Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bubu20

dlaczego dziewczyna ma nieszane uczucia????

Polecane posty

Gość Bubu20

Kochanie powiedzcie mi dlaczego dziewczyna po roku czasu bycia ze mna od rzu ma mieszane uczucia..??:( w zwiazku caly czas bylo super pelno mnilosci troska o kazdego tesknoty itd...:) a jak moja dziewczyna wyjechalal na wakacje to po jakims czasie dowiaduje sie z ma mieszane uczucia ze chce byc ze mna ale nie wiem co czuje do mnie!!:( co na to poradzic jak ja rozkochac w sobie z powrotem?? pomzcie mi Kochani!!!! czy jakis wspolny wypad na kilka dni po jej powrocie nam pomoze??

najprawdziwsza definicja mieszanego uczucia to taka: teściowa leci w przepaść, MOIM najnowszym modelem Porsche......

Gość Bubu20
ja 20 ona 18

Gość cos mi sie widzi
że ona kogos tam poznala na tym wyjezdzie..... mysle ze teraz Ty powinienes gdzies wyjechac... ale sam.... ona powinna zatesknic, wtedy wyjedzcie gdzies razem. A jak bedzie jej to obojetne to juz nic nie poradzisz

Gość Bubu20
zdradzic mnie nie zdradzila bo ja sprawdzilem sprawdzonym sposobem!! takze to jest pewne!

Gość cos mi sie widzi
jak to sposób??:P

Gość Bubu20
ten sposob to slodka tajemnica... :P da rade jakos ja rozkochac spowrotem we mnie????

Gość cos mi sie widzi
nie da rady .. jak juz nie kocha to nie ma takiego sposobu. Ale jak mozna spr czy nastapila zdrada... hmmm... zaintrygowałeś mnie tym...:P

Gość Bubu20
ale ona ze mna chce byc...!! mam nadzieje ze po tej 2 miesiecznej rozlace to tylko taka chilowe jej zalamanie a pozniej wroci do normy wszystko!!

Gość Bubu20
ale gdybys laske kochal to nie zostawil bys jej tak bez niczego... tylk bys robil wszytsko zeby to uratowac...!!

Gość cos mi sie widzi
skoro ma mieszane uczucia to znaczy ze nie wie czy chce być z toba... bosh... to tak trudno zrozumiec...:O

autorze- też jestem ciekawa tego sprawdzonego sposobu sprawdzenia czy ktoś się puścił czy nie, zdradź tajemnicę:D

Gość Bubu20
no ale chyba jest jakis cien szansy na wszystko no nie??