Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esmeraldaaktywna123

pole magnetyczne Ziemi.

Polecane posty

Gość esmeraldaaktywna123

Właśnie zaczęłam czytać o 10 planecie w układzie slonecznym naszym, gdy natknęłam się na fotkę słońca i 9 krążących wokół niego planet. Jakie tam muszą być magnesy na tym slońcu, że to się wszystko kręci. A jakieś małe zaburzenie na słońcu i plum - a zwłaszcza na takim pyrtku jakim jest ziemia - nie ma połowy ziemi. Albo całej :( O rany.

Gość esmeraldaaktywna123
Wszystkie 9 planet grzecznie się kręcą wokół słońca, a jak coś wpadnie w to wszystko? To co wtedy? ta nibiru? :(

Gość esmeraldaaktywna123
Chciałabym kiedyś przejść się po Jowiszu. To chyba niemożliwe bo tam jest próżnia, nie? Ale jednak takie mam marzenie. Spacer po Jowiszu.

Gość Oblech
Od chyba roku jest tylko 8 planet :classic_cool: Czy wy w ogóle nie interesujecie się światem poza forum?? :P

Gość esmeraldaaktywna123
chciałabym tez kiedyś pomieścić w anusie całego Jowisza :classic_cool:

Gość esmeraldaaktywna123
A co kolczyki mają wspólnego z magnetyzmem? Nie wiem za bardzo. Ja osobiście szukam ludzi , którzy chcą wykopać skarb. Mogę się z nimi spotkać - ustalimy gdzie i co i następnie się podzielimy UCZCIWIE. A nie żadne oszustwa. I całość jeszcze tak, żebym za kraty przez durniów nie poszła :(

Gość esmeraldaaktywna123
No nie wiem, ale wiem jedno - układ słoneczny posiada siły, które go utrzymują tak, że sobie wiruje. Istnieje coś takiego jak przebiegunowanie. Poza tym wierzę, że był Potop i takie tam rózne rzeczy.

Gość esmeraldaaktywna123
Ja w ogóle wierzę, że nadejdzie koniec świata, że jest niebo oraz piekło, anioły , że był raj - we wszystko wierzę. A pierwsi ludzie zostali STWORZENI tak jak w Biblii. Kiedyś miałam z tym wielkie problemy bo wiecie - te wszystkie australopiteki itp. Ale był ogród i w nim pierwsi ludzie. Pierwsi RODZICE, którym dużo rzeczy zostało poniekąd wybaczone bo nie buli nigdy dziećmi - np. tragedia Kaina i Abla. Ale reszta ludzi już była dziećmi itp. Wiecie jak jest. Tak jak w Biblii - tu x. pokoleń, tam y pokoleń. Tyle.

Gość esmeraldaaktywna123
Ale w sumie zawsze mi się dobrze WYDAWALO, że gdy nadszedł pewien określony moment rozwoju małpoluda - wtedy powstał CZLOWIEK - homo sapiens. I dokładnie dobrze mi się to wydawało. Ale świat na pewno nie ma 5 tysięcy lat ani takie tam pierdoły. No i pytanie - kiedy był ten raj? No kiedy.