Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Samochodzikowa

Wystawiam auto na allegro. Jak zamazać numery rejestracyjne

Polecane posty

Gość Pani Samochodzikowa

Mam painta, ale zamazując gumką wygląda okropnie :P jak to zrobic najlepiej, jakim programem? Najlepiej by było takie zamglone w tym miejscu ;) Bede wdzieczna za pomoc

najprościej w paincie, tylko po co? :) Potencjalny kupujący pomyśli, że masz coś do ukrycia :)

weź zakraplacz i pobierz kolor, tym kolorem zasmaruj

Gość duell
a po chcesz zamazać numery?...ja jak sprzedawałam samochody to nigdy nie zamazywałam,przecież to bez sensu...co z tego że widać numer...

Gość Pani Samochodzikowa
To nie moje auto, sprzedajacy sobie zazyczyl;) W sumie mi to obojetne czy te numery sa, to co lepiej zostawic?

Gość duell
ludzie to jednak dziwoki :P...pewnie że zostaw te numery widoczne..przynajmniej będzie widać że jest zarejestrowany w polsce...

lepiej zostawić :) Bo nic nie zyskujesz zamazując, za to kupujący często zwraca uwagę na to, czy blachy są z PL, czy auto sprowadzane, w jakich okolicach zarejestrowane itd itp :)

zdejmij tablice, jak możesz...... zażyczył sobie? mógł sam zakryć przed fotką!!!!

Gość Pani Samochodzikowa
Zdjac to raczej nie zdejme, ale w sumie macie rację, bo zamazane wyglada tak jakby cos bylo nie halo z autem :D dzieki

zdjęte tablice - pierwsza myśl, pewnie komis :) Tu nie ma co wymyślać, zawsze przy sprzedaży auta oferty z jakimikolwiek manewrami przy tablicach są traktowane przez kupujących z większą rezwerwą :) wiem bo sama kilka miesięcy temu kupowałam. Takie oferty spadały od razu na koniec listy spośród tych, które mnie interesowały :)

Gość duell
ja kiedyś widziałam na Allegro jak ktoś zakrył numery tablic papierem :O:D:O...ludzie to mają pomysły,nie wiem na jaką cholere zasłaniają na siłe te numery...przecież to bez sensu...

bo się boją, że ktoś wykorzysta te numery :D jak stawiają auto pod blokiem też pewnie zasłaniają :D