Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1987r

hmm moj facet, jest prawiczkiem, dobrze czy zle/

Polecane posty

wiec tak zawsze spotykalam takich facetow co wiecie juz mieli pierwszy raz dawno za soba, a teraz poznalam chlopaka na ktorym strasznie mi zalezy i okazalo sie ze jest prawiczkiem ze nie robil tego jeszcze. ja w sumie tez jestem dziewica ale zawsze chcialam zrobic to z doswiadczonym facetem;/ i tutaj jest problem, bo gdy sie calujemy nawet mnie nie dotknie, bo uwaza ze jet na to jeszcze czas;(

Gość zerznij go
i po kłopocie :) załóż gume na instrument i po klopocie :)

Hmm.. Ciężko stwierdzić. ja szczerze mówiąc cieszyłam się, że mój 1 raz przeżyłam z doświadczonym facetem. Wiedział co robić, jak się mną zająć, wiedział na co może sobie pozwolić a na co nie. Teraz kiedy to wspominam naprawdę nie przeszkadza mi fakt, że miał przede mną inne kobiety. Dzięki temu nie boję się seksu, nie boję się eksperymentować. Nauczył mnie bardzo wielu rzeczy. Z prawiczkiem jest pewnie inaczej... Zresztą skoro ani Ty ani on nigdy tego nie robiliście to początki wcale takie kolorowe pewnie nie będą. Ale jest jeden plus. Jeśli faktycznie Wam na sobie zależy, to przynajmniej będziecie dla siebie tymi pierwszymi:) Kiedyś bardzo chciałam by mój 1 facet był równie niedoświadczony jak ja, ale teraz mam inne zdanie na ten temat. Nie chce trafić na prawiczka...

musi być z tym (bo Ci zależy) ale jednocześnie chcesz z doświadczonym wniosek: wypuść go na jakieś dooopy, niech nabierze doświadczenia i wtedy heeeeyah :D

hmm wierze w to ze napewno sie rozkreci:) ze bedzie nam i w tych sprawach dobrze, tylko kiedy... zastanawiam sie jak dlugo to bedzie trac;( och ten moj kotek slodziutki taki dziecinny jeszcze jest;...

młody facet który broni się przed seksem jest jak dla mnie dziwny!!! ile on ma lat???

no dobra według Ciebie nie jest dziwny to jak wytłumaczysz fakt że 20 letni chłopak broni się przed kontaktem seksualnym rozumiem że nie zna tematu itp. ale powinien wykazywac chociaż jakieś chęci!!!

nie chodzo o to zeby ja lapal od razu tu i tam ale ... moze chlopak nie jest jeszcze gotowy na seks poprostu... moze tak Cię szanuje że chce poczekać... może...

Gość to ukryty gej
rzuc go dopoki nie jest za pozno

ja jestem jego pierwsza dziewczyna, to cio mail sie zadawalac z byle jaka panenka na dyskotece, chyba nie cio nie... niestety ale tylko go krytykujeciemi tez jest nie do smiechu ale to chyba dobrze ze nie kochal sie jeszcze

no nie wiem czy dobrze ty nie masz doswiadczenia on tez nie wedlug mnie ic dobrego z tego nie bedzie...

Gość aska_23
Tez spotykalam sie z chlopakiem ktory byl prawieczkiem, bylo mi o tyle dziwnie ze ja juz mialam wczesniej stosunki z innym chlopakiem Chlopak nie sprawial wrazenia zeby mu to przeszkadzalo, a moze poprostu nie wiedział/ nie myslal o tym,ze moglam z kims wczesniej spac, chociaz to by bylo dziwne, bo wiedzial ze bylam w 3letnim zwiazku, wiec raczej to bylo oczywiste ze spalismy ze soba, bynajmniej nigdy nie zapytal. Majac porownanie, ze jak spotykalam sie z wczesniejszym chlopakiem bylismy dla siebie pierwszymi, a patrzac teraz ze ja bym miala byc dlaniego pierwsza przerazalo mnie to. Sumujac zakonczylismy zwiazek nie konsumujac go,ale nie z tego powodu, ze mialabym byc dlaniego pierwsza, po prostu on nigdy nie mial dziewczyny i jego podejscie do zwiazku bylo strasznie dziwne :o Dadam ze ma 22 lata