Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia16111988

lacibios femina

Polecane posty

Gość andzia16111988

hej, moze to i glupie pytanie no ale jednak je zadam, bo mysle juz troche nad tym i w sumie nic racjonalnego nie przychodzi mi do glowy. otoz chodzi mi o to ze chce sobie kupic te tabletki fakt jest taki ze nalezy trzymac je w lodowce. Moj problem polega na tym ze nie chcialabym zeby moja mama dowiedziala sie biore takie tabletki-bo jak wiadomo sa do sfer intymnych(chodzi tutaj glownie o seks-nie chcialabym zeby sie dowiedziala ze wspolzyje). wiec co moglabym powiedziec gdyby je zobaczyla, macie jakis pomysl?? tylko prosze aby ktos nie wysylal zadnych glupich komentarzy bo to zwykle pytanie...

Gość dsadsadadad
przepakuj je. kup sobie jakies tanie tabletki ziolowe albo w aptece albow zielarskim-niech beda w pojemniczku i poprzerzucaj tabletki. ja zreszta mialam kiedys probiotyczne i trzymalam w szafie.

Gość 9suhg
W szafie nie radzilabym trzymac. Jak mialam tabletki lactovaginal to trzymalam je w lodowce, bo w temperaturze pokojowej sie rozpuszczaly. A co do mamy to hm.. Moze powiedz, ze odczuwalas w okolicach intymnych swedzenie i pieczenie, poszlas do lekarza, dostalas antybiotyk, a teraz po nim bierzesz probiotyki aby odbudowac sobie flore antybakteryjna. Mozesz tez powiedziec to co radzila Ci osoba wyzej.

Gość 9suhg
Tzn zrobic to co radzila Ci osoba wyzej*

Gość andzia16111988
sarkastyczna.... no kazdy inteligentny domysli sie ze jesli sa jakies klopoty zwiazane z "tamtym miejscem" to moze to byc spowodowane seksem(w sumie przewazne to jest tym powodowane). hm, to dzieki za jakas podpowiedz.

Jako inteligentna również osoba nie wpadłabym na to. Wystarczy pójść na basen albo za często czy niewłaściwie się podmywać itd. żeby mieć problemy z "tamtym miejscem".. I taką wersję zdarzeń zawsze można w razie czego podać.

Gość 9suhg
Zgadzam sie z sarkastyczna. Infekcje okolic intymnych mozna zlapac na basenie czy nawet po kapieli w morzu itd. Gdy wchodzi sie do takich kapielisk powinno sie zalozyc tampon i zaraz po wyjsciu z wody wyjac go. A poza tym u kobiet jest niestety tak, ze gdy biora jakikolwiek antybiotyk to od razu moga zlapac infekcje tamtych miejsc. Po to wlasnie bierze sie probiotyki, aby odbudowac te dobre bakterie w pochwie.