeszcze do elizy miejscowka nie gwarantuje miejsca siedzacego! przeczytaj taryfe ,mozliwe ze zawsze ci sie zdarzylo miec wolne miejsce bo nie bylo tloku ale jak bedzie to nie usiadziesz.

no jak to jest z tymi miejscowkami? niemozliwe ze w pospiechach nie ma, bo jak bylam i jezdzilam na obozy to mielismy wykupiony przedzial wiec.. i ile jest doplaty? w pon jade nad morze i nie mam zamiaru stac ponad 8 godzin :D

ty ale rezerwacja to chyb ajest wypisana na drzwiach przedzialu odkad dokad i dla kogo ? czy juz nie?

Gość kolejorz
a co chcesz caly wagon wynajac czy przedzial? to ze grupa jezdziliscie i mieliscie miejsca to inna sprawa nie miejscowki:)

Gość pomidorek zip
a co znaczy jak na strnie pkp pisze "uwaga dluzszy pobyt" ..

no caly nie, tylko 2 miejsca :P a 1 klasa jest duzo drozsza? tez jest zawsze w lato tloczno?

Gość kolejorz
jak z calym wagonem nie orientuje sie ale jezeli chcesz wynajac przedzial to musisz sie zglosic wczesniej pani w kasie cie pokieruje gdzie... tam wypełnic formularz odpowiedni i tak musisz wykupic wszystkie 6 czy 8 miejsc zalezy ktora to klasa przedzialu i doplacic jeszcze ok 45 zl za rezerwacje calego przedzialu :) tak wiec nie wiem czy jak jedziesz sama czy ci sie oplaca :P ale jak jedzie was osmioro to warto 45zl wiecej wydac :)

Gość kolejorz
a napisz skad do kad jedziesz i ktorym pociagiem tzn o jakiej godzinie to ci podam cene

Gość kobitkaaa43434
żeby cię z tego śmierdzącego pociągu wywlekli na tory zgwałcili i wyrzucili do rowu? nie dzięki

Gość kokito
i wtedy juz pewne ze beda te wolne miejsca?? a w ogole to czy PKP sprzedaje te bilety bez ograniczen??

Gość blond pasazerka
kobita bez przesady ja jezdze bardzo duzo zwykle w nocy i sama ,dodam ze jestem kuszaca blondynka i jakos nie mialam przykrych przezyc no moze tylko te zwiazane z tlokiem i brudem :P

Gość pomidorek zip
a co znaczy jak na strnie pkp pisze "uwaga dluzszy pobyt" .

Gość kolejorz
Pkp sprzedaje bilety bez ograniczen i to tylko twoj problem czy dasz rade wejsc do pociagu jak nie to idziesz do kasy i bilet zwracasz oczywiscie ci cos z niego potraca bodaj 15%

Gość pomidorek zip
ejj odpowie mi ktos? a co znaczy jak na strnie pkp pisze "uwaga dluzszy pobyt" . bo nie kumam za bardzo? czy chodzi o to ze na przesiadke sie dlugo czekac czy o co?

Gość kokito
o kurwa to niezle.. moze sie jeszcez okazac ze nie wsiade.. :) swietnie..

Gość kolejorz
najlepiej zawsze wziac na dworzec kilku rosłych facetow ze soba co to umia sie rozpychac i wskocza zajac dobre miejsce :)

Gość La lamido
"uwaga dluzszy pobyt" to znaczy, ze jak przesiadasz sie w jakims miescie, to pociag, w ktory musisz sie przesiasc odjezdza po jakims tam czasie dopiero, wiec musisz w tym miescie spedzic troche wiecej czasu

Lubimy:) A z tymi miejscami to różnie... Dwa lata temu jechałam do Świnoujścia i miejsca były i jak jechałam tam i z powrotem do domu (dodam, że ode mnie to cała noc jazdy z jedną przesiadką). Tak więc, różnie bywa:) Ja pociągom mówię zdecydowanie TAK:)

Gość pomidorek zip
noo kurcze niech mi ktos powie co znaczy "uwaga dluzszy pobyt.."

Gość pomidorek zip
dzienkisek

no to jak duzo wyzsza jest cena 1 klasy? i czy w 1 klasie sa znizki dla studentow? bilet w 2 kalsie dla studenta ksoztuje ok 33 zl, ile musialabym zaplacic za 1 klase?

Gość pomidorek zip
a jeszcze pytanko, czy ilet mozna kupic wczesnie? czy trzea tego samego dnia