Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tematynka

preparat na rozstepy

Polecane posty

Gość tematynka

czy któraś z was używała tego preparatu na rozstępy z Avonu, czy był skuteczny a jak nie to co byście mi poleciły, zostały mi po ciąży i chciałabym sie ich jakoś pozbyć, dzieki za wszystkie rady

Avon to dla mnie żadna firma. Polecam firmy co sa specjalistyczne dla skóry.Np. Vichy- słyszałam dobre opinie.

Ja stosuję fissan ;) , na celluit kiedyś mialam z avonu to był spoko...;) A poza tym dobr jest Mireny...;)

Gość tematynka
zadna z was nie miała takiego problemu po ciąży?

Gość moja dzidzia
niestety rozstepy jak juz sie pojawily to juz nie znikna :(

Gość fiziak150
Mogę Ci polecić krem na rozstępy DAX Mama Perfecta i z tej samej linii krem do pielęgnacji biustu:) Jestem bardzo zadowolona z nich, bo w przeciwieństwie do np. kremu na rozstępy GERBER bardzo fajnie natłuszczają skórę, a przecież o natłuszczanie tu chodzi przede wszyskim;) Rodzę około 6-7 sierpnie i nie mam ani jednego rozstępu, a brzuch mam naprawdę wielki:O Natomiast wydaje mi się, że jednak jest to raczej kwestia genetyki, bo moja mama też nie ma najmniejszego rozstępu po dwóch ciążach aczkolwiek lepiej zapobiegać niż leczyć;) Do mycia polecam olejek pod prysznic ISANA z Rossmana, a na to jeszcze oliwkę HIPP i ciało jest naprawdę bardzo nawilżone, gładkie i sprężyste:) Żaden balsam do ciała i żel pod prysznic nie zdziałał tyle co wyżej wymienione kosmetyki:)