Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glamossa

Ja i moje kolezanka-stare panny

Polecane posty

"Ciężko mi sobie wyobrazić bardziej przegrane życie" można: - nie mieć koleżanki, - po pracy nigdzie nie wychodzić z mieszkania, - nie wyjeżdżać na urlop - nie mieć z kim gadać na skype lepiej?

Gość do a ja wygrałem życie
to jest nas dwóch🖐️ :O

Gość tnbignbigbnigbn
Ale wy jestescie smieszni:) Taka prawda ze wiekszosc z was pracuje, po pracy spotyka sie z kolezanka lub kolega, czyta ksiazki. Juz widze jak plywacie, gracie w siatke, bawicie sie non stop w duzej grupie super przyjaciol i jak urozmaicacie sobie dnie:P

Gość jadę
u mnie w pracy tez sa takie dwie. jedna mieszka sama a druga z rodzicami. obie ok. 35 lat. przyjaznia sie. a tymczasem inni mowia: co one maja takiego do roboty, bez faceta, bez rodziny, bez obowiazkow. wiem ze razem spedzaja urlopy. wiem ze sie czesto odwiedzaja. niektorzy mowia ze lesbijki. a one po prostu kolezanki. one wiedza o tych komentarzach. udaja ze nie slysza. ale ich nikt nie lubi, wiec i nie zaluje

Gość ofe rma
to jednak facet ma lepiej. zawsze może "kurwą" rzucić a jak to nie pomoże to i po ryju nastrzelać.

Gość do tnbignbigbnigbn
dlaczego tak myślisz? przecież dziś bardzo łatwo zapisać się na jakiś kurs, iśc na basen, czy wypożyczyć kort- jest tego wszystkiego od cholery i do tego tanio- więc poczym wnosisz że ludzie w większosci siedzą w domach? ja odnosze przeciwne wrażeni, prowadze aktywny tryb zycia i widze, że wszędzie jest coraz więcej ludzi, na stokach, w kinach, na kortach...

Gość stryniaa
ja tam mam podobnie znaczy tez stara panna:-( ale w te portale raczej nie brnijcie szkoda czasu ,chyba ze was interesuje sex bez zobowiązan ..ja sie dalam nabrac ,ale skonczylam z tym gównem

Gość tym razem na pomaranczowo
A ja mam 28 lat i tez jestem singlem i LUBIE TO! Chcialabym spotkac milosc zycia, jesli taka istnieje, ale nie spotkalam, za to nie moge narzekac na brak zawirowan sercowych, a one wlasnie mnie spotykaja jak jestem singlem. (punkt pierwszy: mieszkam z bylym, ktory mnie kocha, punkt drugi, spotykam sie z 3 facetami, ktorzy mysla, ze sie zakochalismy, albo co, punkt 3 dwoch moich bylych nagle sobie o mnie przypomnialo, czyli jednym slowem zrobil sie kociolek). Zacznijcie sie umawiac na randki, to naprawde urozmaica zycie.

Gość no tutaj to byl topik
dziewuchy!!!!ruszcie sie! Niejeden mlody i piekny facet tez jest sam, a w silowni....jest ich pelno!!! moze instruktor plywania jest sam? nigdy nie wiadomo, kiesdy strzala amora uderzy! wejdzcie w towarzystwo, gdzie faceci sa (jazda konn,a silownia, plywanie itp) Czyli wszedzie tam ,gdzie jest NAJWIEKSZE PRAWDOPODOBIENSTWO ze kogos spotkacie!

Gość no tutaj to byl topik
aha i druga sprawa- smiejscie sie! na glos, szvczerze!!! niech was swiat uslyszy!Bawcie sie! idzcie na hustawke! dziewczyny ,co sa "pewne " siebie, maja wieksze szanse. a jak wy sie nudzicie jak mopsy to facet podswiadomie mysli ,ze takie nudne zycie bedzie mial z wami :P

Gość ddddddddd
Oferma dzięki za namiary na opowiadanie.

Gość ofe rma
tam jest ich jeszcze więcej. trzeba tylko przejść do głównej strony: http://www.welcometohell.art.pl przeczytałem wszystkie. moim zdaniem rewelacja. laska ma nieprzeciętny talent i wielu "uznanych autorów" to przy niej żałośni grafomani. jest też tam taki dział "biblia dla nihilistów". raczej nie polecam bo mimo że teksty w nim nie najgorsze to jednak w porównaniu z tym co pisze ta gaińska też trącą grafomaństwem.