Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopka87

zakochalam sie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Polecane posty

Gość stopka87

Gość dggdgdgdgd
po miesiacu bedziesz plakac ze sie nie odzywa:O wspolczuje ci juz

Gość stopka87
od 5 minut nie dzwoni :(

Gość klaudu93
jeśli z wzajemnością to gratuluję jak bez to współczuję bo dziś się cieszysz a za jakiś czas będziesz płakać

Gość uulinbvQ
Miłość nie istnieje!!! nie kochamy ludzi, jestesmy egoistami, istnieje facsynacja, zauroczenie ale nie miłosc!!!

Gość stopka87
ktos sie podszyl z tym dzwonieniem;p nie wiem czy z wzajemnoscia mowil ze tak o moich uczuciach nie wie i chyba sie nie dowie... ;( za duzo km nas dzieli...:( a w sumie uulinbv chyba masz racje to zauroczenie ale silne wiem ze niedlugo przejdzie ale w bani mi sie jebie nie wiem co ze soba robic:(

uulinbvQ : ja za stary jestem na zauroczenie wiec nie pieprz mi głupot, buduje swój nowy zwiazek i zakochuje sie w mojej kobiecie za to jaką jest, a ty mi tu kurwa o chemii i zauroczeniu

Gość stopka87
250 . tzn moze nie chodzi o kilosy bardziej o mnie nigdy mi nie wychodzi zawsze jakos boje sie do konca zblizyc, nigdy jeszcze nikomu nie powiedzialam kocham cie. jak ktos mi sie podoba to za wszelka cene probuje pokazac ze wcale tak nie jest... i wogole glupia jestem:p :|

moja panna tak samo robi :P powiem Ci tylko ze jak trafiłas na madrego faceta to w koncu sie otworzysz :)

Dokładnie:) Zawsze jak spotykam się z moim chlopakiem to przez pierwsze 15 min. zachowuję się takbym do niego nic nie czuła. A później.....później to mogła bym nie wychodzić z jego ramion do końca życia:)

Gość stopka87
nie no taki super madry chyba nie jest :p zawsze interesowalam sie downikami:) ale dzieki ze wogole odpisaliscie musialam z kims porozmawiac:) :*

Gość uulinbvQ
pisze tak z swoich doswiadczen i innych, milosc miedzy ludzmi nie istnieje, chyba ze matki do dziecka i odwrotnie. chemia jest, zauroczenie tez ale przemija. tak kochacie te 2 osoby ze poswiecilibyscie swoje wlasne szczescie gdyby tylko oni mieli byc szczesliwi??? niesadze! kazdy jest egoista, kocha sie wspomnienia i chcemy zeby nam bylo dobrze - a to nie prawdziwa milosc!!!!!

a co ty kurwa wiesz o miłosci ja juz troche przezyłem i moge cokolwiek powiedziec a ty ... chyba miłosny zawód tylko

Gość madrala123
ej jak teraz pierwszy napisze to moge mu powiedziec ze sie stesknilam?;p nie bedzie nachalnie?

Gość uulinbvQ
2 malzenstwa:O wiecej przezyles? milosc nie istnieje!!! gdybym nie miala pieniedzy pewnie bym siedziala jeszcze z pierwszym mezem, ale ze je mam to sie rozwiodlam , kupilam nowe mieszkanie i znalazlam 2 - i to byla milosc(tak myslalam wtedy) dzis wiem ze to nie istnieje

Gość madrala123
doradzcie noooooo:PP

przezylem małrzenstwo i 2letni zwiazek zakonczony zerwaniem zareczyn i ma to w d............... i wreszcie poznałem całkowicie odmienna osobe niz moje ksiezniczki

Gość madrala123
a jakby ci tak dziewczyna napisala to co bys pomyslal?:p

zalezy jaki miłabym układ ale było by mi miło, dla mnie nachalnosc zaczeła by sie wtedy kiedy zaczeła by na okragło molestowac mnie smsami :)

Gość blondiidnolb
zal mi cie lodziaro