Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danusia klimek

Tanie połączenie do USA?

Polecane posty

Gość danusia klimek

Mam problem, otóż w maju przyleciala do nas ciotka mojej mamy z Chicago i pierwszy raz nie miała wykupionego biletu na powrót, bo nie wiedziała, na jak długo zostaje. Teraz się zdecydowała, że wylatuje z Polski w polowie września. Męczy mnie, abym pomogła jej kupić tanio bilet. Doradźcie mi, gdzie najlepiej szukać? Czy są jakieś promocje na bilety do USA? Nie chcę LOTu, bo za drogo. A i jeszcze jedno czy ma znaczenie czy zamówię jej ten bilet teraz czy za miesiąc? Ona sie upiera, bym zarezerwowała go jak najszybciej. Myślicie, że wtedy taniej?

Gość ajatollah
Oczywiscie im wczesniej sie rezerwuje, tym tanszy bilet. Sprobuj poszukac na stronach typu http://www.lotnicze-bilety.pl/ i http:// smartfly.pl - czasem mozna wyhaczyc jakas promocje i nie trzeba placic karta kredytowa.

Gość danusia klimek
karte kredytowa to moja ciotka ma, z tym problemu nie ma. Ale weszłam na te strony, co mi poradziles i z tych dwóch bardziej odpowiada mi ta smartfly. Tym bardziej, że właśnie tam znalazłam rewelacyjną promocję, coś, co ucieczy moją ciotkę (może mi coś odpali za to!!!) http://www.smartfly.pl/Do-USA-z-liniami-Air-Lingus-ju%C5%BC-od-1555-PLN-low-cost-news-29.html - mam nadzieję, że to nie jest żaden blef! Coś się chyba pomylili, bo napisali, że rezerwacja do 31 września, a wrzesień ma 30 dni, no, ale zadzwonie i popytam. Ale super tanio by było! Ona się nastawiala na duzo więcej! A propos tej strony to ktos z niej już korzystał?

Gość ajatollah
rzeczywiscie, ten portal jest czytelny i w miare ciekawe promocje, polecam, ale przede wszystkim zadzwon, zapytaj, dowiedz sie dokladniej, coby ciotce wtopy nie zalatwic na lotnisku ;)

Gość CzarnaJagoda
Ja myślę, że powinnaś poszukać po prostu na stronach przewoźników lub skorzystać z usług któregoś portalu lotniczego. Jeśli ten tutaj wymieniony, a raczej jakiś przewoźnik oferuje promocję na loty do USA to nie ma się nad czym zastanawiać. Lepiej rezerwować wcześniej. Spokojnie, nie martw się tym tak bardzo, na pewno Ci się uda, a ciocia będzie zadowolona. Najlepiej zadzwoń po prostu i dopytaj o tę promocję, tak jak inni radzą.

Gość aleutka
Jeśli masz taką możliwość to sądzę, że skorzystanie z usług smartfly'a będzie dobrym pomysłem z uwagi na to, że mają bardzo dużo zebranych połączeń w jednym miejscu. Ceny swoją drogą- bo tam wybierzesz sobie tanie połączenie takie jak Ciebie interesuje, po Twojej myśli etc. Grunt to tylko wytrwale szukać bo są oferty naprawdę taniutkie....tylko trzeba chwilę posiedzieć nad tym. Im szybciej rezerwujesz tym lepiej, ciocia ma rację;)

Gość kermit polny
generalnie uwazam, ze te portale posredniczace to bardzo fajna sprawa, mozna czesto wyhaczyc jakas dobra oferte i ciekawa promocje, jak widac na zalaczonym przykladzie lotu do USA za niewiele ponad 1000 zl ...

Gość domenico flaga
pomyśleć, że teraz takie tanie bilety do USA! Muszę przyznać, że w szoku jestem! Przecież jeszcze nie tak dawno kosztowały dwa razy więcej!

Gość no ale to w 1 strone
i dolar polecial