Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka18

seks na plazy

Polecane posty

Gość Jolka18

Uprawiał juz ktos z was w tym roku ? opiszcie jakie wrażenia bo w radiu słyszałam że policja złapała 2 laski jak się opalały topless i maja teraz problemy. pewnie gdyby mnie złapali na ruchanku czy ciągnieciu loda to juz bym siedziałą z 5 lat w tym chorym kraju Piszcie gdzie to robić, w jkaich godzinach i jak się zabezpieczac przwd podglądaczami :P

Kochana, temat: seks na plaży, a ty coś piszesz o opalaniu się topless. Przecież to dwie różne rzeczy. Ty naprawdę nie widzisz różnicy między opalaniem się nago, a jak to określasz, "ruchańskiem"?

Głupia pizdo, obciągaro brudnych fiutów. Będę na tym temacie tak długo jak tego zechce. No dupa głupia z ciebie bardzo jest. Mam nadzieje, że cie cos przejedzie. Poważnie. Głupia dziwko.

Gość Jolka18
lubię fiu.ty z piachem

Gość Jolka18
aten mmmm wybacz,ale pizda mnie niemilosiernie swedzi :( mam nicienie pizdyczne i nie mam jak sie ich pozbyc jak nie 2 metrowa pala jakiegos parszywego kundelka w wysokiej temperaturze :(

Gość Jolka18
..dlatego postanowilam aby moj burek pieprzyl mnie na plazy bo tam jest baaaaaaardzo goraca :) co o tym myslicie ludziska?:)

Gość Jolka18
Co za dzieciaki się tu podszywają, no no. tylko pierwszy post był mój, reszta to jakies pierdoły No to napisze ktoś cos konstruktywnego na temat ?

Gość Jolka18
Teraz to nie jest podszyw. Mówię poważnie. Bardzo często jeżdżę po plaży na niemytych fajach i przy tym podglądam starsze babuszki zaglądając im pod spódniczki. Ponadto, improwizuje czasami na zrytych pałach i rozmyślam o moim wujku, z którym jesteśmy bardzooo blisko o_O. Na dodatek uwielbiam psie zwieracze i zbereźnych, lubieżnych downów, wśród których czuje się jak na rodzinnym zjeździe. Lubię również, kiedy proboszcz z mojej parafii robi mi z dupska chińską czapę i gulga swojego kondora w mojej dupi e. Muszę również zwierzyć się, że wyglądam jak mielonka, jestem córką motopompy i morświna. A najbardziej kocham jedną rzecz, a mianowicie kiedy wsadzam sobie w dup e kolbe z przejściem na czuczu. Taka jestem, to cała prawda o mnie i moim życiu. Kto się jeszcze zwierzy?

Gość Jolka18
czuczu --> I love it.