Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuvbus

Mam problem z moja dziewczyna

Polecane posty

Gość kuvbus
dziekuje za wasza pomoc. zrobilem tak jak mi radziliscie tylko ze moje uczucia nie dały za wygrana i ona chciała juz isc to przytulilem sie do niej i nie chcałem jej wypuscic. Dzieki temu wywiazała sie ogromna kłótnia, nie bede wam jej opowiadal bo mi wstyd, ale mogę powiedziec ze popłynelo wiele nie miłych słów. I teraz juz watpie ze ona do mnie wloci. a bardzo bym tego chciał zebysmy byli znow razem wiec moze tym razem mi tez pomożecie i powiecie co mam robic?

Gość żywiec
Chłopaku, zmoich doświadczeń, a z resztą nie tylko moich, jedyne co mogę tobie poradzić to czekać. Dajcie sobie odpocząć. Nie mówię żebyście zupełnie siebie unikali, możecie się przecież spotkać, żeby porozmawiać. Przecież dwa lata do czegoś zobowiązują, prawda? Wiem że to nie będzie łatwe, ale jest to najlepsza metoda. Przynosi dwa efekty, pozytywne efekty, mianowicie po jakimś czasie twoja ex może zatęsknić i zechce wrócić, a o to tobie przecież chodzi. Drugi efekt jest taki, że nie będziecie razem, ale czas przez który nie byliście ze sobą działał także na twoją korzyść, bo pozwolił ci się oswoić z tym że jej nie ma. Powodzenia chłopaku. Jestem w tej samej sytuacji co ty, mam nadzieję że się uda.