Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxaxo

Mój chłopak chce mnie zostawić bo przytyłam Nie chce mi się żyć!!!

Polecane posty

Gość xoxaxo

Cholera nie umiem schudnąć! Co 2 kg zrzucę to 3 przytyję:( Mój chłopak chce mnie zostawić bo mu się nie podobam, w sumie go rozumiem bo ja się poznaliśmy to wyglądałam inaczej ale przez 3 lata przytyłam jakieś 20 kg :( Nie chce mi się żyć

Gość xoxaxo
No dobra, jak kiedys wazyłam 80 kg to jakoś tolerował. A teraz mówi, że mu zmiażdżę kutasa swoim dupskiem

Gość pomijając wagę
to ci powiem, kopnij go w jego niewątpliwie chudą duupę i uwolnij sie od gnidy :P

Gość xoxaxo
Jaka chudą ? on wazy 120 kg!!!

Gość kwiatekkwiatka
mialam wczesniej takiego faceta, tez mnie rzucil. Teraz mam takiego ktory kocha kazdy fragment mojego ciala i tym samym mobilizuje mnie tak pozytywnie do spokojnego powolnego odchudzania, a nie rzucania sie na jedzenie po glodowce ze smutku i niedowartosciowania. Rada? Pozwol sie rzucic gnidzie albo zrob to pierwsza.

Gość woman in red
Moj tez tak mowil az w koncu to zrobil.Zostawil mnie.Przytylam przez rok prawie 15 kg.To bylo dwa lata temu.Wzielam sie za siebie i schudlam po rozstaniu 20kg!Teraz mam nowego cudownego chlopaka.Jest mlodszy ode mnie o 7 lat.Schudnij bo warto

Gość xoxaxo
woman in red mój też jest ode mnie młodszy- 6 lat. cholera nie potrafię sobie z tym poradzić, sama źle się czuję w swoim ciele. a w dodatku mój chłopak jest cholernie wysportowany i przystojny i czuję się przy num wyjątkowo nieatrakcyjnie :( stara gruba baba :(

Gość caroline29999
hej ja mam ten samn problem przytylam 3 kg a facet od razu mnie rzucił wyjechał do holandii do pracy i teraz juz sie nie odzywa. Nie jest wart mnie.

Gość puszkełe
20 dodatkowych kilogramów to bardzo dużo :O Nie dość, że niestety na pewno wyglądasz mniej atrakcyjnie to wpływa to negatywnie na twoje zdrowie i kondycję fizyczną, facet pewnie nie wie jak cie zmotywować do schudnięcia. Zacznij jeść mniejsze porcje, odstaw wszelkie fastfudy i słodycze oraz co najważniejsze zacznij się ruszać. Idzie wiosna więc zacznij biegać - działa cuda ;)

jeśli sama nie potrafisz to zgłoś się gdzieś po pomoc, są ludzie którzy zajmują się leczeniem nadwagi. Ja w 2 miesiące schudłam 16 kg (po ciąży) sama nie potrafiłam, pomogli mi specjaliści

Gość niby_cos_tam_wiem
Jego uwagi Cię bolą, bo sama źle się czyjesz z tą wagą. Po drugie - powiedz mi, po Ci chłopak który zamiast Ci pomagać - to Cię dołuje?

Gość gość
byłam z nim 2 lata nie byłam fair w stosunku do niego i on tez... zostawiałm go wydawało mi sie ze gonie kocham i spodobał mi sie ktos inny... Potem wrocilismy do siebie.. bylismy razem w anglii 6 tygodni... po przyjeżdzie zostawiałm go znowu a po trzech tygodniach znowu sie do niego odezwałąm tylko było juz za późno on po pijaku zrobił to z moja przyjaciółka to był jego pierwszy raz bo ja miałam zasade ze po ślubie chce to zorbic i on też tak chciał....ale musiałam go odzyskać…zamowilam urok milosny na http://urokmilosny24.pl i po prawie 3 miesiącach znowu on powrócił: ) Teraz układa się między nami świetnie.

Gość gość
rozumiem twojego chłopaka. ale skoro sama też się źle czujesz z powodu swojej wagi i nie potrafisz tego zmienić to idź do specjalisty. albo do dietetyka albo do trenera osobistego. a najlepiej do obu. przede wszystkim zrób to dla własnego zdrowia bo 20kg w ciągu 3lat to dużo!

Gość gość
nie róbcie z facetów głupich bo nie wypada i nie umiecie. Jestem kobietą i dokładnie wiem że te 3 kg czy tam 10 wiecęj to nie powód ze was zostawia. Po prostu ma mały portfel i mu wiercicie dzióre o wszystko.

Gość Ulka1a193
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Mi w odzyskaniu faceta pomógł Mahasiah z http://magia-anielska.pl , raczej nie ogłasza się on po forach aby zazdrośnicy nie zepsuli mu opinii. Chcę go jednak pochwalić żebyście wiedzieli, że są jeszcze tacy co umieją wykonać prawdziwy rytuał.