Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowe slonce

RZUCIL MNIE PO 5 LATACH !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dziewczyny, napisze jak to bylo u mnie Poznalam go w pracy, milosc od pierwszego wejrzenia, power radosc milion deklaracjiitp. Po 2 mies znajomosci zamieszkalismy razem, to bykla wspolna decyzja choc wyszla ode mnie. Nastapily pewne okolicznosci zyciowe ze w sumie nasze mieszkanie razem pomoglby mi rozwiazc pewne problemy z ktorymi wtedy sie borykalam. Niestety, bylo supcio tylko 2 miechy tego naszego wspolnego mieszkania. Potem zaczely sie jego humory brak energii na nic i w koncu...wrocilam pewnego dnia z pracy i zastalam puste szafy. Extra po prost. Nikomu nie zycze takiego bolu

Gość jenta
dramqueen - dziwisz się? zamieszkać z kimś po dwoch miesiącach znajomosci i nagle pojawiają się różnice? hmmm, ciekawe czemu? przecież sie w ogole nie znaliście więc skąd zaskoczenie? Bolało na peno, ale tro była dość niedojrzała decyzja.

Gość karmelowe slonce
co do teorii ze moze byl ktos kiedys i ze moze to nie daje mu spokoju- nie sadze aby to bylo to:) oboje bardzo czesto rozmawialismy o swoich poprzednich zwiazkach- co nam sie nie ukladalo czemu sie rozpadly jakich bledow nie chcielibysmy powtorzyc w naszych... on przedemna nie byl z nikim zwiazany na dluzej, z tego co mi mowil przez lata wczesnej mlodosci skupila sie glownie na tym zeby czegos sie w zyciu dorobic czyli sie uczyl jednym slowem:) zawsze powtarzal ze nie zaluje ze nie szalal i nie zminial panien jak inni gdy by l mlody tylko poswiecal sie nauce, bo teraz nire dosc ze ma swietna prace to kobiete marzen przy boku...

Gość jenta
w tej sytuacji - tylko disko - gloria g. I will survive :D

Jenta--------------nie dziwie sie bo nie wierze w milosc z ksiazki harlegin ale tak chcialam zeby nam sie udalo. Potem chcial do mnie wrocic, do mojego mieszkania i zycia, nie zgodzilam sie.

Gość karmelowe slonce
lommek ja powiem ze znam lepsze piosenki choc to oczywiscie kwestia gustu:)

Karmelowe slonce-------------uwazam ze temat bylych i rozkladanie ich na czesci pierwsze w obecnych zwiazkach nie jest dobre

Gość karmelowe slonce
widzisz kwestia podejscia, oboje bylismy w kilku zwiazkach wczesniej wszystkie sie rozpadly wiec rozmawialismy o tym co robilismy zel o tym jacy bylismy w zwiazkach i pamietam jak dzis gdy Kuba mowil ze gdybym zachowala sie tak a nie inaczej w naszym zwiazku byloby mu bardzo przykro. stad tez wiedzialam zeby takich zachowan unikac. ja mysle ze nam te rozmowy akurat duzo daly

Denna jest, ale w takich momentach słucha się różnych piosenek. Działają na wyobraźnię.

mnie miesiac temu zostawil rowniez po 5 , myslalam ze swiat mi sie zawalil, mieszkanie razem, kot, wszystko.... i czuje sie jakbym odzyla na nowo, wiem ze ci ciezko, ale bedzie co raz lepiej

Gość jenta
dram - wiem, kto by nie chciał:) krarmelowe - bzdura! nie roztrząsa się ex związków, wiem - uczymy się na błędach, ale nie dyskutuje się o nich z obenymi facetami.

jak dla mnie , to on ma inną. a to, że Ci nie powiedział, to typowe! gdyby było inaczej, gdyby to tylko problemy z uczuciami, zmiana nastawienia, próbowałby ratować, rozmawiałby... A skoro tak nagle koiec - ma inną!

wlasnie, mialam to pisac, moj mi mowil, ze nie moze juz ze mna byc, bo moj charakter mu nie odpowiada...zdradzal mnie 4 miesiace :( a ja nie chcialam nic widziec

Gość karmelowe slonce
jenat ale czemu nie roztrzasa? mom zdaniem to sprawa indywidualnego podejscia do tematu aanie nie zasady ale mniejsza z tym to akurat malo wazne w tym momencie. wlasnie dostalam od niego smsa napisal ze starcil dzis prace i poczul ze wszystko sie urywa ze musi zaczac wszystko od nowa i ze zycie prywatne tez musi zaczac od nowa. a przynajmniej ze tak myslal, napisal ze potrzebuje kilku dni spokoju, kilku dni tylko dla siebie. pozniej napisal ze bal sie ze przyzwyczajona do naszego standardu zycia bedzie mi ciezko zakceptowac fakt ze ona nie ma pracy... wiekszej glupoty nie moglam sie chyba spodziewac, nie wiem czy nie wolalabym zeby napisal ze ma inna... moglabym wybaczyc mu skok w bok ale w tym momencie on jawnie sugeruje ze jestem z nim bo nasza sytuacja materialny ktora badz co badz buduje w takim samym stopniu jak on byla dla mnie najawazniejsza!!!

Gość white tea.
przepraszam, wtrace sie na moment... karmelowe slonce - skok w bok bylby gorszy chyba. mysle, ze nie on Cie wcale nie ma za materialistke, jednak wiadomo, to jest facet, czuje sie zobowiazany do utrzymania swojej kobiety, a pozniej rodziny. dla niego sytuacja, w ktorej kobieta zarabia wiecej niz on, a juz w ogole, kiedy ma prace podczas gdy on jej nie ma - to wielki dyshonor. mozliwe, ze chcial to ukryc i wymyslil arcysprytny wybieg, czyli stwierdzil (nie pytajac), ze to Ty bedziesz miala cos przeciwko...ot, zeby jakos w miare z twarza wyjsc z tej sytuacji :) i pamietaj....jesli facet mowi cos, co mozna zrozumiec dwojako, a jedno z tych znaczen jest negatywne lub moze ci sprawic przykrosc - to zwykle ma na mysli to drugie znaczenie ;) trzymaj sie i trzymaj kciuki za mnie, bo u mnie tez nieciekawie :(

Gość karmelowe slonce
dziekuje za cieple slowa przemysle to sobie moze masz racje i faktycznie dla niego to byla kwestioa honoru... moge zapytac co sie dzieje nie tak w Twoim zwiazku?