Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być lżejsza

75/170 OD JUTRA DEFINITYWNY KONIEC Z ŻARCIEM, ZACZYNAM ZDROWĄ DIETE

Polecane posty

kolejny dzien według planu. zeby mnie nie kusiło to poobklejalam sobie cala lodowke zdjeciami chudych modelek :)) weim, ze to juz lekka przesada, ale ważne ze działa :)) w sobote bede miała małą przerwę w diecie, bo robie przepyszną kolację i same nowe przepisy, jak coś wyjdzie mi dobrego to sie pochwale wam pomysłem i bede kusić, a co :)))

Gość ok Ewelinko
czy możesz zeskanowac i wpisac nam taką swoja dietę od dietetyka ? Bardzo prosimy:)🌼

he he no ładnie obywatelko dopiero wtorek mamy, a Wy już sobotą żyjecie???przyznam że mnie trochę zakusiłaś i rozważam sobotnie \"święto lasu\";) chwal się chwal koniecznie co tam dobrego upichcisz:) temty kulinarne od zawsze chłonę jak gąbka, a na dodatek jak mi coś z opisu dobrze sie komponuje, to prawie smak czuje;) trzymam się jakoś choć kilka ostatnich dni to jak z kamienia mi idzie.ciągle łazi za mną jedzenie,myślę o jedzeniu,czytam o jedzeniu,żyję tym co zjem jutro!masakra,mówię Wam,żarcie mnie opetało! ok Ewelinko-dietę zazwyczaj komponuje się pod konkretna osobę,niewykluczone że Ty akurat bedąc na diecie rozpisanej dla kogos innego przytłabyś.

Gość tak tak ale
mimo wszystko proszę Ewelinkęmnajwyzej odmówi,prawda ?:)

czesc Dziewczyny! wrocilam:) dzieki z zyczonka:) caly tydz przed slubem zoladek mialam scisniety wiec prawie nic nie jadlam, no ale teraz nadrabiam:( koniec stresu i znowu podjadam. kupilam sobie pelno owocow, gruszki, truskawki, jagody i wonogronko ale chleb miedzy tymi owocami wcinam. nie umiem sie opanowac. moze jak wroce do pracy to mi to obzarstwo przejdzie... zaraz bede swoj serial ogladac i caly czas mysle ze sobie chyba kolejna kanapeczke zrobie:(

Gość beckhamowa
Mogę się przyłączyć?

kanapke zjadlam :( i dodatkowo troche truskawek. bez komentarza... a dzis zaczynam od dwoch kanapeczek na sniadanie i przez reszte dnia planuje wytrzymac i nie podjadac:) i sie kurcze uda!!!!

Gość
Cześć wszystkim 🖐️ Dziewczyny, jak planujecie swoje posiłki, tzn o których godzinach je jadacie?? Pozdrawiam

jak widac po mojej stopce moje odchudyanie jest dosc powolne ale mam nadyieje ye oynacya to staođ reyultatw Juy nie ray katowaam sie dietami chudam a potem jojo..... teray musi bzc inacyejŁ= co do planowania posilkow to jest to w miare proste jak sie ma ustabilizowane zycie codzienne

jejku..... ale mi bzdury powychodziły wyżej..... sorki za to:) chodzi mi o to ze tym razem chudne wolno ale skutecznie < mam nadziej>:)

matko świeta, jakie nastąpiło gwałtowne ożywienie dyskusji :)) glonka super, że wróciłaś :) co do twojego podjadania, to nic sie nie martw, trzeba tylko zacząć, a później już idzie. ja cały tydzien chyba się zabierałam i codziennie żarłam :)) tylko chcę być lżejsza perfekcyjnie rozszyfrowywała moje lakoniczne wypowiedzi na temat diety :))) bo co ja biedna pisać miałam, jak akurat wciągałam pizze. nic się więc nie martw, zaczniesz i zaraz kilogramy polecą, a z drugiej strony zaraz od kilku kanapeczek nie przytyjesz :)) ok Ewelinko: nie mogę zeskanować tej diety, bo może pod tym wdzięcznym pseudo ukrywa się moja dietetyczka i za rozpowszechnianie diety powie, ze nie pomoze mi z niej wyjsc z niej no i bedzie mogila :)) moge wyslac przykladowy jeden dzien. chce byc lzejsza ma racje, te diety ukladane sa pod indywidualne potzreby. uwzględniany jest tryb życia, stan zdrowia, wiek, a nawet preferencje kulinarne. Mysiulajda: ja jem teraz 4 posiłki. pierwszy kolo 10- 11 i kolejne odpowiednio co 2,5- 3 godziny. milusińka: 5 kg w miesiąc to nie jest az takie powolne odchudzanie, a na pewno ci nie zaszkodzi. a poza tym lepiej jest zrobić coś raz, a dobrze!! ide na śniadanko. grahamka z salatą, szyneczka i pomidorkiem, papryka

jeśli o mnie chodzi to częstotliwość posiłków wyglada mniej więcej tak jak u Eweliny, tylko śniadam zazwyczaj ciut wcześniej;) dzisiaj tak sie złozyło ze jestem w trakcie sniadania (mała kromka razowca,100g chudego twarogu z 2 łyzkami smietany i cebulka)o tak stosunkowo późnej dla mnie porze.

glonka, najlepiej rozłozyc na kilka mniejszych porcji to co planujesz zjeść i dodać przekąski typu warzywa,owoce,orzechy.na kanapkach zjedzonych rano daleko nie zajedziesz,a wysoce prawdopodobne ze zaliczysz wieczorny atak na lodówke, co w konsekwencji gorsze jest niż zjedzenie wiecej kcal w ciągu dnia .

ja mam sniadanko o 7 rano, potem o 12 mamy przerwe w pracy wiec przewaznie jakas kanapeczka i soczek lub herbatka, prace koncze o 4.30 wiec obiad o 5. i staram sie na tym zakonczyc:) aczkolwiek przewaznie jeszcze cos wciagne, np. truskawki, wiec zle nie jest. w pracy goraco, wiec duzo wody pije- powinnam niby chudnac, no ale stoje w miejscu:( na obiad mialam dzis rissotto- malutko zjadlam - jestem z siebie dumna:) na kolacje beda grzanki czosnkowe-juz sie doczekac nie moge :P UWIELBIAM!

dzień dobry:) Jak Wam idzie kochane??? Miałam się dziś zważyć i uzupełnić stopkę, ale chyba jednak sie na to nie porwę;).Chociaż starałam się jak mogłam, niestety nie uniknęłam wpadek, więc wolę się nie zadręczać tym że tydzień w plecy.Wszak czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal;) Jeny dziewczyny czy Wy tez czujecie sie takie hm ociężałe i w ogóle nie do życia w czasie upałów???Dzisiaj gorrrąco, a przede mna masa spraw do załatwienia, że też mi zawsze w upał przypadnie:( właśnie konczę sniadanie ( jajko,plaster łososia wędzonego,pomidor,kromka razowca) i zmykam. powodzenia:)

Wróciłam,guzik załatwiłam, za to w ramch rekompensaty kupiłam sobie uwaga: SPODNIE (ostatnio nabyłam takowe w których wyglądam jak człowiek,i mogę bez zażenowania się spojrzeć w lustro wówczas, gdy wazyłam poniżej 65 kg):):):)tunike,bluzke koszulowa i sweterek.no i zadowolona jestem jak mało kiedy bo dawno się tak dobrze nie czułam na zakupach, przeważnie to brak akceptacji własnych gabarytów skutkował całym dniem łażenia, i góra jedną rzeczą w której można się pokazać.W środku jestem normalną kobietą, a w sklepowej przymierzalni...zonk niestety:( Wy też tak macie??? pocieszam sie tym, że jak schudne to bedę szaleć!!!

chcę być lżejsza: ja to jak schudlam to dopiero zaszalałam. kiedyś żeby kupić coś dopasowanego i wyglądać w tym jak człowiek było niemożliwościa. miałam zresztą taki szyfr z koleżanka. ona miała taki rozmiar jak ja i jak w przymierzalni coś nam było za małe ( wiekszość :))) to żeby się przez całą przymierzalnię nie wydzierać z tym, że za małe, mówilyśmy do siebie, że jest nam za duże :)) i żeby przeynieść mniejszy rozmiar :)) czyli 44 :))) a teraz to ja dopiero szaleję :) 40- 42, to jest przełom, a tu jeszcze z 5, 7 kg do zrzucenia. dziewczyny, ależ my bedziemy boskie :)) melduję, że kolejny dzień idzie zgodnie z planem, ale jeść mi sie chce potwornie :)) już tylko wizualizuję sobotnią wyżerę :))

Dzień dobry:) Czyżby wszystkie Was na skutek porywistych wiatrów wywiało?Ej, glonka u Ciebie chyba aż tak nie dmucha jak tu u nas;). Ewelinkka, ja rozumiem, że sobotnie wdrażanie nowosci kulinarnych pewnie wyśmienicie sie udało, a Ty oddajesz się konsumpcji;)ale wracaj, mamy juz niedzielę!!! Jakos przebrnęłam przez ten weekend, choć nie obyło się bez małych grzeszków, to i tak jestem zadowolona :) na półmetku trzeciego tygodnia diety ogłaszam, że nie zaprzepaszczę tego i trwać bedę dopóki nie zobacze na wadze 5 z przodu, a to juz na wyciągniecie ręki:) wiem , wiem optymistka jestem:P.Poźniej walka o utrzymanie wagi, no i mam nadzieję, że za jakis rok wszystkie bedziemy mogły wpisać tu swoją nowa, wymarzoną i co najważniejsze utrzymaną wagę:)

u nas pogoda przesliczna:) az dziwne !! ostatnio kazda wolna chwile poswiecam na segregowaniu i obrabianiu zdjec slubnych- juz nie moge na nie patrzec:P no ale przynajmniej nie mam czasu na obzeranie:) przed chwila zjadlam troche jezyn i pare jagod i MOZE juz nic nie bede jadla?? jest dopiero 6.30 wiec nie wiem czy wytrwam, ale zaraz znowu zaatakuje fotki i zapomne o glodzie:) pozdrawiam, i powodzenia, damy rade:)

no tak wieczor byl mily i zarloczny :)) dzis dojadam koncowki, ale wiecie, bez festiwalu zarcia. sniadanko, obiadek i kolacja, tyle tylko, ze bez surowek :)) od jutra jade znowu dietke, bo w ramach zmaswenego dzialania na tluszcz robie tez lipolize brzucha w tym tygodniu :)) mam nadzieje, ze cos zejdzie :)) glonka: ty sie fotami nie lam, raz zrobisz i spokoj do konca zycia ( albo nastepnego slubu ;)) chce byc lzejsza: to jaki ty masz cel ostateczny ??? ja mysle, ze jeszcze z 7-8 kg

sama z chcęcią poddałabym się jakiemus zabiegowi;) byle tylko nie był zbyt inwazyjny, bo ja ogólnie to nie mam zaufania do lekarzy i STRASZNIE się boje inwazyjnych zabiegów, po komplikacjach z implantem.do tego dochodzi brak zdecydowania i słomiany zapał, i tak wychodzi, że coś co mi sie wczoraj wydawało wprost stworzone dla mnie, jutro jest zdecydowanie na na nie.. bla bla bla, taka jestem;) ale mam nadzieję że Ewcia nam się tutaj pochwali rezultatem jak i plusami zabiegu, może zażądać za to rabatu;) zatajając minusy, o ile takie wystepują. a propos chwalenia, to coś ciekawego było w sobotę? byłabym baaardzo, ale to baaardzo zadowolona, gdybym osiągneła 55 kg.ale i przy 5 z przodu bede skakac do góry:D nie zapominaj że ja przy Tobie to kurdupel haha, wiele bym dała żeby się \"wyciągnąć\" kilka cm;)

cześć kobietki!!!! ale jestem szczęśliwa!!!!! waga dzisiaj pokazałą 63.1 :) wieki temu tyle ważyłam...... w pierwszej klasie liceum chyba...... jejku ale jestem mega szczęśliwa!!!!

----> chcę być lżejsza widze ze u Ciebie tez waga idzie w dół!!!!! wystrzałowo to jeszcze nie jest ale juz bliżej do celu:):):)