Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allexxx

Czy ktos juz to przerabial?????????

Polecane posty

Ostatnio bylam na wyjezdzie firmowym (szkoleniu) pojechałam ja i moj kolega no i jak to bywa wieczorem byla impreza ogolnie fajna zabawa troche za duzo wypilam i.......przespałam sie z kumplem z pracy wiem to beznadziejne tak szczerze to nawet nie wiem jak to sie stalo wszystko pamietam jak siedzielismy razem jak tanczylismy jak sie do mnie przytulil i to co sie stalo pozniej...ale nie potrafie podac zadnego powodu dlaczego tak sie stało.....on ma 32lata ja 23 oboje jestesmy wolni......on jest przystojnym facetem ale bardziej niz wyglad fascynuje mnie jego osoba jego chlodna inteligencja ale nigdy nie myslałam ze to moze sie tak potoczyc zawsze krytykowałam takie zachowanie i w ogole...... poza tym strasznie mi glupio nie wiem jak mam sie zachowac teraz w stosunku do niego czuje sie niezrecznie...on tez sie dziwnie zachowuje caly czas mi sie przyglada ostatnio proobował zaprosic mnie na piwo.... a ja nie wiem co robic i co o tym wszystkim myslec...................

Gość lato lato wrocilo
pewnie znowu chce sie z toba przespac. widzi, ze latwa i puszczalska to korzsyta. żal mi takich lasek jak ty :(

Jeżeli oboje jesteście wolni, to powodzenia :-)

lato nie pieprz głupot. Najlepiej by było jakbyś się zebrała na odwagę i porozmawiała tym kolegą, co dla niego znaczyła ta noc i czy próbujecie coś dalej z tego zrobić, czy była to tylko jednorazowa przygoda, zapominacie o całej sytuacji i po sprawie. Ale skoro chciał się umówić na piwo, to napewno po to żeby wyjaśnić całą sytuację.

Gość kotlinkaaa
Fakt niezręczna sytuacja, ale jesteście obie wolni, to nie tragedia, porozmawiajcie...

tylko ze mi jest strasznie glupio i niezrecznie jak tylko moge to go unikam a jeszcze teraz sie okazalo ze przeniosa mnie do innego dzialu i bedziemy razem pracowac on mnie teraz bedzie szkolił a pozniej bedziemy razem pracowac...... ps. drogie lato ja tez tak kiedys mowilam i pisalam ale zycie jest przewrotne....... nigdy nie wiesz jak bedzie inie pisz ze ty bys tak nie zrobił/a bo tego nie mozesz wiedziec nie wiesz co bedzie za rok, dwa....... ja sie nie bronie bo wiem ze zle zrobiłam i mam pretensje do siebie wiem ze popelnilam bląd ze to co zrobilam bylo glupie ale nie cofne czasu

no cóż...czasami hamulce puszczają, fakt nienejlepiej o tobie świadczy to że się z nim przespałas, no ale było minęło...jestes pewna ze on jest sam? treoszkę to dziwne...facet w tym wieku ma juz zwykle rodzinę.

Gość szara szara szara
hej! no ja w pracy takiego przypadku nie miałam ale zdarzyło mi się przespac zkolegą...dobrym kolegą,żonatym.... też mi było głupio....jak cholera, i nawet gadać mi sie o tym nie chciało ale on powiedział, że musimy pogadać...i wyjaślniliśmy sobie, że niczego nie oczekujemy.... że to było jednorazowe.

nie, nie ma nikogo.... jest po rozwodzie......... zastanawia mnie tez to dlaczego on probuje ze mna pogadac umowic sie itd ja unikam go jak tylko moge.... przeciez ja dla niego jestem jeszcze glupim dzieciakiem......

Gość kika244
moglas z nim isc na to piwo tylko tak by nie skonczylo sie znow w lozku jak bys sie z pospotykala to przekonałabys sie czy moze cos z tego byc czy tylko mysli sobie, ze znalazl amatorke na niezobowiazujacy seks

Gość kika244
troche glupi poczatek blizszej znajomosci, ale moze cos z tego wyjdzie :)

ostatnio jak mnie nie bylo w pracy bo musiałam załatwic pare spraw to wypytywał o mnie gdzie jestem dlaczego nie ma mnie w pracy co sie stało itp az ktos sie mnie pozniej pytal co on sie tak wypytuje o mnie... dziwna niezreczna sytuacja:(............ w ktorej nie potrafie sie odnalezc......

Oj facet pewnie jest Tobą zainteresowany, może mu zależy, może się martwi, może też mu głupio po tym co się stało, może... Zapytaj się go, pogadaj z nim. A MOŻE Wam wyjdzie, MOŻE zastaniecie parą? Skąd wiesz? nie trać szansy na fajny związek, ale tym razem wstrzymaj się z seksem, zobacz jak on do tego podejdzie...

ale hmm nie wiem czy to ma sens razem pracujemy i do tego on jest sporo starszy....

Hm no chyba mu jednak wpadłaś w oko. Zastanów się, a przynajmniej wyjaśnij sytuację. A może warto dać temu związkowi szansę... 9 lat to znowu nie jest jakaś straszna różnica wieku ;) A... i tym razem nie zaczynajcie od seksu ;)