Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bereenika

ciąza???????, prosze o odpowiedzi -zrozpaczona

Polecane posty

Gość bereenika

juz niewiem co myslec , zeby było jasne wszystko napisze od początku bo bardzo sie boje ze jestem w ciazy ostatni stosunek uprawiałam z chłopakiem 5 lipca ( to był mój 17 dzien cyklu) miał prezerwatywe ale nie konczył we mnie , gumka była szczelna i cała sprawdzalismy , 16 lipca dostałam okres okropne bóle itd... natomiast 5 dni po okresie robiłam test ciazowy rano i wyszedł negatywny dzisiaj jestem równo w połowie cyklu i nie mam sluzu owulacyjnego a powinnam miec :( i powinny bolec mnie piersi na okres a nie bolą jeszcze...:( czuje niechęc do kawy , mało jem , a duzo chce mi sie pić i bardzo sie poce ..:O dodam ze mialam zapalenie dróg oddechowych i brałam antybiotyk forcid 1000 ale wziełam tylko 3 antybiotyki (19-23 lipca) czy antybiotyk moze wpłynąc na wynik testu ciazowego ????????? DLACZEGO NIE BOLĄ MNIE PIERSI I NIE MAM JAJECZKOWANIA ? CZY TO CIĄZA ? chłopak mowi ze nie ale ja i tak mam obawy :( bardzo sie boje !

Gość bereenika
prosze o powazne odpowiedzi , z góry dziekuje

guma nie pękła test negatywny dostałaś okres ile jeszcze potrzebujesz dowodów na to, że nie jestes w ciąży?

Gość bereenika
meaaa- guma nie pękła wiemy.. ale moze jakos sie przedostało troszke spermy niwiem ale wszystko jest mozliwe -test moze za szybko zrobiłam..:(? a okres w ciazy sie zdarza , :( powinnam miec dzis jajeczkowanie a nie mam sluzu i piersi mnie nie bola..:O

Gość bereenika
wstręt do kawy , duzo pije i sie poce , masakra , niewiem co myslec :O

Gość durna jesteś
i z takim poziomem wiedzy nie powinnaś myśleć o seksie nawet. picie i pocenie - niesamowty objaw, szczególnie, ze jest upał. Który już topik zakładasz ? wiziałam cię wczoraj. owulację możesz już mieć, ale nie czuć. objawy owu to też kłucie z jednej strony brzucha i ochota na seks. Piersi zaczną boleć PO owulacji, nie w trakcie. Uspokój się. Miałaś okres. i nie pisz więcej bzdur.

Gość bereenika
zawsze mialam śluz w połowie cyklu , zawsze bo sprawdzałam i bardzo regularne cykle i ból piersi w polowie cyklu az do okresu :(

Gość przecież w tak upalne
dni zawsze sie przesuwa miesiączka. Jeśli w tak zwanym miedzyczasie jeszcze gdzies wyjechałaś to już w ogóle wszystko się poprzesuwało. Więc przestań panikować i popadać w paranoję jakąś. No, chyba że jakieś ufo poprzez niepokalane poczęcie cię zapłodniło. Może nie masz objawów, bo masz np w tym miesiącu cykl bezowulacyjny. Nie pomyślałaś o tym???

Gość to plemniki komandosi
przenikneły przez lateks :P

Jejku nie masz się o co martwić ja ostatnio też miałam mały wypadek i podejrzewałam ciążę, ale jej nie było, mimo że miałam nudności, brak apetytu, dziwne zachcianki i nie miałam śluzu owulacyjnego ... okazało się, że okres się troszkę przesunął w czasie (dostałam szybciej) gdyż brałam antybiotyki. Nie panikuj tylko zacznij myśleć racjonalnie. Ja w ostatnim okresie też nie miałam bólu piersi a co miesiąc umieram z tego powodu ... na to wszystko mogła wpłynąć choroba, bądź psychika ... jak się nakręcasz to później zaczynasz wierzyć, że jesteś w ciąży i kółko się zamyka ... wiem z autopsji ...

Gość bereenika
ja zawsze mialam owulacje i regularne cykle , klimat akurat nie ma wpływu na moje cykle -w czerwcu byłam w egipcie i jak wróciłam to normalnie mialam okres -spoznił mi sie tylko jeden dzien , a owulacje zawsze mam w polowie cyklu stwierdzam to na podstawie obserwacji sluzu a teraz nie mam ..:( czy moze cykl sie zaburzył przez antybiotyki ? ale wziełam tylko 3 antybiotyki po 1000mg

Gość bereenika
ja zawsze mialam owulacje w połowie cyklu równo..

Kobieto!! Ja też miałam owulacje zawsze no i co?! Przecież anomalia w trakcie cyklu to normalna rzecz. Zrozum to wreszcie. Taka jest natura i czasami to się zdarza. Nie można zakładać najgorszego.

Gość bereenika
mam nadzieje ze zaczną bolec mnie piersi i okres bedzie planowo bo jak nie to chyba umre z tego stresu :O

Gość daj spokój ej
nie jestes w ciazy , przeciez mialas okres , a pozatym robiłas test i kochaliscie sie w gumce

Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja dałam się ponieść emocjom bo robiłam ro w 15 dniu cyklu (największa płodność) i do tego bez zabezpieczenia ... wtedy dopiero miałam schizy na szczęście wiedziałam, że mogę liczyć na mojego faceta a jak się okazało, że nie jestem w ciąży to uznałam to za cud jakiś ;) No i niepotrzebnie się stresowałam :) Ale więcej tego nie zrobię, bo to była głupota z mojej strony :|

Gość bereenika
mam nadzieje z w moim przypadku tez nie jest to ciaza , mielismy gumke ale i tak nie konczył we mnie , test negatywny ,okres normalny , ale i tak mam schziy bo skąd ten wstret do kawy?:(

Nie no dziewczyno wstręt do kawy ... ooo matko ja chyba ocipieję ... to ja już powinnam być w 6 miesiącu bo mam wstręt do kawy ... idę stąd a Ty myśl co chcesz :P

Gość bereenika
bo słyszałam ze pierwszy objaw ciazy to wstret do kawy ..:O

Gość przecież w tak upalne
a to ciekawostka jakaś, bo w obu ciążach piłam kawę i jakoś nie czułam do niej wstrętu. Jak tak szalejesz, to idź do pierwszego lepszego ambolatorium i zrób test z krwi HCG, zapłacisz parę złotych, wieczorem odbierzesz wynik i będziesz wiedzieć na 100% że ci odbija z tą ciążą :-)

Ja czytałam przed chwilą opinie i napisano, że wiele kobiet zaczyna pić więcej kawy w ciąży, a niektóre w ogóle nie mają na nią ochoty ... reguły nie ma każdy z nas jest inny poza tym Ty miałaś okres więc nie możesz być w ciąży to absurdalne. Czyżbyś opuściła jakże istotne lekcje anatomii?

Gość bereenika
lamia2505 okres w czasie ciazy sie zdarza niektórym kobietom

Gość bereenika
chyba zrobie ten test z krwi .. :O

Tak ale to świadczy o jakiejś nieprawidłowości i zawsze okres jest bardzo skąpy.

Gość googo
słuchaj kochanie...niczym sie niemartw takie rzeczy sie zdarzaja...im bardziej sobie wkrecasz ze jestes w ciazy tym wiecej masz objawów....ja tez zazwyczaj mam bol piersi w polowie cyklu czy inne rzeczy i pare razy zdzrzylo sie tak ze nic mnie nie bolalo i czułam sie wysmienicie....kiedys miałam mnustwo objawów miedzy innymi jakdłam ogorki a zaraz potem nutelle...do tej pory nie jestem mama...trymaj sie i nie mart na pewno jest wszystko ok

googo ma całkowitą rację, zgadzam się w zupełności, ja też jadłam najpierw truskawki a chwilę później słone krakersy i jakieś chipsy do tego miałam dziwne zachcianki i jadłam to czego do tej pory nie tknęłam a o dziwo jest wszystko ok :)

Gość bereenika
gogoo , obys miala racje , bo jak mnie bolą piersi to wiem ze za OKOŁO 2 TYG POJAWI SIE OKRES :( a teraz mnie nie bolą , az strach jak se pomysle

Gość bereenika
i jeszcze kolezanka mi nagadała ze okres podczas ciazy mozna miec i jest on normalny ..:O wiecie jak ja sie boje , boimy sie wpadki z chłopakiem i dlatego uzywamy gumek ale on nie konczy we mnie , zawsze wyciaga gdy czuje ze dochodzi .. gumki sprawdzalismy .. ale moze jednak jakims cudem ..:O:O

Gość googo
nie boj sie naprawde wiem co czujesz....napewno nie jestes w ciazy....nic na to nie wskazuje....zaczniesz sie marwic jezeli nie dostaniesz nastepnego okresu a jestem pewna ze tak sie nie stanie....usmiech i glowa do gory....a jesli moge zapytac ile masz lat??

Gość googo
po tygodni jezeli doszlo by do zaplodnienia to test wykazałby ze jestes w ciazy...wiec nie jestes....dla pewnosci zrob jeszcze jeden aha no oczywiscie ze bedac w ciazy mozna miec okres normalny ale to bardzo zadko i uwierz mi ze mialabys juz wiecej objawów gdybys byla w ciazy