Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka28

powiedzieć czy nie.........? oto jest pytanie

Polecane posty

Gość kajka28

co byscie zrobiły na moim miejscu? mam męża jesteśmy po ślubie 2 lata (ze sobą ponad 5) moj mąż to świetny facet, razem wiele przeszlismy, sprawdzil się naprawdę w wielu ciezkich zyciowych sytuacjach... niedawno odezwał sie do mnie chłopak, którego poznałam jeszcze zanim byłam z obecnym mężem - chce się spotkać - notabene nie bylismy nigdy oficjalnie razem , ale spałam z nim (tak bez zobowiązań ) potem zmieniłam pracę i wyjechałam do innego miasta i kontakt się urwał. Nigdy nie mówiłam o tym chłopaku mojemu mężowi (nawet nie wie, że istaniał a co dopiero, ze z nim spałam) . Nie wiem czy przyznać się męzowi do swojej przeszłosci i do tego chłopaka, czy spotkać sie z nim (nie chodzi tu absolutnie o seks tylko o spotaknie kumpli - to byl bardzo dziwny układ miedzy nami) poradzcie co zrobić?? gryzie mnie to - mam wyrzuty sumienia.

spotkaj sie z tym chlopakiem jak koniecznie chcesz 9chociaz nie wiem po co :P) męzowi powiedz ze spotykasz sie kumplem no bo tak de facto jest przeciez nie musisz sie mezowi spowiadac ze swojej przeszlosci

Gość łądne gęste włosy i fajne
powiedzeic i jak bedzie cos nie teges to sie nie spotykac a jak mąż zachowa spokój i opanowanie to sie spotkac:)

\"nie chodzi tu absolutnie o seks tylko o spotaknie kumpli\" :D:D:D:D:D a potem bedzie \"nie wiem czemu to zrobiłam :D\"\"

Gość jadę
piszesz tak jakbys jednak cos planowala z tym drugim. chyba ze sie myle i po prostu chcesz byc lojalna wobec meza. proponuje zachowac lojalnosc. jesli chcesz sie spotkac z tym drugim to moze zrobcie wieksze spotkanie, z innymi znajomymi? nie bedzie pokusy. zreszta ... nie kumam: masz meza. dbaj o to co masz. jesli boisz sie, ze ten drugi nie moglby byc po prostu twoim kolega/przyjacielem to nie ryzykuj. zdecyduj sie szybko i nie drecz sie kobito. mam wrazenie, ze ten drugi na bank nawiaze do tego sexu ktory mieliscie.

Gość kajka28
jak mu powiem to nie ma mowy zebym sie spotkala a jestem pewna , ze sie zezlosci - boje sie , ze strace to co jest miedzy nami a z drugiej strony chce sie spotkac bo mile wspominam czas jaki spedzilam z tym chlopakiem

Gość Nie rób tego
Nie spotykaj się.. nie myśl o nim ani nic.. Popsujesz to, co jest miedzy Tobą a mężem. Wspomnienia są potężne, wystarczy drobna chemia po latach.. Ja tak mam i niestety odchodzę od męża.. już nie potrafię go kochać. Gdybym mogła cofnąć czas - nie spotkałabym się z Tamtym.. teraz nie potrafię myśleć o nikim innym

\"jak mu powiem to nie ma mowy zebym sie spotkala a jestem pewna , ze sie zezlosci \" - a co ty jestes, jego wlasnosc??? :O

Gość kajka28
nie mysle teraz o seksie z tym chlopakiem chce sie spotkac (laczy nas wspolny zawod i sporo fajnych wspomnien nie dotyczacych seksu a zreszta pomogl mi kiedys jak tego bardzo potrzebowalam) chodzi mi glownie o to by byc wporzadku w stsunku do meza - nie chce go oszukiwac i mowic ze ide na spotkanie z kolega i tak wiem ze zacznie sie pytanie jakim kolegom itp a to pociagnie za soba ze albo bede musiala powiedziec prawde albo dalej klamac:(

Gość baby in blue
a ja myslę,że ty chcesz się z nim spotkać i liczysz że tu ktoś powie"spotkaj się to nic takiego"

jesli jestes szczesliwa z mezem to sie nie spotykaj z tamtym bo jeszcze ci zawroci w glowie i rozpoczniesz romansik:-P tak to sie zaczyna....niby tylko kawa..odmow tamtemu i nie utrzymuj z nim kontaktu.I mezowi nic nie musisz mowic.pozdr.

Gość nadinka...
nie spotykać się.....nie odbierać, nie odpisywać, nie dzownić....zapomnieć i nic nie mówić mężowi...

Gość jadę
nie jedź po kobicie. miejmy nadzieję że zostanie w domu i nie spotka się z nim. szkoda tylko tego męża. a Tobie kobito jak się nudzi to może wejdź na neta, znajdź jakąś nową pozycję sexualną i pobaraszkuj z mężem. a tamten niech spada. znajomy czy nieznajomy ... miej takich kolegów, których nie będziesz musiala ukrywać przed mężem.

no to jak cie zapyta - jakim kolegą to odp kolega z byłej pracy i tyle nie rozumiem po co mąz mialby drążyć dalej ani po co ty mialabys opowiadac o czymś co bylo zanim sie poznaliście

gdyby to byl ZWYKLY kolega to rozumiem....ale laczylo Cie cos z nim kiedys i nie wierze w to ze jak sie spotakcie to nie wybuchnie w Was jakas namietnosc....olej go mowie Ci bo stracisz meza.....

Gość kajka28
nie usprawiedliwiam sie ani nie szukam nowych doznan seksualnych - to byl fajny kumpel, pomogl mi jak bylam na zakrecie zyciowym i tyle, z mezem uklada mi sie b dobrze i nie musze szukac nowych pozycji seksualnych w necie :/ chcialam sie spotkac tak by nie miec wyrzutow sumienia , ze jestem na spotkaniu a maz o tym nie wie lub mysli ze jestem np u kosmetyczki czy to zle ????????

Gość jorga

Gość bredzisz glupia
babo. posluchaj komiczne, bezedury - sa madrzejsi od ciebie :D mam wrazenie, ze cie geba swedzi...:D

eee tam zle to będzie jak sie kłamstwo rypnie i mąż skąds dowie się, ze nie byłas u kosmetyczki wtedy będziesz miala wieksze problemy niz jakbys od razu powiedzialaze idziesz spotkac sie z kolegą

Gość ulalume
W zeszłym tygodniu byłam w identycznej sytuacji: odezwał się stary przyjaciel, z którym kiedyś mieliśmy niezobowiązujący sex. Spotkaliśmy się na kawie, powspominaliśmy stare dzieje, dowiedziałam się, że ma żonę, z którą mu się dobrze układa... i tyle. Zwykłe spotkanie po latach. Nie jestem więźniarką, zeby mnie mąż nie miał puścić na kawę z innym mężczyzną. Na twoim miejscu czułabym się osaczona.

Gość kajka28
ulalume no własnie ja takze wiem, ze ten chlopak ma zone i nawet spodziewa sie dziecka, on takze wie ze ja wyszlam za maz - ja tylko caly czas zastanawiam sie czy powiedziec mezowi, ze ide na spotkanie z kumplem czy powiedziec cala prawde ? jak Ty powiedzialas?

Gość bredzisz glupia
maz pusci, pewnie, ale pomyslalyscie jak sie z tym czuje??? nie czyn drugiemu co tobie nie mile:)

Gość kajka28
tak nasza klasa :( czasem mysle, ze ten portal to przeklenstwo ...

Gość ulalume
Powiedziałam, mąż odebrał mnie ze spotkania, panowie poznali się i było ok.

Gość kajka28
jak mu powiem cala prawde to beda domysly no i watpliwosci moga sie pojawic , ale skoro mi ufa to powinien byc spokojny i pozwoli mi pojsc...