Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylek*

Zycie bez milosci....

Polecane posty

Gość Motylek*

Mam 16 lat i nigdy nie mialam chlopaka ...z zazdroscia patrze na innne pary ale jednoczesnie gdy ktos mnie adorowal balam sie , sama nie wiem czulam sie zawstydzona ...a tak pozatym jestem brunetka i mam brazowe oczy czy jakos to wplywa na postrzeganie mnie ....dziekuje z gory:P:*

Gość gdybyś przypominała lalkę
Barbie to pewnie już ktoś by się tobą zainteresował!

Gość Motylek*
ale to jest pytanie czy dziewczyna o ciemnych wlosach i ciemncyh oczach jest tak samo postrzegana jak blondynka...

Gość dggdgdgdgd
no to tragedia, ja mam prawie 22 i moje wszystkie milosci to porazka - wszystko na etapie krecenia sie konczylo, a ty 16 lat to 20 szalej a nie chlopaka szukaj!!!!

Gość dggdgdgdgd
a jestem blondynka i mam niebieskie oczy :) wiec to nie norma :P

Gość całkowicie czarny kot
motylek jesteś mówisz...? a nie ważysz ty 30 kilogramów przypadkiem i dlatego? :-P

Gość
Kobieta 16letnia chlipie, że nigdy nie trafi sie jej wielka miłość. Kobieta 45 letnia, nakładając kolejno podkład makijaż właściwy, farbę olejną, utwardzacz i żywicę epoksydową, powtarza sobie optymistycznie, ze jeszcze ma czas. :P

Gość rosina83
ostatni ogladalam program o zyciu blondynek, udowodniony iz: * uwazane sa za bardziej dowcipne, wyluzowane,rozrywkowe ( nie wiem czy doszukiwac sie przydomka "bardziej chetne" ?) * za mlodsze * i mezczyzni chetniej zatrzymuja sie przy blodynce gdy ta stoi na poboczu z zepsutym samochodem :-)

Gość dggdgdgdgd
to prawda, ale na dziewczyny biora brunetki

Gość
rosina83 => za młodsze? Solarium nie służy skórze niezależnie od koloru wlosów :o

Gość a ja jestemmm
brunetka z niebieskimi oczami i tez nie miałam chłopaka

a ja mam 24 lat i nigdy nie miałem dziewczyny!!! Kto da więcej? :P z wiekiem 16 lat to bym nie przesadzał, jak tak będzie do połowy studiów to już będzie problem... 0 doświadczeń.. i pewnie jakiś twój wewnętrzny problem

jestem za beznadziejny-nudny-nieciekawy żeby w takim wieku coś robić... bo jak jestem nudny to nic nie zrobię a jak nic nie zrobię to zostanę nudny no i jestem do tego nieśmiały, niski i brzydki

Gość jooop
rosina tez ogladalam ten program:p jestem blondynka 17 lat i tez nigdy nikogo nie mialam a brzydka podobno nie jestem:p ale ja mam oparcia zeby sie zblizyc do kogos:p i sie zakochuje co chwila i jestem ogolnie nieszczesliwa:p tyle...:p :(

Gość Motylek*
dzieki wszytkim i blondynki i brunetki i rude i inne dziwne korolki na glowce sa super liczy sie to ze ja sie czuje piekna ...a chlopcy mam jeszcze czas:P:*