Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska2121

panowie dlaczego lubicie duże piersi??

Polecane posty

Gość ciekawska2121

j.w.:))

Gość Nie kazdy lubi
duuuze piersi - ja wole takie jedrne B/C niz takie giganty, ktore w koncu ulegna i pojda w dol robiac sie obrzydliwe. Poza tym to jest pytanie na ktore nie dostaniesz odpowiedzi wprost bo to jest zapisane w naszych genach. W OGOLE dlaczego lubimy piersi? Czy chodzi o ich ksztalt, czy o to, ze sa ukrywane w obecnym, cywilizowanym swiecie i stanowia tajemnice, a moze to koleczko w koleczku i jeszcze jedno koleczko nas kreci (jakby sprowadzic piers do figur to sa same koleczka, przypominajace tarcze). Ponoc jak czlek byl jeszcze w dzungli i chodzil na nogach pochylony to kobiety mialy wiekszy zad, a gdy sie wyprostowal to piersi urosly by wabic samcow.

Gość pfufus
bo duze piersi sa wyznacznikiem prawdziwej kobiecosci, tak samo jak wysoki wzrost u mezczyzny. Natura, po prostu.

a czemu kobiety lubią duże penisy? albo przynajmniej średnie? bo małe sprawiają małą przyjemność i tak samo jest z piersiami! weź chłopaka na hiszpana z miską B. Co najwyżej Ci w gardło z rozpędu wjedzie.

Gość ciekawska2121
ciekawa teoria:)

Gość ciekawska2121
wielkość penisa jest bez znaczenia, liczy się obwód- konkretny ma być,, pochwa wrażliwa jest tuż przy wejściu

po temacie wnioskuję, że topik tylko dla tych, ktorzy zdecydowanie lubią bamboochy, wiec ja nie moge sie wypowiedziec w tym temacie :classic_cool:

D to nie bamboocha. To w sam raz :) kobieco ale bez zwisów. Do tego szczupła (nie chooda!) sylwetka i jest laska. Np ja:)

Gość wybaczcie ale
to troche indywidualne, ale patrzenie na pewne cechy u kobiety sprawia nam ogromna przyjemnosc:) To nie tylko sa piersi, czesto sa one raczej drugorzedna sprawa. Bardziej sie liczy ogolna figura, talia, kraglosc bioder, ksztalt posladkow, dlugosc nog, ale po pierwsze i to glowne pierwsze URODA:) czyli oczy, nos, usta - twarz, wlosy:) oczy potrafia namotac straszliwie:)

Gość ciekawska2121
czyli nie wszyscy lubią duże?:)

Gość Pawel_wysoki
WOLIMY, WOLIMY TE DUŻE PIERSI;-) Są super - głównie chodzi o wrażenia "widokowe" dające dodatkową dawkę doznań... a tych nigdy za dużo... i o to tylko chodzi.. bo w dalszym "mechanizmie" seksu, w przeciwieństwie do wielkości penisa, duże piersi znaczenia nie mają. Ot i tyle;-)

Gość wybaczcie ale
nikt normalny nie wybiera sobie partnerki na podstawie wielkosci piersi... jesli ktos tak postepuje, to znaczy ze kupuje przedmiot, a nie dobiera sie w pare:)

Gość nie kazdy lubi
Wysoki wzrost u mezczyzny jest atrakcyjny? Dziwne, ze przy 1,90m tego nie odczuwam. Dodatkowo mam grubego penisa i jak na zlosc nie mam dziewczyny :(

bo masz parszywy charakter:o wysoki wzrost u mężczyzny jest bardzo atrakcyjny:)

Gość nie kazdy lubi
Ja tez glownie patrze na twarz - czyli oczy, usta, nos, wlosy. Jak to jest super to moze miec nawet piegi zamiast piersi - przezyje to :) No i wazna jest jeszcze pupa, dla mnie przynajmniej :) Nie moze byc plaska :P

Gość nie kazdy lubi
promessa - a skad wiesz jaki mam charatker? Akurat jestem osoba bardzo lubiana w kregu znajomych, nigdy nikomu nic zlego nie zrobilem, zawsze pomoge. Po prostu nie mam wiele znajomych i jestem w stosunku do kobiet niesmialy, bo nie mam zbyt duzego doswiadczenia w umawianiu sie itd. No, ale skoro wydalas juz wyrok. Ty musisz miec super charakter.

Gość nie kazdy lubi
"nie mam wiele znajomych" - w sensie kobiet. Nie ma jak poderwac skoro ma sie glownie meskie grono kolegow :/

facet z fajnym charakterem nie bedzie się żalił, że nikt go nie chce na babskim forum:o

Gość nie kazdy lubi
nudze sie bo mam wolne, a tutaj zagladam srednio raz na rok, by poznac jakas fajna kobietke, ale wierz sobie w co chcesz.. znikam jak tak bardzo ci przeszkadzam.

Gość nie kazdy lubi
A zreszta nigdzie nie ide. Co to za brednie, ze jak mam fajny charakter to nie moge tutaj przebywac? A ja slyszalem, ze kobiety odwiedzajace ogolnie o2.pl sa chore psychicznie. Wiedzialas? Jestem samotny i szukam kogos. A gdzie wiecej kobiet niz na kobiecym forum?

Gość nie kazdy lubi
Nie martw sie, mam strasznie dużo do zrobienia dziś, nudzę się chwilkę - po prostu mam wolny kwadrans. W ogóle to piszesz jakby Cie dawno nikt nie.... taka "zimna suka". Co za wredota z Ciebie.

Gość nie kazdy lubi
Poznalem tu kilka fajnych dziewczyn, ale chyba czas skonczyc, portal stoczyl sie dawno temu jak co drugi news jest o seksie, takze kto tu moze przebywac, jakies nienormalne osoby. Dobrze, ze zagladam tu rzadko bo jeszcze bym nabral "super" cech charakteru.

Gość nie kazdy lubi
Niektorzy widze siedza tutaj chyba 24/7 - to sa dopiero frajerzy - tacy jak ty promesso. Get a life.

Gość mnie sie podobaja
ja uwielbiam :) szczegolnie jak mnie ujezdza to tak fajnie faluja, i przy posuwaniu od tylu rowniez :)

jeśli uważasz, że zniżę się dopyskówki z tobą, to cie muszę rozczarować:)

Gość nie kazdy lubi
Napisz cos sensownego, bo pyskówke masz już za sobą.