Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylek*

brunetka blondynka??...a moze ruda??

Polecane posty

Gość Motylek*

wiem ze moze bylo tu duzo podobnych tematow ale powiedzcie szczerze faceci czy kolor wlosow jest istotny....cos mi sie stalo z klawiatura....

Gość abiento
preferuje szatnyki

Gość Motylek*
no ale jaki..kolor...bo wiem ze przede wszystkim no nie czarujmy sie patrzycie na wyglad..a moze podobaja wam sie dziewczyny o np.fioletowzch wloskach..

Gość Oblech
Teraz jest moda na ogolone na zero. Spróbuj [cool}

Gość
Byle nie farbowana :o Na pewno fałszywa. A farbowana na rudo - fałszywa podwójnie. I jeszcze się tym chwali :P

Tak na prawdę każdy lubi co innego i każdy dobiera się według swoich gustów ... a w życiu kolor włosów nie ma większego znaczenia. Tyle, że ludzie stworzyli stereotypy choćby o blondynkach no i rudych i niektórym się za kolor oberwało :P wiem z autopsji :P

Gość Motylek*
na przyklad ja jestem brunetka , a ze jest stereotyp ze blondznka slodka to brunetka twarda....

Gość a podobają sie wam
kręcone brązowe?

Taaa sławny stereotyp ... blondynka pusta, ruda wredna, czarna twarda itp. Jakieś zaściankowe poglądy rządzą w dzisiejszych czasach ... tak na prawdę każda kobieta jest piękna tylko wina czasem brak ;) Nie no joke ... ale gusta są różne i na przykład ten co od zawsze kochał brunetki może zakochać się w blondynce i na odwrót ... tego się nie przewidzi :)

Gość
"tak na prawdę każda kobieta jest piękna tylko wina czasem brak" Czasami po prostu facet nie da rady tyle wypić :P

Apostoł Nienawiści są jeszcze mocniejsze i bardziej ogłuszające trunki, które zwalają z nóg :P

Gość
lamia2505 => widzisz moja luba, jestem fanem definicji funkconalnych. Facet urżnięty w trupa, a ni z widzeniem (nawet zakłóconym), ani z funkcjonalnością raczej nic wspólnego nie ma. :P A co do mocy i ilości, po sobie mierzę, a choć nie ma się czym chwalić, głowę wypić potrafię sporo. :P

Gość Denn
Nie ma reguły.Ładna się spodoba,a kolor nie jest ważny.

Gość uwielbiamy
a podobają sie wam kręcone brązowe? wolimy proste brazowe

Crem wykorzysta każdą sytuację, żeby się wywnętrzyć. Nie skreślamy za ciemny blond. Ani za wysoki wzrost połączony z niską wagą. Ale za wywnętrzanie się w internecie to już raczej tak.

Gość
c.r.e.a.m => znaczy wciągnij płuca z powrotem i nie machaj wokół jelitami, bo nie wypada. :o

Śledzę Twoje tematy na tym forum od dawna. Ciągle zadajesz te same pytania i otrzymujesz te same odpowiedzi. Jeśli szukałes tu jakiejs pomocy w postaci opnii internautów to juz dawno ją dostałes. Nie wszystkie odpowiedzi były złośliwe. A Ty dalej swoje.