Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***75B***

kto na forum jest najbardziej sexi?

Polecane posty

Gość mariajózefa
Ojciec Dyrektor vel " przedłużacz orgazmów "

Gość gość
Zapominacie o mnie i moich sexownych krzywych zębach oraz podniecającej kolekcji wibratorów 😴

Gość a taka jedna
Lusi!👄

Gość ankietka ....
ankietka ... to oczywiste ... :P

Gość ankietka ....
No to ustalone już, że ja jednak ... :P

Gość purpurowa lza

Gość noo jasne
dzifka miss kafe :D:D:D:D:D

Gość nie zazdrosc
nie zazdrosc jest najbardziej sexi i tyle

Gość noo jasne
cego mam jej niby zazdroscic? rozjechanej czy to ze gębom czysciła meskie napletki?:O bo nie do konca wiem :O

Gość gość
Marte:D:DTo serio Twoj brzuch?Ile masz cm w talii?PS: Kolczyk mega wiejski tak btw;)

Gość gość
O w morde.Ja mam 66 i za cholere nigdy nie mogłam dobić do 60:o:o Mi sie kolczyki w pepkach nie podoły nigdy..zresztą to już z deka nie modne...🖐️PS: Ten drugi kolczyk spoko....jeszcze do zaakceptowania przez Wysokie Jury - Pozdro600:D

Gość gość
Co robisz, że masz taką figure po (zdaje sie) urodzeniu dziecka?Ile masz wzrostu tak w ogole, moge wiedziec?

Gość gość
W mordę....mi sie nigdy nie chciało ruszać:o Do tego długo paliłam fajki i moja kondycha była żałosna.Teraz odżyłam wreszcie i delikatnie zaczynam od codziennych spacerów i 15 minutowych cwiczen na brzuch i nogi. Na wiecej zapału mnie na razie nie stać.PS: Też przeze mnie przelatuje jak przez rurę, ale mam w udzie 53.5 cm i mnie to dobija, bo jest o 3 za dużo:o Ot taka moja fanaberia.

Gość gość
wiem, że bedzie roznica...kiedys chodziłam na aerobic pol roku, ale wysiadłam, tak trenerka dawała w kosc:DCo do chudych lasek...ja jestem szczupła i w ubraniu wyglądam rewelacyjnie, jednakże mam swoje sekrety, typu zbedny tłuszcz tu i owdzie i ja to widze. Jest to efekt braku ruchu.Wiesz....ja musze powoli....na razie musze ruch wprowadzić malymi porcjami w codzienne życie, bo nie uczona byłam w domu, że sprot to podstawa zdrowia, a z w-efu ciągle miałam lewe zwolnienia:o

Gość gość
wlasnie sobie wyhaczylam z YouTuba cykl cwiczen fitness na poszczegolne partie ciała :classic_cool:

Gość gość
No brzuszków to ja trzepie 100 dziennie...:classic_cool:Dzieki za wskazowki. Wlasnie ostatnio ogladałam rowerki w sklepie i chyba sie skuszę na jakiś model ze średniej polki cenowej, co by nie bylo szkoda hajsu, jak mi sie jazda znudzi po tyogdniu, hehe.no ja sobie ustaliłam juz taki mały zestaw, codziennie dokładam ilosc serii i oczekuje rewelacji :classic_cool: