Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mc Cafe

Czemu nie umiem sie zdecydowac

Polecane posty

na drugie dziecko czemu to takie trudne , czy tylko ja takie dylematy mam , czy wy tez tak miałyscie

Gość to normalne

no wlasnie tak czytałam dla mnie juz to nie jest normalne bo ja chcę , a jakos nie umiem sie zdecydowac chyba zwariuje

Mc Cafe pocieszę Cię,że ja też zdecydowac sie nie potrafię. A chcialam miec dwojka rok po roku.Na r azie nici z moich planow:( W jakim wieku masz dzieciątko?

To ja witam w klubie :) widzę ze nie tylko ja chciała bym a się boję :D

Gość a ja nie moge na pierwsze
sie zdecydowac :( A lat nie ubywa :(

moja skończyła roczek i wąłśnie starmy się o drugie... jakoś nie było problemu z decyzją...może jak bysmy dłużej zwlekali to by sie on pojawił? :)

a ja caly czas mam wrazenie, ze nie dam rady :( Nie wiem czy jest sens sprowadzac ta mala istotke na ten swiat, nie mogac nawet jej zapewnic beztroskiego dziecinstwa, takiego jak ja mialam :( Chyba nigdy sie nie zdecyduje 😭

nie masz warunków czy tylko wydaje Ci się, że nie dasz rady? bo jeśli to drugie to większość przyszłych rodziców ma takie obawy...a potem okazuje się, ze strach ma tylko wielkie oczy :)

Gość czasem sie zdarza
no ze nie dam rady finansowo, warunkow nie mam... Jak sie nie ma wlasnego mieszkania, i perspektyw na nie to nie wiem czy jest sens :( Nie chce skazac wlasne dziecko na taka wegetacje, jak jego mama, heh

to ja bylam wyzej... ;)

Gość ja jak jak
Zdecyduj sie na drugie dziecko, bo potem bedziesz zalowac. A Twoje dziecko bedzie unieszczesliwione na cale zycie.

no cóż... na początku maleństwo niewiele potrzebuje, ale fakt, że dziecko powinno się pojawić w momencie, kiedy nie trzeba się martwić o jutro i można mu zaopewnić choć minimum tego co porzeba...