Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nereidagallardo

czekać czy zapomnieć

Polecane posty

Gość nereidagallardo

Spotykałam sie z pewnym chłopakiem przez miesiąc. Było bardzo milo, fajnie nam się rozmawiało, prawił mi komplementy i wydawalo mi się ze coś między nami zaiskrzyło. Potem ja musialam wyjechać na tydzień i od tamtej pory kontakt się urwał. Pisałam do niego na gg, to odpisywał ze pogadamy o X godzinie, po czym go nie było o umowionej porze na gg. W końcu napisałam mu sms ze dziekuję mu za miłe spotkania i że przykro mi że w taki sposób konczy naszą znajomość- czyli milczeniem.Na co on odpisał że to nie tak jak myslę, że mi to chętnie wytłumaczy i pogadamy póxniej i przeprosił mnie za to. Niestety, minął już miesiąc a on nadal milczy. Czy mam go sobie odpuścić czy czekać?

Gość salamandra plamista
odpuscic

Gość Andrzej inny
Do 20 lat czekać ... a po 30 latach ... to już bym nie czekał ... Bo już by mi się nie chciało chyba ....

Gość czy on ma na imię Piotr
? Jeśli tak- wszystko jasne:O

Gość Już nie mam na imię Piotr
To nie ja... ja nic nie pamiętam .. a gdzie ja jestem?

Gość olej go
tak jak on olal ciebie, a najlepiej wyslij mu smsa z wiazanka przeklenstw, niech sie pieprzy

Gość hdgdfsdshshsjsdjfhfvf
z 2 lata mozesz poczekac

Taki optymalny okres czekania to jest 5 lat w tego typu sytuacjach. W ciągu pięciu lat człowiek ma szansę przemyśleć parę spraw i podjąć decyzję. Tylko broń Boże nie spotykaj się z nikim innym, nie wychodź z kolegami. W ogóle nic nie rób, tylko czekaj na telefon.