Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

do Panów- Niedostępna kobieta?

Polecane posty

Gość wszystkie powinny
byc dostepne:classic_cool:

Dziecko ma lat 26 i ma juz swoje dziecko... :o I dlaczego niby dziecko,ze niedostepna?To moj maz takie lubi,a ja sie chyba nie sprawdzam ,bo kochajac go okazuje mu to,a on ma to gdzies:o

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Fakt.Tylko,ze to o jego galy chodzi,a teraz nagle mu sie odmienilo :o

To moj facet chce niedostepnej,a nie ja nia byc,ale jako ze laczy nas dziecko i jestesmy po slubie to kolejnego rozowdu nie bedzie.

r cos tam--->jestes popierdolony.Widac,ze gowno cie zrobilo i teraz sam nim jestes.Bachorem to ty kurwa jestes

Gość vce
kobieta powinna byc tajemnicza , a nie niedostepna . SZczegolnie na poczatku nie jest wskazane jest odrobina powsiagliwosci.

Gość kasia.li
o ja.. dajcie spokoj kobiecie... jak nie masz zamiaru odp na jej pyt to wyjdz z tego tematu!!! ja jestem kobieta i nie odp ci z meskiego pkt widzenia. ale jak to?> twoj maz chce zebys byla dla niego niedostepna? czy niedostepna dla innych mezczyzn?:)

Jego byla zona byla niedostepna i chyba wciaz o niej mysli:( Pociaga go to-tak czuje:(

Gość kasia.li
moim zdaniem niedostepna kobieta: jest tajemnicza nie gęga caly czas o sobie oczywiscie sex po dluuuugim staraniu faceta nie pozwala stawiac np obiadu facetowi nie mowi wszystkiego o swoim zyciu, expartnerach itp.

Gość kasia.li
do Lady... oj tak mezczyznio lubia niedostepne kobiety..... wiem cos o tym:) najlepiej zlewac faceta i jego wdzieki to sam bedzie o ciebie ubiegal.... gwarantuje ci:)

kasia--->Dziekuje Ci,ze zechcialas sie wypowiedziec.Bardzo mi zalezy by poznac co mysli ktos inny. Jestem totalna kurwa,bo mam dziecko z jednym mezczyzna,w dodatku z wlasnym mezem :)

kasia-->Kiedys taka byla,ale teraz mocno kogos pokochalam i chcialam mu dac duzo milosci,a tutaj okazalo sie to bledem:( Nie umiem zyc na odleglosc bedac jednoczesnie blisko:(

Gość kasia.li
no ale u ciebie to inna sytuacja bo to jest juz twoj maz.. ale rada dla ciebie: chce niedostepna?? to badz taka!!!!! dawaj mu sygnaly ze np masz ochote na sex.. zwodz go.. ale on musi sie postarac na sex z Toba. niech to bedzie nagroda a nie panszczyzna.. moze chodzi tu tez o twoje zachowanie.. badz bardziej pewna siebie, nie ulegaj mu, miej swoje zdanie.. nie badz na kazde jego zawolanie itp

Gość kasia.li
no rozumiem cie.. ja teraz popadam troche w to samo.. mam teraz narzeczonego, jestesmy razem i widze ze moje zachowanie sie zmienia. kiedys bylam wlasnie taka niedostepna dziewczyna i to dziala na facetow... bo musza sie o ciebie postarac a ty znasz swoja wartosc... w stalym zwiazku bycie niedostepna jest trudne. :) powodzenia:)

Gość kasia.li
wiem ze sa dekle. lepiej poradz sie kogos na innym forum bo tu nawet jak ktos ci pomoze to inny to spieprzy bo sie podszyje... wyjscie to inne forum:)